Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Topiciniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1000ci üye diye topic açmıştım=) (tahmin edin 1000 üye kim?:))[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
walla tam garbage'lık ama cevap verem ilk topicim pekte saçma değilmiş tabi paticikteki ilk topic bu :)
Pc / Ps[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
Hikayelerde bir hikayeydi sanırım WIllburn le ılgılı bırseydı..Ama bu Pepelek te yayınlanmıstı..Tabıı Pepelek ı kımler bılıyorsa artıkın :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 06 Ocak 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabii ki gitar ile ilgiliydi =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
17 Eylül 2002 17:16 de açtığım kermit acc si ile
bunun mailini felan herşeyini kaybetmiştim gitmişti ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 06 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
yeni gelenler bölümüydü

Başlığı okuyunca ilk aklımdan bu geçti ama sonrdan aklıma geldi ki benim "ben geldim" topicini ben açmamıştım szass açmıştı :) Ya da ben mi açmıştım??? Hatırlamıyorum, ama adam akıllı açtığım ilk topic: Müzik bölümünde Funk Off[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=1614

ilk başlık ve ilk mesaj.. 10000. mesajda benzer bir başlık açmıştım.. :-)

anlamadığım bir nokta, bonkıraşır'ın başlığı daha önce açıldığı halde benimkinin numarası daha düşük.. ilginç..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
benımde ılk topic kitlenmişti ama ilk attığım msglar hep genelde uo osi bölümüneydı
tiii atl zamanında[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 07 Ocak 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
anlamadığım bir nokta, bonkıraşır'ın başlığı daha önce açıldığı halde benimkinin numarası daha düşük.. ilginç..

ultimatr'den geldiği için sanırım öyle.
sistem değişti felan

yukardakini ararken birkaç dakika arayla açılmış iki topiğimi gördüm, numaraları çok farklı ve sonradan açmış olduğumun numarası daha düşük..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ocak 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
numara 1!!
kendimi ezik hissettim bir an, gerçi nispeten eski sayılırım ama
ilk yeni gelenlere açmışım burda
başlık zaten olayı bitiriyor, resmen "meraba ben newbieyim hatta ilk defa forumda topik açıyoruum ayrıca kendimi orc zannediyorum" diye yırtınıyor... eheh ehe ne günlerdi be:)
yeni gelenleri saymazsak bu oluyor
hmm, o zamanlar varmış bende bir orc saplantısı....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
tar

bu galiba daha öncesini bilmiorum zaten o yıl agustos ta üye olmuştum

bakmanızı tavsiye ediorum
rezaletin daniskası cünkü[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
tek rezil ben degilmisim yani:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
işte benim ilk topicim :)

Aslında ii bi topicmiş ama tanışalım kaynaşlalım bölümünden önce sazanlama şarkı olayına girmişi ehhueh :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...