Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 çabukvpn kullan kafan rahat olsun reklamları niye yok artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Bu tecrübe değil.Ben senle bişey paylaşmam ki üsluba bak.Sen takıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Akh çok fazla bilmişlik iyi değil ya. Ivy ve rıdvan'ın bunları kaldırabilecek insanlar olduğunu biliyoruz. Bizim davrandığımız gibi onlarda diğer üyelere böyle davranıyorlar. Sen niye alınıyorsun ki? Bi' kadın görünce bukelamun gibi olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Dokunmama izin vermiyor napayim. En fazla bu kadar yaklasabiliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Birader(akhlaur) sen üslubuna dikkat et, senden öğrenecek değilim nasıl konuşacağım. Başkasının avukatlığını yapıp durma o zaman, rahatsız olan gelir söyler. Yırtık dondan fırlar gibi araya giriyorsun bende öyle yazarım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 HASIN ERKEG. HEMEN DE SINIRLENIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Şu an gerçekten sokakta laf atanlarlara cevap vermem gerekiyor gibi hissediyorum.O kadar leş konuşmalar.Bi de birader falan ayakları yapıyon ya.Sert mi çekmiş oldun.Aslan be.Öbürü de kız görünce bukalemun olma.Ok.Hadi hayırlı işler size gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hakkaten tam bir Garbage post dizini özellikle Akhlaur ve di görevlerini çok iyi yapıyorlar "çöplükte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 vay anasını ya bir kadın nelere kadir arkadaş. gündemde akp yada islam topiclerinde bu kadar ciddi tartışma dönmüyor devam beyler. birbirinizin anasına bacısına sövmeden ama lütfen kırıcı oluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hiç yakıştıramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ya o değilde 10 gün 4 saat geçti halen banlanmadı kermit ?!?!? kermit said: 1,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 dünyanın gelmiş geçmiş en kötü filmi üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 geçen bi belgesel izliyorum. bir şempanze kabilesine başka bir kabileden dişi şempanze yaklaştığında verilen tepkilerle ilgili. aaa dedim aynı paticik albüm ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 genç çapkınları gücendirdik, şu an üzüldüm ama nabalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ramses seni kıskanıyolar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 neyimi kıskanacaklar kermitim çoğu insan benden iyi durumdadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Nasıl da iyi niyetlisiniz ya valla sağ olun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Bacımızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 RamsesII said: Theridone said: CeqemeyenLer onLine mi???? http://i.imgur.com/sLwEFx6.jpg ivy çok kilo vermişin yüz çirkinleşmiş yalnız Sağ ol cağnım. Beynimi yaktın, iltifat mı ettin hakaret mi ettin belli değil. Sağ ol ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 yildirimokur said: Bacımızsın. O sizin bacılığınız. Sen de sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 HAhaha, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 karar verdim yarın 5 kutu bali alıp tekrar okıycam buraları anlayamadım bişi belki o kafayla anlarım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 İvy guzellesmis eskıye göre, dogru hatırlıyorsam. Theridone da hiç molotof atacak tipli değil. Kavga etmeyin şimdi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Gerçekten ben de uğraşıyorum acaba ne dediler hakaret mi iyi bişey mi anlayayım diye ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Sac Çekme gibi birsey iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar