chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 böyle kız arkadaşın seni çaldırınca sevinirdin falan. hatta bazen sıradan bir sen bir o bir sen bir o falan yapılırdı. sabah uyanınca cevapsız çağı görürdün mesela 1 cevapsız arama ceyda diye. mutlu olurdun. bazıları sabaha kadar uyumazdı 55 cevapsız arama olurdu. arada arkadaşların çaldırırdı anlam veremezdin. yanlışlıkla atılan mesajlar falan olurdu. kuzenine dayına çok özledim canım benim diye mesajlar atılırdı. ne biçim dönemler atlatmışız lan. ben 86 doğumluyum. evimizde çevirmeli telefon vardı lan bizim. 0 a basardın dönerdi beklerdin. televizyon kanalları istiklal marşıyla kapanırdı falan. star tv nin kurulduğu günü hatırlıyorum mesela böyle yola balon falan atmışlardı hep. teleon vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hoşlandığın kızdan çağrı almak çok iidi ya o tadı bilardoda bile yakalayamadım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 dimi böyle bir öğlen vakti mesela pazar günü. bıt diye gelirdi. cevap olarak sen de çaldırırdın. sonra bıt bi çağrı daha. sonra mesaj atılırdı. mesajlarım bitiyorlar. kontür göndermeler, ÖDEMELİ ÇALDIRMA VARDI LAN!! sdgsdfsd ödemeli arama limiti dolan adamdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yanlıslıkla acıp kontor yerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Son kalan 1 kontoruyle beni arayip caldirip kapatanlari geri aramayip ikinci aramalarinda bilerek cok seri sekilde telefonu acarak son kalan kontorlerini yemeyi pek severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 allahtan 95liyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bir ara hazır kartta mesaj gönderme yoktu... Vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hatırlıyorum ben bunları ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 aramaya basıp 7 ye kadar mı 11 e kadar mı ne sayıyordun. diğer taraf açıp sana kitleyemeden telefon dıt diye çalıp susuyordu. ıhı ıhı ıhı diye sıranın altından gülüyorduk sonra. sabahları da ceket kontrolü olurdu. bi keresinden ortaokulda tuvalette kalabalık vardı. herkes toplanmış bi şeye bakıyor birbirine gösteriyordu. ben de baktım adamın birisi öyle bi sıçmışki, yani öyle bi şekille açıyla, yerçekimine inat yapmışki.. mostar köprüsü gibi viyadük kurmuştu. vay amk diye tüm okul gelip bakmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sen hatırlamasan şaşardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 of ya ne güzel gunlerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 chrome said: dimi böyle bir öğlen vakti mesela pazar günü. bıt diye gelirdi. cevap olarak sen de çaldırırdın. sonra bıt bi çağrı daha. sonra mesaj atılırdı. mesajlarım bitiyorlar. kontür göndermeler, ÖDEMELİ ÇALDIRMA VARDI LAN!! sdgsdfsd ödemeli arama limiti dolan adamdım ben. ödemeli hala var annem bana atıyor ödemeli=) gerçekten güzel dönemlerdi...o çağrının değerini şimdiki dönem biraz zor anlar zaten, artık onları heyecanlandıran muhtemelen whatsupa mesaj yazınca, tik işaretinin mavi olması...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bana bunu bir kere arkadşım yapmıştı sonra özür dilemişti yanlışlıkla oldu yeaa diye..yoksa...:S vay hain! Bright said: Son kalan 1 kontoruyle beni arayip caldirip kapatanlari geri aramayip ikinci aramalarinda bilerek cok seri sekilde telefonu acarak son kalan kontorlerini yemeyi pek severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 cep partner vardı telsim'in telefon açık uyurdum, sabah kalkınca niye uyudun diye bi ses duyardım bıdı bıdıya devam hıæmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben msni geri istiyorum arkadaş! O titreşimleri camleri custom smileları ne dinliyorsam karşı tarafın görmesini..hatta bazen yanlışlıkla pr0nları Asıl sırf sevdiğin kız görsün diye offline online olma muhabbetini özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yerlere yatarak gülen emojisi çok iyiydi msn'in :( online/offline olayıııı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 offline görünerek sotede kızı bekle ama online bekleme. sürekli mal gibi bilgisayar başındaymışsın, onu bekliyormuşsun gibi olma. kız online. dur online olayım ben de, ama önce az bekleyim. yazmayım ama bekleyim o yazsın ilk. yazmıyor mk.. ben yazayım o zaman. dur az daha bekleyim belki o yazar. ben yazayım ilk madem ama yeni görmüş gibi yapayım, 'aa naber ya yeni gördüm hehe' fln gibi. offline oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 limitler olmadan mutluluk olmuyor işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sen online olayim ama once bekleyeyim derken ust siniftan caglar "burcu seviselim mi" diye yapistirdi saniyesinde, burcu offline oldu yola cikti, burcuyu kuturdettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Şu ödemeli muhabbetinden ünide dahi kurtulamayan insanlar ikilemlere sürüklerdi bizi. imamizer said: offline görünerek sotede kızı bekle ama online bekleme. sürekli mal gibi bilgisayar başındaymışsın, onu bekliyormuşsun gibi olma. kız online. dur online olayım ben de, ama önce az bekleyim. yazmayım ama bekleyim o yazsın ilk. yazmıyor mk.. ben yazayım o zaman. dur az daha bekleyim belki o yazar. ben yazayım ilk madem ama yeni görmüş gibi yapayım, 'aa naber ya yeni gördüm hehe' fln gibi. offline oldu... Allah seni kahretmesin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 simdi onu bulgar ,sevgilim pasapert icin para gonderciler ile..ara beni de kontor kazanayimcilar yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 chrome said: böyle kız arkadaşın seni çaldırınca sevinirdin falan. hatta bazen sıradan bir sen bir o bir sen bir o falan yapılırdı. sabah uyanınca cevapsız çağı görürdün mesela 1 cevapsız arama ceyda diye. mutlu olurdun. bazıları sabaha kadar uyumazdı 55 cevapsız arama olurdu. arada arkadaşların çaldırırdı anlam veremezdin. yanlışlıkla atılan mesajlar falan olurdu. kuzenine dayına çok özledim canım benim diye mesajlar atılırdı. ne biçim dönemler atlatmışız lan. ben 86 doğumluyum. evimizde çevirmeli telefon vardı lan bizim. 0 a basardın dönerdi beklerdin. televizyon kanalları istiklal marşıyla kapanırdı falan. star tv nin kurulduğu günü hatırlıyorum mesela böyle yola balon falan atmışlardı hep. teleon vardı. 79 luyum. your "ne biçim dönemler atlatmışız lan" argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 axedice said: Şu ödemeli muhabbetinden ünide dahi kurtulamayan insanlar ikilemlere sürüklerdi bizi. imamizer said: offline görünerek sotede kızı bekle ama online bekleme. sürekli mal gibi bilgisayar başındaymışsın, onu bekliyormuşsun gibi olma. kız online. dur online olayım ben de, ama önce az bekleyim. yazmayım ama bekleyim o yazsın ilk. yazmıyor mk.. ben yazayım o zaman. dur az daha bekleyim belki o yazar. ben yazayım ilk madem ama yeni görmüş gibi yapayım, 'aa naber ya yeni gördüm hehe' fln gibi. offline oldu... Allah seni kahretmesin çocuk. Gerçekten sanki geçen hafta başına gelmiş gibi anlatmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 msn'e resim koyma eklendiği günü hatırlıyorum. kendi fotonu koymak artistlik lavukluk olarak görülürdü. ekşide falan bunla ilgili millete atarlananlar hatırlıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dworgian said: chrome said: böyle kız arkadaşın seni çaldırınca sevinirdin falan. hatta bazen sıradan bir sen bir o bir sen bir o falan yapılırdı. sabah uyanınca cevapsız çağı görürdün mesela 1 cevapsız arama ceyda diye. mutlu olurdun. bazıları sabaha kadar uyumazdı 55 cevapsız arama olurdu. arada arkadaşların çaldırırdı anlam veremezdin. yanlışlıkla atılan mesajlar falan olurdu. kuzenine dayına çok özledim canım benim diye mesajlar atılırdı. ne biçim dönemler atlatmışız lan. ben 86 doğumluyum. evimizde çevirmeli telefon vardı lan bizim. 0 a basardın dönerdi beklerdin. televizyon kanalları istiklal marşıyla kapanırdı falan. star tv nin kurulduğu günü hatırlıyorum mesela böyle yola balon falan atmışlardı hep. teleon vardı. 79 luyum. your "ne biçim dönemler atlatmışız lan" argument is invalid 79 neymis ya, sizin de bir ayak cukurdaymis artik haci dayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar