Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı planlarınız nedir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sene değişiklik olsun diye balıkesirden çağıran arkadaşım var. Orada geçireceğim yılbaşını muhtemelen. Ya da evde de pinekleyebilirim. Belli olmaz. Daha karar vermedim.
Mesaj tarihi:
Antalya'da Bellis Deluxe Oteldeyim. Arzına kadar rus olacak. Ruble değer kaybetti falan ama inatla geliyorlar:D

Türk misafirperverliğini göstereceğiz kendilerine.
Mesaj tarihi:
Argaaşlarla 4-5 çift bi eve kapanıp içicez sıçıcaz işte. Bizim hatunu dışarı çıkma hevesinden çevirdim çok şükür. Normalin 3 katı kalabalık mekanlara 2 kat para ödeyip, çıkınca tacize uğrama ve 45 dakika taksi bulamama cenneti.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ahaha dworgian boşanmak ikimize de yaradı mı ne ahahah

abi bana çok sağlam yaradı ya. o kadar kangren bir evlilikmiş ki anlatamam lkjdklasj. ha tabii anca hayatıma düzgün biri girdiğinde karşılaştırma şansı bulabildim şu an idrak ediyorum.

ikimize de maşallah =)
Mesaj tarihi:
Black, bu genel düşünce. Bana da "lan yeni boşandın takılsana az, ne o öyle hemen ciddi ilişki" dediler.

Ama olay şu; evlilikten sıkılıp boşanmak isteyen ben değildim. Dönüp baktığında ben artık "aile" kavramı arıyorum yaş da 35. Benim "aile" kavramımda bozuk bir dişli vardı kırıldı, attık diyelim.

Hani ben "evlilik mi? meh gidiom ben" demiş olsam şu an scoreboard açmıştım yeniden lskadjsj
  • Yeni Oluştur...