Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskiden birbirini çaldırıp kapatma vardı

chrome

Öne çıkan mesajlar

icq icq diyip msn messenger ne yapmış diyorsun da icq'yu bitiren msn messenger idi. icq'dan whatsapp'a geçilmedi kardeşim.

Msn ayrıca yitip gitmedi. Microsoft tarafından kapatılarak artık skype'ı kullanın diye dayatılınca önce facebook messenger, akabinde whatsapp'a geçildi. MSN zamanında whatsapp indirip yükleyebileceğin bir telefon da yok hani. Bu sebeple invalid argument'e bağlıyor yazdıkların.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

ilginc ama ms ne zaman super tutan birsey varsa cikarsa piyasaya hemen kopyalayip eline yuzune bulastirirdi..

icq dan sonra rakip olarak msn i cikartti ama uzun omurlu olamadi..

dana22 said:

niye abi whats up un msn den farki ne simdi ?

dana22 said:

hatta icq dan farki ne ?

dana22 said:

bu arada satmislar da degil gibi..her windows a gomuk geliyordu kaldiramiyordun..o yuzden mecburen populer oldu

http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2014/01/ilber-ortayli-17.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon..abi hic birinin fanboyu degilim ki..gozumuzu icq ile actik..guzeldi iyiydi..ama gitti microsoftun ki standart olunca ona katildik herkes gibi. whatsup a ise bos bakiyorum..bu bir surec.su anda hangisini aktif olarak istersin deseler icq derim ..ama dedikleri gibi zamana yenik dusuyor hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

nolax..yanlis biliyorsam duzelt..icq vardi populerlesince microsoft bunu cikartti sonra dedikleri gibi skype verelim diye bunu kapatti .insanlar facebooka kaydi.simdi millet telefonlarindan whatsup kullaniyor..microsoft o arada piyasa bu hareketi yapmayip da cep telefonlarina entegre olmayi basarabilseydi simdi yine onun turevlerini kullaniyor olurduk..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

vaperon..abi hic birinin fanboyu degilim ki..gozumuzu icq ile actik..guzeldi iyiydi..ama gitti microsoftun ki standart olunca ona katildik herkes gibi. whatsup a ise bos bakiyorum..bu bir surec.su anda hangisini aktif olarak istersin deseler icq derim ..ama dedikleri gibi zamana yenik dusuyor hepsi

whatsapp ı fb profiliyle eşletirip
cinsiyeti şehir filterlemesi koysalar gold üyelikle
sequo nun siteler batar
Sosyal ağlarda paylaş

Whatsapp şaka gibi kötü bir program yalnız.

Abi, yıl 2015 olucak, hala mobil platformu dışında client'i yok.
Sizin yapıcağınız user group focusunuzu skeyim ya. Sırf gereksiz sınırlama, başka hiç bir sebebi yok. Arkasında tamamen "bizim focusumuz bu, buradan para geliyor" var kesinlikle "user bunu ister" yok yani.

Bir de embesil gibi standart olmuş bizim ünide. Adam whatsapp'dan mesaj atıyor projeyle ilgili, resmen konferans yazmam lazım adama cevap için göt kadar ekrana hapis kalıyorum, geçen gün dur ulan dur diyip, e-mail attım.

Sonra niye garip insan oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

her yerden kullansaydın farkı olmazdı ki
en çok kullandığın yanındna ayırmadığın cihaza monte etmişler işte
e-mail atmaktan, fb chatten bir farkı oluyor

üstelik ayrı bir login istemiyor, hattın varsa go
bütün rehberin msj listende

farkı olmasa nolucak yani, nolacak yani şunun şurasında PC client'i olsa, one time pass yaratsam telefondan, PC client'e o pass'a login olsam, sonra ful artı ful ekran klavyede yardırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

Whatsapp şaka gibi kötü bir program yalnız.

Abi, yıl 2015 olucak, hala mobil platformu dışında client'i yok.
Sizin yapıcağınız user group focusunuzu skeyim ya. Sırf gereksiz sınırlama, başka hiç bir sebebi yok. Arkasında tamamen "bizim focusumuz bu, buradan para geliyor" var kesinlikle "user bunu ister" yok yani.

Bir de embesil gibi standart olmuş bizim ünide. Adam whatsapp'dan mesaj atıyor projeyle ilgili, resmen konferans yazmam lazım adama cevap için göt kadar ekrana hapis kalıyorum, geçen gün dur ulan dur diyip, e-mail attım.

Sonra niye garip insan oluyorum.

gerçi whatsapp web desteği geliyor diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

forgiver said:

her yerden kullansaydın farkı olmazdı ki
en çok kullandığın yanındna ayırmadığın cihaza monte etmişler işte
e-mail atmaktan, fb chatten bir farkı oluyor

üstelik ayrı bir login istemiyor, hattın varsa go
bütün rehberin msj listende

farkı olmasa nolucak yani, nolacak yani şunun şurasında PC client'i olsa, one time pass yaratsam telefondan, PC client'e o pass'a login olsam, sonra ful artı ful ekran klavyede yardırsam.

hippiliği kalmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...