Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 fistan ne saçma soru abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: Shean said: bayan denmesinden hoşlanmıyorlar. hepsi garı bayan denmesini sevmiyorlar da kadın densin diyorlar (yerine göre tabii) niye hemen açıklıyım. benim hatunada sorduğumda "cinsiyetçi" falan diyorlardı. hanımfendiye de aynı şeyi diyorlar. ulan dedim. efendi unisex, beyfendi erkek ve hanımfendi kadınlar içindir. bay-bayan da öyle. ne manyahsınız. sonra suratıma tokatı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 asjhdjsa kaşınmışsan demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ginaly said: en az birini altyapıdan yetiştircen ama. O isi hallettim, onu da kürd kartimla import ettim. Sonucta besik kertmem var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: fistan ne saçma soru abi?karı karı avrad diyip duruyorlar da ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Foruma her kız geldiğinde neden 0ne'ın en ön planda olduğu bi shitstorm çıkıyo biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Theridone said: ginaly said: en az birini altyapıdan yetiştircen ama. O isi hallettim, onu da kürd kartimla import ettim. Sonucta besik kertmem var B)- kart kurt sesler çıkarıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kojiroh said: Foruma her kız geldiğinde neden 0ne'ın en ön planda olduğu bi shitstorm çıkıyo biri açıklasın Cunku kendisi mutsuz yalniz ve el arabasina biniyor. Acinasi hayatinda kendisi olmadigi, olamadigi tek yer burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kojiroh said: Foruma her kız geldiğinde neden 0ne'ın en ön planda olduğu bi shitstorm çıkıyo biri açıklasın adam amatör olarak womanizer'lıkla ilgileniyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Fistan said: Dworgian said: fistan ne saçma soru abi?karı karı avrad diyip duruyorlar da ondan sordum anladım anne kartını oynadın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Peki konu neden hazır paticik orgysi olmuş kısmından tekrar aynı yere döndü. Ben mesela o resimdekiler kim , o kadar içki sonrası kapı neden kırıldı , babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 moriarty den sonra bambaşka olmuş konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 xunn said: aquila said: erkekler? bana ne lan erkeklerden part3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Shean le one banlansın bu topicten bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 0ne foto koymayacaksa ben koyucam haber versin. sönük kalıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kermit said: 0ne foto koymayacaksa ben koyucam haber versin. sönük kalıyorum sonra senin herşey çok güzel yargılar zaten gerek yok bi ben yarışırım herhalde ama fotom yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 beraber koyalim mi? kermit said: 0ne foto koymayacaksa ben koyucam haber versin. sönük kalıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aküla koyarsa bende koyarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yada siz beraber gelin ben hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bu deliyi kim saldı abi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ipimi salanı bi bulsam neyse ben yatıyorum takılın rahat rahat ash/ out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 insan dediğin 5 yıldızlı otel bile olsa public havuza girmemeli odasının terasında ayrı havuzu olmalı 0ne kadar olamasamda bence bendede bi karizma var o yüzden ilk açıldığında ağzınınız suyunun akmaması için(axedice bu gece bu fotoya bakıp kötü şeyler yapar) spoiler içine alıyorum iddia ediyorumki dünyanın en yakışıklı adamıyım . kusursuz mükemmel bi suratım ve vücudum var. http://i.imgur.com/9x0Zb8p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aquila said: beraber koyalim mi? kermit said: 0ne foto koymayacaksa ben koyucam haber versin. sönük kalıyorum sonra yardır gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kermit sen yozgatlı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kürdiyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar