Shean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben oturup film falan izlerim evde. hella yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kabak çekirdeği çiting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 seagle tam bir köylü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 vizelere çalışacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 kova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bu sene değişiklik olsun diye balıkesirden çağıran arkadaşım var. Orada geçireceğim yılbaşını muhtemelen. Ya da evde de pinekleyebilirim. Belli olmaz. Daha karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yılbaşı planlarımın hepsi bok istediğim olmadı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 izmir'e geldim babama ahbaplık edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 seks yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Istari said: vizelere çalışacam Vizelermi Dafug ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Saeros said: izmir'e geldim babama ahbaplık edicem. ben de izmirdeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Antalya'da Bellis Deluxe Oteldeyim. Arzına kadar rus olacak. Ruble değer kaybetti falan ama inatla geliyorlar:D Türk misafirperverliğini göstereceğiz kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hmm sanırsam son dakka bi program olur.. olmadı bu sene her sene yapmaya çalışıp da beceremediğim PTT işine girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Argaaşlarla 4-5 çift bi eve kapanıp içicez sıçıcaz işte. Bizim hatunu dışarı çıkma hevesinden çevirdim çok şükür. Normalin 3 katı kalabalık mekanlara 2 kat para ödeyip, çıkınca tacize uğrama ve 45 dakika taksi bulamama cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hayatıma "yahu dışarda ne var evde olalım" diyen biri girdiği için çok süper mutlu oluyorum. Soruya cevap; Ankara, ev, sevgili, so fun, much new year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ahaha dworgian boşanmak ikimize de yaradı mı ne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mm editore soyleyin bari de yilbasina ozel extra fap eklesin..lazim olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 BabacumMostors said: ahaha dworgian boşanmak ikimize de yaradı mı ne ahahah abi bana çok sağlam yaradı ya. o kadar kangren bir evlilikmiş ki anlatamam lkjdklasj. ha tabii anca hayatıma düzgün biri girdiğinde karşılaştırma şansı bulabildim şu an idrak ediyorum. ikimize de maşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Milli Piyango büyük ikramiyesini kazanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ben birinden boşansam ömür boyu fuckbuddy'likten ileri gitmem gibi geliyo bi daha lan ama yaşamadan bişey dememek lazım tabi hayırlı olsun ikinize de yeni hayatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 masallah masallah..allah keyfinizi eksiltmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Black, bu genel düşünce. Bana da "lan yeni boşandın takılsana az, ne o öyle hemen ciddi ilişki" dediler. Ama olay şu; evlilikten sıkılıp boşanmak isteyen ben değildim. Dönüp baktığında ben artık "aile" kavramı arıyorum yaş da 35. Benim "aile" kavramımda bozuk bir dişli vardı kırıldı, attık diyelim. Hani ben "evlilik mi? meh gidiom ben" demiş olsam şu an scoreboard açmıştım yeniden lskadjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 doğru aile kurma konseptinden çok uzak olduğumdan aklıma gelmedi tabi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar