JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Theridone said: Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha xunn karı bile olmus olsa fazla tüy siklet, ilk geceden beli kırılır, sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yillarin birikiminin altinda ezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 birikimle alakası yok, tüy siklet olusundan kaybediyo. daha bi boylu poslu ele gelmeli karı dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 taktın mı koluna yakışcak ,vurdun mu duvara yapışcak kara tren kömür seçmez şişman mişman yemiyen pişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hayda, adam 28 yaşındaymış. 17-18 liseli falandır diyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ONE, A STRUGGLE OF ID, EGO AND THE SUPEREGO. http://i.imgur.com/P0cJNZB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://p.vitalmx.com/photos/forums/2012/07/27/2397_bpfobu_772205.jpg ahahaa ne güzel çizmişsin öyle (acayip geliştirmisin çizimini bu arada xunn hll) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 keske turkce yazsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 JrStorMesT said: Theridone said: Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha xunn karı bile olmus olsa fazla tüy siklet, ilk geceden beli kırılır, sdfsdf meyil mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 2000 HOURS ON PAINT. aquila said: keske turkce yazsaydin. Ben türkçe bırak yazmayı konusamıyorum. Güneş'e sor, rezalet çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 @forgiver yok, %100 heteroyum, no homo ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 cizimler xunn un mu..guzelmis be ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 beni de soyle sacli macli cizsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 natürmort çizmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ameigada lazerle saç çıkartıyorlarmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 NolaxThensbane said: Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var Izmire geldiginde goruselim gureselim abi, cok arkadasim yok benim zaten her zaman musait olurum :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: keske turkce yazsaydin. Türkçe devam edeyim sen düzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: ONE, A STRUGGLE OF ID, EGO AND THE SUPEREGO. http://i.imgur.com/P0cJNZB.png yalnız çizgi direkt Kutlukhan Perkeri çağrıştırdı bende Theridone said: NolaxThensbane said: Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var Izmire geldiginde goruselim gureselim abi, cok arkadasim yok benim zaten her zaman musait olurum :)))) varım diyooorrr olm ben sana sipariş verecem aklımda kaç senedir de duvarımda yer yok :D bardak neyim mi yaptırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ulan nolax Baktın rıdvan kızlarla foto çekiniyo falan, bi anda rıdvana olan borcunu hatırlayıp ekmeğinin peşine düştün sende Çakal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bir ara arkadaslarini da cagir, hep beraber takilalim Ridvancim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sparkcaster said: şu zibidiyle dalga geçmeniz mi daha patetik bu zibidinin bitmek bilmeyen ilüzyondan ibaret özgüveni mi ulan şu herifteki özgüven bende olsa şimdi yediğim karının haddi hesabı olmazdı özgüven olayı cidden inanılmaz. serumla alıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kadin konusunda bana gelmeyin abi, Ivy benimle 2. kez gorusen tek kadin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar