Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Sonra gelip foruma üye mi oldun o heyecanla :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Reputation Crystal'e kaç gold verdin? Snn'de 560 gold muydu uydurdum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yeterli kill alınca (karma mıydı) oluodu galba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Karma ve Fame denen iki farklı şey vardı. Lord olmak Fame ile alakalıydı. Karma ise evil, murderer, glorious, noble gibi sıfatlar veriyordu bize. İyilik-kötülük dengemizi belirliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 5 yaşında sandalyenin üstüne çıkıp balkondan(2. kat) atlayıp, üstüne hayatta kalmışım. SAPASAĞLAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 darkwingduck said: romlu çikolata yaptım biraz önce. baya başarılı oldu. yeni yıl çikolataları hazır. ?? tutorial lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 o tuto dan ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dworgian said: Shean said: Dworgian said: hayatımın yönünü 180 derece değiştiriyorum. iş anlamında değil. ilişki vs. kangren bişeyden kurtuldum hayatıma renk geldi be ilişki dışında neler var anlatsana abi dinliyoruz vs yok ya aslında. işte kangren bir evlilikten kurtuldum. kurtulunca aslında ne kadar ot ve boş yaşamaya başlamış ve mutsuz olduğumu gördüm. şimdi hayatımı yaşamaya başladığımı hissediyorum. gibi işte. oo dul varmış burda forumun dul sayısı artıyor... dul adamsın bir ihtiyacın olursa çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi dul kadına gidip bunu desen amacını anladım da, erkeğe dediğinde tuhaf geliyor kulağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kardeşime okuma yazma öğrettim,eleman daha ilk okula gitmiyordu şimdi boğaziçinde işletme okuyor,hiç üni okumasaydı da severdim keratayı çünkü zehir gibi bi eleman oldu,tarzını çok tutuyorum,gururlanıyorum baktıkca.komik komik atraksyonlara giriyor sürekli,bbc'nin canlı yayına katıldı bi kere gezi parkı olayları sırasında fln benim eğitim hayatım hep arazi olmala geçti,hep nefret ettim okuldan ,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım. yakında kendime ait bi mekan açmak istiyorum,ufak tefek olsun benim olsun,o zaman belki daha elle tutulur bi başarım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hotdog tezgahı alalım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 elesso said: Dworgian said: Shean said: Dworgian said: hayatımın yönünü 180 derece değiştiriyorum. iş anlamında değil. ilişki vs. kangren bişeyden kurtuldum hayatıma renk geldi be ilişki dışında neler var anlatsana abi dinliyoruz vs yok ya aslında. işte kangren bir evlilikten kurtuldum. kurtulunca aslında ne kadar ot ve boş yaşamaya başlamış ve mutsuz olduğumu gördüm. şimdi hayatımı yaşamaya başladığımı hissediyorum. gibi işte. oo dul varmış burda forumun dul sayısı artıyor... dul adamsın bir ihtiyacın olursa çekinme asfhaslf adam farklı bir başarı hikayesinin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: komik komik atraksyonlara giriyor sürekli,bbc'nin canlı yayına katıldı bi kere gezi parkı olayları sırasında fln abi bu mu kardeşin??? eğer öyleyse gururlanmakta haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hayır bu https://docs.google.com/file/d/0B73HNunPjuAuekwxQ1BkcHR5d0U/edit?pli=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 vay helal.. oburku zaten cnn'de röportaj vermiş. adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Esnaf said: asfhaslf adam farklı bir başarı hikayesinin peşinde işalla öyle değildir asdasdkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Biraz göreceli ama gerçek anlamda üzerimden ölü toprağını attım, hayallerle yaşamıyorum artık arada bir misafirliğe geliyorlar sadece. Üniversitede kendi şirketimi kurdum ve hala devam ediyorum işler de baya ilerledi. Bi yarım milyor kadar batırmanın eşiğinden döndüm biraz bala göte de olsa. Kafes döğüşüne başladım, sakatlığıma rağmen baya iyi gibiyim. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 pek başarı hikayesi sayılmaz ya. össde sözelden kendimin bile beklemediği kadar iyi puan aldım. dersane benden az puan alanları bile reklam yaptı da 600. olduğuma inanmadıklarından görmemezlikten geldiler beni :) girdiğim üniversiteyi 3. sınıftayken bırakmak zorunda kaldım çeşitli sebeplerden , işe girdim. çalışıyorum 3-4 yıldır. işi bırakıp okulu bitirmeye karar verdim , bir sürpriz olmazsa ikisi açık öğretimden olmak üzere 3 diploma alıyorum bu yaz. ydsden 84 aldım , ygs dil bölümünden 3800. oldum , seneye de ingilizce öğretmenliği okumaya başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 wastyrx harbi kafes dogusu filan isindeysen senin en iyi yapacagin sey yurt disi supplement olayinin birinin tr dist almaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 mahoolmez said: ydsden 84 aldım , ygs dil bölümünden 3800. oldum , seneye de ingilizce öğretmenliği okumaya başlamayı düşünüyorum. madem bu kadar cok karpuz sigdirabiliyorsun..kendini dile ver..chince yi dene o cok lazim.ispanyolca da olabilir latin amerika icin..az lisanla cok ulkeyi kapsiyorsun.. sonra ister ticaret olur ister rehberlik olur..onun cok acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 wastyrx said: Biraz göreceli ama gerçek anlamda üzerimden ölü toprağını attım, hayallerle yaşamıyorum artık arada bir misafirliğe geliyorlar sadece. Üniversitede kendi şirketimi kurdum ve hala devam ediyorum işler de baya ilerledi. Bi yarım milyor kadar batırmanın eşiğinden döndüm biraz bala göte de olsa. Kafes döğüşüne başladım, sakatlığıma rağmen baya iyi gibiyim. Öyle işte. Kafes imal ederim aga ihtiyaç varsa. Çok güzel dövüşlük kafesler yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: ,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım. yakında kendime ait bi mekan açmak istiyorum,ufak tefek olsun benim olsun,o zaman belki daha elle tutulur bi başarım olacak oglani yanina gondereyim mi? ciddiyim.. 1 kesinlikle guzel bir isin var..hep dedikleri gibi dunya yikilsa sen en azinsan kendi karnini doyurursun. az kendine bakiyorsan yerel kanallarla git gorus sana antin kuntin tarifler de bulalim.. dogmeat ustanin kosesi filan gibi yayin hayatina atil.once para filan vermezler ama deli reklam olur lokalde parlarsan kanatlanip ucarsin..gider devami. su anda piyasada martha acligi var..yani yemek show life style sunan birileri lazim ..bir suru cikti ama tutmadi hicbiri..dene sansini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: kardeşime okuma yazma öğrettim,eleman daha ilk okula gitmiyordu şimdi boğaziçinde işletme okuyor,hiç üni okumasaydı da severdim keratayı çünkü zehir gibi bi eleman oldu,tarzını çok tutuyorum,gururlanıyorum baktıkca.komik komik atraksyonlara giriyor sürekli,bbc'nin canlı yayına katıldı bi kere gezi parkı olayları sırasında fln benim eğitim hayatım hep arazi olmala geçti,hep nefret ettim okuldan ,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım. yakında kendime ait bi mekan açmak istiyorum,ufak tefek olsun benim olsun,o zaman belki daha elle tutulur bi başarım olacak https://eksisozluk.com/eatwith--4000918 http://www.eatwith.com/ sen buna bir bak. evde başlarsın ufak ufak. küçük açacağın yer için, tecrübe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Melek var Türkiye'nin Martha'sı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 abi iste henuz hicbiri martha kivamina gelemedi..kadinin bilmem kac milyar dolarlik serveti var.cakma cin mallarini martha markasi ile ole bir kakaliyor ki peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar