Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Kartta WARNING: BOMBS MAY EXPLODE yazdığından ben ilk başta friendly de vurabildiğini sanıyordum. Sonradan gvg gelince anlaşıldı tabi direk OPmuş kart. Allah'ın face hunterı bile 7 turnde dr boom dayıyor, zoodan dr boom çıkıyor, daha k*çlarını kaldırıp nerfleyemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 all characters olursa goblin gnome konseptine de uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 all characters ile daha da rng eklemeye gerek yok. ha yapar blizzard ama hata eder bence. onun yerine bombalar 1-3 veya 1-2 damage olsa çok daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Dr. Boom 4-9 olsun, bombalar karşı tarafa vurduğu kadar Dr. Boom'a da vursun. (WoW da konsept aşağı yukarı böyleydi sdf, öküz gibi hp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bombilo said: bi fikir alayım istedim, gelmis gecmis butun hearthstone turnuvalarının vodları olan bi site nasıl olurdu sizce? bu fikirle ilgili reddit'te bi topic actım; http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2wz795/you_guys_interested_on_a_vod_tournament_tracker/ olumlu yorumlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Quel-Thul said: dr. boom 6/7 yapsınlar işte Abi bufflamışsın kartı... @bombilo Abi nasıl yapabilirsin ki? Yani tüm turnuvalarla iletişime geçmen vodarı toplaman lazım.. uzun iş. @mastikor Mechwarper o kadar sıkıntılı değil sanki. Yani tabii ki tempo kazandırıyor ama undertaker gibi freewin sağlamıyor sonuçta. 2/3 yerine 3/2 olmasını tercih ederdim (daha çabuk boardtan kaldırılmasını sağlar hem.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sitenin alt yapısını yazıyorum ıste, node.js + mongodb olacak. geriye sadece vod'ları turnuva'ları content olarak girmek gerekecek. su sekilde basit ekranlarla bi icerik girilecek moderator veya normal kullanıcılar tarafından; Evet bu icerigi ekleme ısı bıraz zahmetlı olacak gibi ama sonucta guzel bi veritabanı olusacak diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 aceace in 0/1 bombalar önerisine katılabilirim. Dr un statları değişmez de kart 8 mana olabilir belki. Potansiyel saglam dmg var çünkü boarda inince. İkinci olarak mechwarper evet abi, kesinlikle 3 mana falan olmalı. Bir anda board mech doluyor öyle bakakalıyoruz şapşal gibi. Bir de şu an aklıma gelen İron sensei bence. 3 manalık kart +2+2 vermemeli . Çatur çutur bufflı mechler kaynıyor sonra board. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bombaların deathrattle'ı 0-1 olsun diyon dimi sen de? Bombaların kendisi 0/1 olursa zor yav. Aktifleştiremiyon falan. AOE'ye karşı bi işe yarar ama meh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 deathrattle 0/1 olmaz cok zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 7 manaya 18 stat koyuyosun işte. Üstüne 9/9 olmadığı için tek bir removal ile aradan çıkaramıyorsun. Üstüne hala deathrattle'ı durmaya da devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya bomblar sonuçta RNG, belki 1-4 değil 0-4 yapılması rng içine 0 konulması da nerf olabilir. ama bombanın atağını almak işlevsiz hale getirir. manasını 8 yapmak da cok bir dert değil yine suanki gibi kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bombalar yine 1/1 olacak Sadece patladıkları zaman 0 ya da 1 vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tamam ona yazdım zaten yukarda, cok zayıf olur diye :D kendilerini 0/1 yapmak zaten kötü, deathrattle 0/1 yapmak direk decklerden cıkartır. kimse 7/7 diye legendary craftlamıyor yani, ordaki potansiyel 8 damage kartın espirisi. 1-4 değişirse 0-4 olarak değişirse daha hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Beyler simdi neyde karar kildiniz , Dr. Boom nasil olsun? Blizz cevap bekliyor bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 gvgden yeteri kadar para kazansınlar, nerf gelir. Naxx/undertaker nerfi arasındaki süre kadar işte Ulan golden leg. de var he craftlasam mı acep boomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Aceace said: Bombalar yine 1/1 olacak Sadece patladıkları zaman 0 ya da 1 vuracak. 0-1 ne lan Gay gibi. Almam böle boom deckime. Net buldum çözümü. 0-3 damage. Bomba başı ortalama damage 1 azalıyor. 2.5 yerine 1.5 oluyor, ki ciddi fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 0-3 en mantıklısı bence de. @stingbull hangi deste için yapmayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bombalarla uzun süredir yerdeki iki minionun birini bile öldüremiyorum. 2/3 1/3 gibi iki miniondan bahsediyorum. şanssızlığa yormadım pek 4 vurma ya da yerdekilere vurma şansı azalmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ilk günden beri bitmedi şu oyunun RNG'si konusundaki şehir efsaneleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 8 kere doom oynadığın oyuna göre konuşuyorsun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 o diil de arenada 2. velen's chosen mi dark iron dwarf mu alsam lan .. çok arada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 velen's bir de eski başlıkta birisi vardı su 1/1 sincap ile 5/5 devilsaur %50-%50 değil 20 kere attım 2 kere cıktı diyordu kimdi o ? sdafsa istatistik ile olasılık ayırımı yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Doğru demiş , Çan eğrisi var Tinkmaster'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar