Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul trafigi

Seele

Öne çıkan mesajlar

Lol. 30 küsür sene önce taş devrinde yaşıyor gibi elinde silahla çiftliklere girip bir toprağa gecekondu diken insanlara siyasi nedenlerden ötürü tapular verildi. Her türlü pisliği İstanbul'a çektiler. Evet kalabalık kötü bir yer haline geldi. Ama kalabalık ve kötü bir yer haline dönüşmesinin nedeni dışardan import edilen sürüler.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

senko said:

yoo
bugün 9.15'te kalktım, 9.25de evden çıktım 9.30'da işyerindeydim.
0 trafik.

abi senin bu desteksiz istanbul hayranlığın ne olacak böyle

hayranlık değil benimki, mecburiyet. İzmirde antalya'da iş yok, bizim sektörün tümü istanbulda
öğrenilmiş çaresizlik mi diyorlar, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya mı bak diyorlar bilmiyorum, seç işte birini.
Sosyal ağlarda paylaş

7.30 da kalktım,duş aldım,kahvaltı yaptım 8.30 da evden çıktım dolmuşa bindim.her zaman ki gibi dolmuşta kavga çıktı solcu bir kardeşimiz "nalet olsun böyle kapitalizm e" diyerek indi dolmuştan ve kavga bitti.45 dk da işe geldim.

her gün böyle :D bindiğim durak ilk durağa yakın olduğu için direk kapıyorum şöförün yanındaki koltuğu.teyze,nine derdi olmadan gidiyorum ama oraya oturamaz isem o 45 dk geçmek bilmiyor

bir ara çalıştığım yer eve 2 saat mesafedeydi.daha doğrusu otobüs ile 2 saat.hayatımın en zor dönemiydi :( hele iş çıkış ve gidiş saatleri cehenneme dönüyor istanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok vallahi normal değiller, neden yandan gelen arabaya yol vermiş daaaaaaaaaat korna+küfür, neden sağ şeritten yavaş gidiyorsun daaaaat korna ve küfür, neden sinyal vermiyorsun daaaat küfür korna kıyamet(kendisi 1 kere vermedi o sinyali bak 1 kere)

şimdi ben bu adama dayı napıyon sen desen bana girişir, kafayı yemiş işte akıl sağlığı yerinde değil, trafikte sağa sola silahla ateş etmemesi bu adamın mucize asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

senko said:

yoo
bugün 9.15'te kalktım, 9.25de evden çıktım 9.30'da işyerindeydim.
0 trafik.

Küresel ısınma tartışmasında "yoo bizim buralarda hava soğuk baya" demek gibi bir şey olmuş bu.

ben soğuk sevmem.
istanbulda trafik var, ama işe git gelde beni etkilemiyor.

ha geçen hafta iş çıkış saatinde taksimden sancaktepe'ye gittim manuel vites araba ile, o gün ruhumdan birşeyler eksildi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1.5 sene Nişantaşı - Kanyon yaptım evden işe, dönüş trafiğinde en fazla 35 dakikada eve gidiyordum. Annem bir kaç yan binada Tekfen Tower'da, aynı anda otoparklardan çıkıyorduk, ben eve gittiğimde annem ilk ışıkları geçmiş oluyordu.

Deli oluyordu kadın, sözde onun evi ters trafikte ama ışık sağolsun kanser ediyor.

Tek ışık böyle farkettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...