aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 İnşallah osuruğunuzu tutamazsınız da patlar o abdestler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bence abdeste koltukaltı yıkama eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 lavaboya işeyen gördüm ben o yüzden ayak sokanlara lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bundan ben de çok muzdaribim. Ben elimi yıkıyorum, zbam diye yan lavaboya adam ayağını koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 "nerelerde geziyorsunuz?" diye sorasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Lisede bunu gordum ben, isterse ayak orgy yapainlar lavaboda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 savunduğumdan değil ama o yüzünü yıkadığın elinde osbir de çekiyon neticeni de yıkıyon neyin kafasındasın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dworgian said: "nerelerde geziyorsunuz?" diye sorasım geldi havaalanında yapanı bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aktiftablet said: İnşallah osuruğunuzu tutamazsınız da patlar o abdestler bu konu ekşide tartışıldı tuvaltte şap şap yapılan elin yıkandığı lavaboya ayak sokmanın, ayak açıdan daha sağlıksız olduğuna karar verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 atladığınız nokta. adamın sizin yanınızda çıkartıp temizlemesi. sen gidip milletin gözüne sokarak götünü yıkamıyorsun, ya da asılmıyorsun. bunun dışında en önemlisi de o ayağı sadece içine koymuyorlar lavabonun. etrafındaki mermerlerine koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 #direnayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 barbu said: Dworgian said: "nerelerde geziyorsunuz?" diye sorasım geldi havaalanında yapanı bile var. En cok havaalaninda yapiliyo zaten. Eksisozluk argumanlari cok iyi ama. Hani saglik acisindan zararli da ahlak acisindan , sayginlik bakimindan ne oluyo bi de ona baksalarmis keske. Yoksa o mantikla lavaboda kicini da yikasan mantar kapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya hayır. havalanında bu iş için özel yerler var. daha temiz ve ayağını da kaldırmak zorunda kalmazsın oralara. neden yani. mantığı da yok. Genelde de hep yanyanalardır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ayağını indirirken suyu sana sıçartmıyorsa gayet legal neyini tartşıyoz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Adama abdesthane var desen, "ben burda yikiycam" diyip devam edecegi icin, bosuna uzulmeyin abi. Gunun birinde polisin biri yaka paca abdesthaneye sokmadikca bu adamlar kulturlerini dayatarak ilerleyecekler. Oyle bir polis de hicbir zaman olmayacagi icin , dert etmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Valla bizim işyerinde yapılıyor. Bu arada Esh'in gönderdiği resim çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Esh said: Adama abdesthane var desen, "ben burda yikiycam" diyip devam edecegi icin, bosuna uzulmeyin abi. Gunun birinde polisin biri yaka paca abdesthaneye sokmadikca bu adamlar kulturlerini dayatarak ilerleyecekler. Oyle bir polis de hicbir zaman olmayacagi icin , dert etmeyin lutfen. ben de dedim bir dayı amcaya, neredeyse düşecek abdest alırken hiç oralı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi ben şeyle karşılaştım. yaşlı bir adam. gene ayağı kaldırmış, düşecek nerdeyse abdest almaya çalışıyor. giysilerini sağa sola atmış hep. montu kapaklı çöp kutusu üstünde. ellerimi kuruladım, bir şey demedim. Monta da dokunmadım. altındaki çöp tenekesini açtım ayakla basarak açma yerine. attım çöpümü. Giderken yamuk yumuk şekilde bana bakıyordu. Ölecek orada düşüp. anlam veremedi olayların hiç birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: ayağını indirirken suyu sana sıçartmıyorsa gayet legal neyini tartşıyoz ki hayır legal değil.toplum içinde yazılı olarak kaydedilmemiş sözleşmeler vardır.birisi suyunu sana sıçratmadan musluk suyunda cinsel organını yıkasa aynı liberal tepkiyi verecek misin?din özgürlüğü adı altında islam kültürünün yaptığı herbir davranışın bahanesi bulunur ama günümüzde heryer abdesthaneyle dolmuşken birisi sırf öyle istedi diye gelerek umumi helada ayağını yıkayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abdest alcak yer yoksa çatır çatır yıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 tek bir su kaynağı varsa yıkayabilir,bu da zaten büyük şehirlerde ikamet etmediğini gösterir ama bu başlık büyükşehirde yaşayan bir kişinin deneyiminden ortaya çıktı.günümüzde büyükşehirlerde heryerde abdesthane var ve oraya gitmeyip genel lavaboda yıkıyorsa eğer haksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: ayağını indirirken suyu sana sıçartmıyorsa gayet legal neyini tartşıyoz ki Birine su sıçratmak illegal bir eylem değil zaten. Her şeyin kanunda yazıyor olması gerekmiyor toplum refahını sağlamak için, memleket insanının belli nezaket kurallarından yoksun olması konu. Toplu taşımada sabah yediğin yumurtayı osurmak da illegal değil ama yapmamak lazım, bunun da bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 her yerde cami var.en kötü mescit olmayan mahalle görmedim şimdiye kadar.neyin kafasındalar anlamadım.hem daha çok uğraşıyorlar ayağı orada yıkamakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ayrıca ayaklarını yıkayıp nemli şekilde o çorapları geri giyiyorlar, ölü babaanne kokuyor adamların ayakları. Sorsan temizlik için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 evet çoğunun ayağında mantar vardır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar