sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bu arada can sıkıntısından eksik kartları çıkardım. Ulan 1.5 yıldır oynuyoruz hala bu kadar eksik kart var. Para harcamamayı düşünerek oyuna yeni başlayanlara acıyorum resmen. Bir de core kartların artık arenadan gelmemesinin beni kötü etkildiğini gördüm. Oyunun F2P oyunculara ne kadar zor olduğunu görün: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 yenı motor lazım zaten, geyik olsun diye hiç ilerisini dusunmeden yapyıkları oyunun derme catma motorunu milyonlar kullanıyo su anda. yenı bi feature eklememelerinin sebbei muhtemelen sıfırdan yenı motor yapıyo olmalarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Video büyüklüğü de ciddi sorun ama asıl dert sürekli kayıtta olmanın zorluğu. Replay olayının asıl kolaylığı direk oyun bittikten sonra çıkacak bir kayıt seçeneği olması. O oyun kayıt etmeye değer mi yoksa değmez mi karar verme şansı veriyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Twitch'den kayit etsenize. Yok mu onda özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 FreEmoon said: ahmedinejad said: Karşıda enemy minion yoksa, Axe flinger, bouncing blade commanding shout combosu nasıl oluyor? Bu comboda commanding shout anlamsız, çünkü bouncing blade herhangi bir tek canı kalmış miniona vurduğu anda bitiyor. Onun ölüp ölmemesi bir şeyi değişitirmiyor. Blade hepsini 1 hp yapınca bitiyor. Axe flinger 1 hp den sonra damage almayacağı için en fazla 10 vuracak. ( 8 de vurabilir :D ) mesela: https://www.youtube.com/watch?v=y5FhlTb4ZI8 2/1 olunca inner rage atıyor axe flinger vurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Hepsini 1 yapınca bitmiyor, 1 hp'si kalmış olana vurunca tamamlanıyor. https://www.youtube.com/watch?v=iMb5Vs49oIE Çok pardon ya "Axe flinger" yazdığını görmeden sanki "Grim Patron" yazıyormuş gibi cevap veriyorum. Şimdi fark ettim daha durumu, bir üst post doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 24 saat turnuvası başlamış. Reynadı açtım priest kasıyor naxxtan sludge belcherları zombileri aldı blackrocka geçti şimdi. http://www.eslgaming.com/article/are-you-ready-24-hours-hearthstone-1994 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bana başlangıç eli olarak 5-6-6 geliyor adama unstable portaldan mukla çıkıyor mana 1 de. bu oyunun rng'sine sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 kungen noob demiştim tee 10 ay falan önce izlediklerime dayanarak. 7-8 maç izledim az önce, adam öğrenmiş galiba oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 savjz azimle kazandı kungen ile forsen rank 5 ile ugrasırken rank 10 filandı. Kungen decklerde şanslı rank 5 sorası acayip şansızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ben bu oyunu silkelerim !!! bu ne lan! 3. flame leviathan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Neyi niye kapattın orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 özellikle bişi kapamadım ya. sadece 1'den fazla çıkan legendary'leri göstermekti amacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ahah ben de çözemedim ne var o screenshot'ta. ama az önce şu başıma geldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 1 hp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 hemen her gün 1 hp ile oyun kazanıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Mr5bHd4TDLY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Herif rngesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dreagloth said: ? karsıdaki kendine cok güveniyordu, ondan karta baka kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 #justshieldbearerthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 sabah arenada başıma gelen 2 olay daha.... bu karşıdaki unstable portal'dan jaraxxus çekip 6 manaya inen, üstüne kendine alex atan muhtemel türk gencinin hazin sonu: oyunun sonucuna etkisi olmasa da, Paladin ile Hunter weapon'ımı 3 durability'e ulaştırdığım an: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://ih0.redbubble.net/image.54995159.5203/flat,800x800,070,f.u1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://i.imgur.com/SFK5Vid.jpg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar