Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

La Puerta - izmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla benim bahsettiğim zamanlar en az bi 6-7 yıl öncesi, o zamanki mesajları da hep böyle miydi hatırlamıyorum. Gerçi o zaman bile forumdaki haline göre çok farklı bir insan olarak tanıyıp şaşırmıştım agsgad
Mesaj tarihi:
Boyle bi mekan lazimdi, super olmus (tu)
Llama panpamla geliriz ilk firsatta.

Bu arada La Puerta icin bir onerim olacak, lutfen 4+ kisi olmadikca masa rezervasyonu yapmayin. Geldigimizde bos oldugu halde masalara oturamiyoruz. Kalabalik gruplari anliyorum ama 2-4 kisi icin masa tutmayin, yazik oluyor.
Mesaj tarihi:
Olm puertaya falan pahali diyecek kadar izmir fakiri misiniz anlamadim ben.

Istanbula gelseniz, nisantasinda yururken dikkat edin. dukkan onunden gecme vergisi aliyolar, onu vermeyin bari durduk yerde.
Mesaj tarihi:
normal abi fiyatlar. hep boyleydi zaten, sadece puerta'ya ozel bir durum mu neye isyan ettin sen ben anlamadim. ulkenin boktan ekonomisinden sikayet ediyosan zaten konunun la puerta ile bir ilgisi yok.
Mesaj tarihi:
Bence normalin üstünde konsepte göre ve yere göre. La Puerta ilk açılınca ben de bol bol gidiyordum da, bence fiyatlar artırıldı ya da ülkenin değişim hızına ben adapte olamadım
Mesaj tarihi:
toggie said:

Boyle bi mekan lazimdi, super olmus (tu)
Llama panpamla geliriz ilk firsatta.

Bu arada La Puerta icin bir onerim olacak, lutfen 4+ kisi olmadikca masa rezervasyonu yapmayin. Geldigimizde bos oldugu halde masalara oturamiyoruz. Kalabalik gruplari anliyorum ama 2-4 kisi icin masa tutmayin, yazik oluyor.

2-4 kisilik masa varsa niye tutmasinlar anlamadim? Planimi programimi yapmisim, yer ayirtmiskm, kafam rahat gidicem oturucam icicem. Senin “belki kafamiz eserse ugrariz”in icin ben niye masadan oluyorum?
  • Yeni Oluştur...