Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başarı Hikayeleriniz

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Shean said:

Dworgian said:

hayatımın yönünü 180 derece değiştiriyorum. iş anlamında değil. ilişki vs. kangren bişeyden kurtuldum hayatıma renk geldi be

ilişki dışında neler var anlatsana abi dinliyoruz

vs yok ya aslında. işte kangren bir evlilikten kurtuldum. kurtulunca aslında ne kadar ot ve boş yaşamaya başlamış ve mutsuz olduğumu gördüm. şimdi hayatımı yaşamaya başladığımı hissediyorum. gibi işte.

oo dul varmış burda forumun dul sayısı artıyor...

dul adamsın bir ihtiyacın olursa çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşime okuma yazma öğrettim,eleman daha ilk okula gitmiyordu
şimdi boğaziçinde işletme okuyor,hiç üni okumasaydı da severdim keratayı çünkü zehir gibi bi eleman oldu,tarzını çok tutuyorum,gururlanıyorum baktıkca.komik komik atraksyonlara giriyor sürekli,bbc'nin canlı yayına katıldı bi kere gezi parkı olayları sırasında fln

benim eğitim hayatım hep arazi olmala geçti,hep nefret ettim okuldan ,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım.
yakında kendime ait bi mekan açmak istiyorum,ufak tefek olsun benim olsun,o zaman belki daha elle tutulur bi başarım olacak
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

Dworgian said:

Shean said:

Dworgian said:

hayatımın yönünü 180 derece değiştiriyorum. iş anlamında değil. ilişki vs. kangren bişeyden kurtuldum hayatıma renk geldi be

ilişki dışında neler var anlatsana abi dinliyoruz

vs yok ya aslında. işte kangren bir evlilikten kurtuldum. kurtulunca aslında ne kadar ot ve boş yaşamaya başlamış ve mutsuz olduğumu gördüm. şimdi hayatımı yaşamaya başladığımı hissediyorum. gibi işte.

oo dul varmış burda forumun dul sayısı artıyor...

dul adamsın bir ihtiyacın olursa çekinme

asfhaslf adam farklı bir başarı hikayesinin peşinde
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz göreceli ama gerçek anlamda üzerimden ölü toprağını attım, hayallerle yaşamıyorum artık arada bir misafirliğe geliyorlar sadece. Üniversitede kendi şirketimi kurdum ve hala devam ediyorum işler de baya ilerledi. Bi yarım milyor kadar batırmanın eşiğinden döndüm biraz bala göte de olsa. Kafes döğüşüne başladım, sakatlığıma rağmen baya iyi gibiyim. Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

pek başarı hikayesi sayılmaz ya.

össde sözelden kendimin bile beklemediği kadar iyi puan aldım. dersane benden az puan alanları bile reklam yaptı da 600. olduğuma inanmadıklarından görmemezlikten geldiler beni :)

girdiğim üniversiteyi 3. sınıftayken bırakmak zorunda kaldım çeşitli sebeplerden , işe girdim. çalışıyorum 3-4 yıldır. işi bırakıp okulu bitirmeye karar verdim , bir sürpriz olmazsa ikisi açık öğretimden olmak üzere 3 diploma alıyorum bu yaz.
ydsden 84 aldım , ygs dil bölümünden 3800. oldum , seneye de ingilizce öğretmenliği okumaya başlamayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mahoolmez said:

ydsden 84 aldım , ygs dil bölümünden 3800. oldum , seneye de ingilizce öğretmenliği okumaya başlamayı düşünüyorum.

madem bu kadar cok karpuz sigdirabiliyorsun..kendini dile ver..chince yi dene o cok lazim.ispanyolca da olabilir latin amerika icin..az lisanla cok ulkeyi kapsiyorsun..

sonra ister ticaret olur ister rehberlik olur..onun cok acilir
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Biraz göreceli ama gerçek anlamda üzerimden ölü toprağını attım, hayallerle yaşamıyorum artık arada bir misafirliğe geliyorlar sadece. Üniversitede kendi şirketimi kurdum ve hala devam ediyorum işler de baya ilerledi. Bi yarım milyor kadar batırmanın eşiğinden döndüm biraz bala göte de olsa. Kafes döğüşüne başladım, sakatlığıma rağmen baya iyi gibiyim. Öyle işte.

Kafes imal ederim aga ihtiyaç varsa.

Çok güzel dövüşlük kafesler yapılır.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım.
yakında kendime ait bi mekan açmak istiyorum,ufak tefek olsun benim olsun,o zaman belki daha elle tutulur bi başarım olacak

oglani yanina gondereyim mi? ciddiyim..

1 kesinlikle guzel bir isin var..hep dedikleri gibi dunya yikilsa sen en azinsan kendi karnini doyurursun.

az kendine bakiyorsan yerel kanallarla git gorus sana antin kuntin tarifler de bulalim.. dogmeat ustanin kosesi filan gibi yayin hayatina atil.once para filan vermezler ama deli reklam olur lokalde parlarsan kanatlanip ucarsin..gider devami.

su anda piyasada martha acligi var..yani yemek show life style sunan birileri lazim ..bir suru cikti ama tutmadi hicbiri..dene sansini
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

kardeşime okuma yazma öğrettim,eleman daha ilk okula gitmiyordu
şimdi boğaziçinde işletme okuyor,hiç üni okumasaydı da severdim keratayı çünkü zehir gibi bi eleman oldu,tarzını çok tutuyorum,gururlanıyorum baktıkca.komik komik atraksyonlara giriyor sürekli,bbc'nin canlı yayına katıldı bi kere gezi parkı olayları sırasında fln

benim eğitim hayatım hep arazi olmala geçti,hep nefret ettim okuldan ,iş hayatımda sürünüyorum,aşçıyım.

https://eksisozluk.com/eatwith--4000918
http://www.eatwith.com/

sen buna bir bak. evde başlarsın ufak ufak. küçük açacağın yer için, tecrübe olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...