Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

Yazdıkların bir iki kısım hariç sonuna kadar doğru.

Dişlerim gayet beyaz, kafamda saç az ki yağlı olamaz, kısa kollu gömlek olarak da keten gömlek dışında giymem.Ütüsüz olanlardan.

Fazlalıklarım var ama beni sınırlayan o, her zaman dediğim gibi.

Abazayım, sonuna kadar öyleyim. Ama asla bir kadının üstünde iki paralık kalacak ya da onun götünü sonuna kadar kaldıracak bir adam değilim.Yalnızlığımı ve bu cinsel açlığımı içimdeki fırtınalarla çözüyorum. Bir şekilde bu yazdıklarımla, muhabbetimle, bunun üstünden espiri yaparak boşalıyorum. Önüme çıkan her kıza yazmıyorum ya da ufak bir kontrol yaptıktan sonra bana bakmayacak, klasımda olmayan kızlara yazmıyorum. Hedef belirliyorum.

Seninle tanışmak isterdim kafanda ramses algısını yıkabilmek için. Abazalığın ve bu şekildeki muhabbetin belki de o rahatsız edici tatlılığına sende kaptırıcan kendini. Vay ulan diceksin. Genelleme beni, çok abazalar gördüm tanıdım, onlarla yattım kalktım aynı havayı soludum.Onlar her yerdeler ama ben onlar gibi değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Abazalığın ve bu şekildeki muhabbetin belki de o rahatsız edici tatlılığına sende kaptırıcan kendini. Vay ulan diceksin. Genelleme beni, çok abazalar gördüm tanıdım, onlarla yattım kalktım aynı havayı soludum.Onlar her yerdeler ama ben onlar gibi değilim.

Abi zaten ben seni genellemiyorum, çok orjinal bir abaza olman hoşuma gidiyor aksine.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Yazdıkların bir iki kısım hariç sonuna kadar doğru.

Dişlerim gayet beyaz, kafamda saç az ki yağlı olamaz, kısa kollu gömlek olarak da keten gömlek dışında giymem.Ütüsüz olanlardan.

Fazlalıklarım var ama beni sınırlayan o, her zaman dediğim gibi.

Abazayım, sonuna kadar öyleyim. Ama asla bir kadının üstünde iki paralık kalacak ya da onun götünü sonuna kadar kaldıracak bir adam değilim.Yalnızlığımı ve bu cinsel açlığımı içimdeki fırtınalarla çözüyorum. Bir şekilde bu yazdıklarımla, muhabbetimle, bunun üstünden espiri yaparak boşalıyorum. Önüme çıkan her kıza yazmıyorum ya da ufak bir kontrol yaptıktan sonra bana bakmayacak, klasımda olmayan kızlara yazmıyorum. Hedef belirliyorum.

Seninle tanışmak isterdim kafanda ramses algısını yıkabilmek için. Abazalığın ve bu şekildeki muhabbetin belki de o rahatsız edici tatlılığına sende kaptırıcan kendini. Vay ulan diceksin. Genelleme beni, çok abazalar gördüm tanıdım, onlarla yattım kalktım aynı havayı soludum.Onlar her yerdeler ama ben onlar gibi değilim.

Laaayyynn gitt.
Sosyal ağlarda paylaş

Eywallah xaenin.

Ben kendimle barışığım yoksa, ne olduğumu biliyorum. Ayrıca sevgililerim oldu benim. Olmadı değil, haklı olduğun nokta güzel denebilecek sevgilim 1 taneydi. O da maalesef 2.5 sene bakirelik ayağına benimle birlikte olmadı. Evlilik sözü istedi, bunu şart koştu.

Yapmadım ama. Zerre pişman değilim.
Güzel kızlara yanaştım ama bir tanesi beni kullandı, diğerleri yüzüme bile bakmadı.Sayısız defa refüze edildim, bu refüze edilme de abazalığımdan değildi.

Beni anlaman için yazıyorum. Bu arkadaşlara da kendi bilgim ve görgüm dahilinde bir şeyler yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bekaret olayına saygı duyup bir süremi öyle heba ettim kimi ilişkilerimde. Pişman mıyım? Vicdanen hayır, ama keşke direk ayrılsaydım o zaman diyorum. O da olmuyor öyle dangoz bir adam olmadım hiç.

Edit: yukarıda yazılanlara ithafen --> evet işte o riski alıp "düzgün çıkarsa" diye bekleme süreci oluyor o işte aynen
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi yetmiyosa kiz napsin, toplum baskisi var sonucta.

Benim sinir olduğum gerçekten bakire olan ve buna önem veren değil. Bakireyim diye götünden uydurup senin ona daha çok değer vermeni sağlamaya çalışan salaklara gıcığım. Sen bunu anladığında da "e ulan onca zaman" die deliriosun.

Ha onun dışında, "bakire kızla çıkmam lan" rage im üzerine gidip 3 sene sabretmem gereken bir ilişkiye girmiş adamım elbet. Tükürdüğümüzü yalayabiliyoruz bazen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...