Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Albümü , Alamaz mısın ? #14


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

güzelmişte noyanı nasıl kaldırdı mideniz en son yazdığı şeyden sonra onu merak ettim.

helal olsun babacuma delikanlı adammış.

http://i.imgur.com/IYdb18D.jpg

Biraz diplomasi biraz hoşgörü ve sonuç olarak uzlaşı. Bu forumda hiçbirinizin cesaret edemediği şeyi yaptım. Karşılıklı bokunu çıkardığınız muhabbeti birinin normalize etmesi gerekiyordu. Geldi, uzaylı değil. Kimseye artistlik yapmadı. Kimsenin muhabbetine limon sıkmadı. Adamda "tüm forum hater değilmiş" düşüncesi yerleşti. Özür dilediğine göre hatalı davrandığını da "düşünmüş" demek ki. Öyle asla hata kabul etmeyen bir adam da değil yani. Dünya iyisi falan demiyorum da, bitsin artık bu muhabbet. Siz de baya komik gözükmeye başladınız çünkü. Bu kadar dert yapıyor olmanız baya ciddiye aldığınızı gösteriyor. Kişisel münakaşası olan İldeniz'e tepkisinde saygı duyarım. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama münakaşa etmemiş insanlar olarak bizden adama toplu şekilde trip atmamızı beklemeniz çok saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/pwI2NLF.png

ya birader adam gelmeden 1 saat önce facebookta sizinle taşak geçiyo, yetmiyo arkadaşları sizinle taşak geçiyo. sonra özür diledi hoşgörü falan.

dert yapmıyorum neden yapayım? benim midem kaldırmazdı. sizin kaldırıyosa o kadar laftan sonra sıkıntı yok zaten banane.

ayrıca noyan kim ki haterları olacak? ciddi soruyorum noyan kim abi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...