lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bir buluşmaya attım, birde albüme; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Bir gün ben de katılacağım bu buluşmalardan bir tanesine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yok lan sağdan 4. kesin editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 buluşmada tinderda takılmak sdfogk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Valla takıldık ne yalan söyleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kermit said: yok lan sağdan 4. kesin editör hepsi benim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Sol yakından uzağa: wish-cavanagh-kartan-cthulhu-holy-ramsesII-dogmeat Sağ yakından uzağa: editör-phyx-babacum-xunn-zaugna-gorthaur-arcane http://i.imgur.com/0pGDVzA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 masadaki odun saplığı mı temsil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 mudo'da 300tl o odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 güzelmişte noyanı nasıl kaldırdı mideniz en son yazdığı şeyden sonra onu merak ettim. helal olsun babacuma delikanlı adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 herkes laf atıyordu ama xunn da bir karı tipi göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yazdığı yalan değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 moriarty said: güzelmişte noyanı nasıl kaldırdı mideniz en son yazdığı şeyden sonra onu merak ettim. aman abi. gelip sıçmasın albümün içine de. adını anmayın şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.imgur.com/w7M8twM.jpg http://puu.sh/en7hD/bc256195ec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yoksa!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kuzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 moriarty said: güzelmişte noyanı nasıl kaldırdı mideniz en son yazdığı şeyden sonra onu merak ettim. helal olsun babacuma delikanlı adammış. http://i.imgur.com/IYdb18D.jpg Biraz diplomasi biraz hoşgörü ve sonuç olarak uzlaşı. Bu forumda hiçbirinizin cesaret edemediği şeyi yaptım. Karşılıklı bokunu çıkardığınız muhabbeti birinin normalize etmesi gerekiyordu. Geldi, uzaylı değil. Kimseye artistlik yapmadı. Kimsenin muhabbetine limon sıkmadı. Adamda "tüm forum hater değilmiş" düşüncesi yerleşti. Özür dilediğine göre hatalı davrandığını da "düşünmüş" demek ki. Öyle asla hata kabul etmeyen bir adam da değil yani. Dünya iyisi falan demiyorum da, bitsin artık bu muhabbet. Siz de baya komik gözükmeye başladınız çünkü. Bu kadar dert yapıyor olmanız baya ciddiye aldığınızı gösteriyor. Kişisel münakaşası olan İldeniz'e tepkisinde saygı duyarım. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama münakaşa etmemiş insanlar olarak bizden adama toplu şekilde trip atmamızı beklemeniz çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.imgur.com/pwI2NLF.png ya birader adam gelmeden 1 saat önce facebookta sizinle taşak geçiyo, yetmiyo arkadaşları sizinle taşak geçiyo. sonra özür diledi hoşgörü falan. dert yapmıyorum neden yapayım? benim midem kaldırmazdı. sizin kaldırıyosa o kadar laftan sonra sıkıntı yok zaten banane. ayrıca noyan kim ki haterları olacak? ciddi soruyorum noyan kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 adama sürekli ilgi gösteriyorsunuz, başlık açıyor sayfalarca text giriliyor, bi konuya yazıyor 10 sayfa noyan muhabbeti dönüyor. yeni gelen adama bile bu noyan diyorsunuz, sonra adam kim diyorsunuz. bu nasıl tezat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://www.sporx.com/img/3/2011/42716d8a4f67c9dd9c021491652b6502.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Adam noyan Siz kimsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hayatı boyunca güzel kızları ulaşılmaz zanneden oyunlarla ve kariyerle kafayı bozmuş, sistem altında ezilmiş çocuklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Kilimcinin kör oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar