sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Neden herkes birbirine bağırıyor sürekli? İçeride bir dizi açık, sanırım 3 kişi aynı anda birbirine bağırıyor. Bu ne lan. Geçen de bir kıyafet yarışması gördüm, ana avrat düz gidecekler birbirlerine neredeyse. Eskiden çarkıfelek falan vardı, memedali bey yavşak gevşek espriler yapıyordu gülüyorduk. Niye böyle ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 çünkü izlemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Niye olacak, millet daha aptal daha cahil olsun diye kasıyorlar işte bunları özel olarak pompalayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ali sunallı sahneli mahneli şeyi izle bi de. sürekli bağırmaç sürekli yırtınmaç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 günde kaç saat televizyon izliyorsunuz anketi eklensin ortalama iki saatten fazla çıkarsa forumu bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol ile Evlen Benimle ve Bu Tarz Benim programları favorilerim. BBC açıyorum yok yağmur ormanı eko sistemi,nat geo'yu açıyorum mühendislik harikaları zırvaları, Discovery Channel'ı açıyorum nasıl yapıldı gibi mesnetsiz,desteksiz programlar. Bir kere Allah adının ağza anılmadığı,cinayet işlenmediği,erkek ve kadına dair bir şeylerin olmadığı ciddiyetsiz programlar bunlar. Sherlock Holmes Müge Anlı'nın yanında halt etmiş, Faili meçhul cinayetleri tek tek çözüyor, Esra hanımda insanları evlendirerek büyük hayra geçiyor. Nur Yerlitaş'ın moda görüşü de önemli ayrıntılar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Esra Erol'u kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ananem gelince mecburen esra erol.. su gibi varken hayatta kaçırmazdı onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 totemic said: ananem gelince mecburen esra erol.. su gibi varken hayatta kaçırmazdı onuda. işte bunlar hep meme sonra niye millet banlanıyor.su gibi demeyeydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Songül Karlı frikik izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dün sınıfımda biri yılbaşı kutlamayın olm hristiyan adeti yeaaav dedi. Morelim bozuldu ya neden böyle insanların içinde yaşıyorum diye bir kez daha haykırdım iç benliğime doğru. Edit: Ekleme yapayım. Ağaç süslemek, birbirine hediyeler vermek, renk cümbüşü içinde eğlenmek hristiyan adeti diye dışlanıyor. Ama bugün ne giysem de ki o kız neydi mubarek yav diye iç geçiriliyor. İnsan hristiyan mı olsam diye düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 3F hikayesinin bir farklı versiyonunun yansıması. Faşiste sormuşlar ülkeni nasıl yönetiyorsun diye. 3F demiş, 3F ne demişler. Fiesta Futbol Faşizm Bizde de 3D var Dizi Dram Dalavere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Çünkü zap yaparken döğüşen bağıran görünce Türk olarak "Nooooluyo layn" diye bir bakma ihtiyacı hissediyoruz toplumcanak, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 herkes o kadar mutsuz ki hayatından, başkalarının dramasını izlemek onlara içten içe keyif veriyor "meheh benim halime de şükür bak neler oluyor" gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dworgian said: herkes o kadar mutsuz ki hayatından, başkalarının dramasını izlemek onlara içten içe keyif veriyor "meheh benim halime de şükür bak neler oluyor" gibi işte. Her şeye de bi cevabın var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yetmez ama evetciler yuzunden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 yok sadece fikrim olan konuda konuştuğum için mantıklı geliodur söylediklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar