zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Arda'dan bahsediyo, patide yok Arda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 uye zannediyordum ben onu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Metin ol Selçuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Pizzalar cok guzeldi Tesekkurler ridvan boyle bir yere goturdugun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 zipzip said: http://i.imgur.com/Tb4BLBv.jpg birileri pizzaya ketçap mayonez sıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 patatesedir tabi kesin. kesiinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 off tipik izmirli davranışı 15 sene izmir'de yaşadım pizzaya ketçap koymayı anlayamadım hatta arkadaşlarla (o zamanlar arkadaşlarım vardı) pizza pizza'ya gittiğimizde ketçap mayonez istasyonu vardı anlam verememiştim, meğer pizzaya sıkıyormuş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 köylüler ya bide istanbulla yarışa girerler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 pizzaya ketçap mayonez sıkanların dna'sında köylülük var, o yüzden. Ankara da yapıyor aynısını edit: kermit yazmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 eren cok tatli cikmis ama ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ben hiç görmedim ya 20 yıldır falan ankaradayım neredeyse *Melih başgan yakında bana ödül verecek Angaramızı savunduğumuz için bu kadar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Pizzaya ketçap mayonez sıkan adam Rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi onun sıkması doğal. 7 ceddinden izmirli geçinenler sıkıyo bazen. izmirden denize dökesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hepimiz biliyoruz kimin siktigini. olm siz pizza diye hamur ustu turlu yiyen adamlardiniz, nasil birden gommeye basladiniz beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bi de denizden babam ciksa ona bile BBQ sos sikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi Gerçek pizza o değil Hamur üstü 2-3 parça sucuk, biraz mısır, biraz peynir serpiştirip vermişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Fotoğraf da gerçek değil. Dışarı çıktık ama hepimiz kafamızı telefonlara gömmüştük aslında. Sırf göstermelik fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 siz gercek pizzayi nerde gordunuz lan kekeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dominos'u, papa john's u falan gerçek pizza sananlar vardır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Gerçek pizza bu. Neyinize yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ay çok heyecanlı. Şimdi herkes elit kesilecek, İtalyan pizzası falan anlatacak. Dur hemen bilgisayara geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Pizzayı lahmacun gibi dürüm yapıp yiyenler varken ketçap mayonez sıkana laf etmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 pizza pizzada falan yiyosan tabi ki sıkılır ketçap mayonez. köylülükle ne alakası var pizza pizza değil ki. gidip rokfor peynirli italyan pizzasına sıkarsan acaiplik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Papa johns (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Hayır yani italya'ya gidip pizza yememiş, yediği şey hamurdan ileri gitmeyen arkadaşlar gelip burda pizzanın tanımını, pizzanın nasıl yeneceğini, yanında ne içileceğini falan anlatmasın yani komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar