JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Theridone said: Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha xunn karı bile olmus olsa fazla tüy siklet, ilk geceden beli kırılır, sdfsdf
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 birikimle alakası yok, tüy siklet olusundan kaybediyo. daha bi boylu poslu ele gelmeli karı dediğin.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 taktın mı koluna yakışcak ,vurdun mu duvara yapışcak kara tren kömür seçmez şişman mişman yemiyen pişman
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hayda, adam 28 yaşındaymış. 17-18 liseli falandır diyodum ben.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ONE, A STRUGGLE OF ID, EGO AND THE SUPEREGO. http://i.imgur.com/P0cJNZB.png
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://p.vitalmx.com/photos/forums/2012/07/27/2397_bpfobu_772205.jpg ahahaa ne güzel çizmişsin öyle (acayip geliştirmisin çizimini bu arada xunn hll)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 JrStorMesT said: Theridone said: Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha xunn karı bile olmus olsa fazla tüy siklet, ilk geceden beli kırılır, sdfsdf meyil mi var
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 2000 HOURS ON PAINT. aquila said: keske turkce yazsaydin. Ben türkçe bırak yazmayı konusamıyorum. Güneş'e sor, rezalet çıkıyor.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 @forgiver yok, %100 heteroyum, no homo ever.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ameigada lazerle saç çıkartıyorlarmış diyorlar
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 NolaxThensbane said: Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var Izmire geldiginde goruselim gureselim abi, cok arkadasim yok benim zaten her zaman musait olurum :))))
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: keske turkce yazsaydin. Türkçe devam edeyim sen düzelt.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 xunn said: ONE, A STRUGGLE OF ID, EGO AND THE SUPEREGO. http://i.imgur.com/P0cJNZB.png yalnız çizgi direkt Kutlukhan Perkeri çağrıştırdı bende Theridone said: NolaxThensbane said: Theridone said: Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim benim sana bira borcum var Izmire geldiginde goruselim gureselim abi, cok arkadasim yok benim zaten her zaman musait olurum :)))) varım diyooorrr olm ben sana sipariş verecem aklımda kaç senedir de duvarımda yer yok :D bardak neyim mi yaptırsam
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ulan nolax Baktın rıdvan kızlarla foto çekiniyo falan, bi anda rıdvana olan borcunu hatırlayıp ekmeğinin peşine düştün sende Çakal ya
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bir ara arkadaslarini da cagir, hep beraber takilalim Ridvancim.
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sparkcaster said: şu zibidiyle dalga geçmeniz mi daha patetik bu zibidinin bitmek bilmeyen ilüzyondan ibaret özgüveni mi ulan şu herifteki özgüven bende olsa şimdi yediğim karının haddi hesabı olmazdı özgüven olayı cidden inanılmaz. serumla alıyor olmalı.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kadin konusunda bana gelmeyin abi, Ivy benimle 2. kez gorusen tek kadin :(
Öne çıkan mesajlar