Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 AKK yokmus bu evdeki pakette. 99 tl aylık idi. AKK olmadıgından haberim bile yok bu arada. zira bu evde internet nadiren acılıyor. muhtemelen taahhüt bittikten sonra yeni paket secerken o fiyata yüksek hız sadece o vardı, onu secmisim. bilincli yapmadım yani. neymis? anneme arama yapmıslar ulasamamıslar. ama sms atmıslar. yahu 65 yasında kadın ne anlasın SMS bildiriminizden kotadan fiyattan. paketi AKK lıya otomatik cevirseler bundan iyiydi. 2 yıl taahhütlü, 25 mbit 25 gb kota ve akk liye 50 tl fiyat cektiler. tam soyguncu bunlar. ben kendi evimde 100 mbit 100 gb kotalı uydu nete 99 tl veriyorum, ustelik speedtest 97 den asagı cıkmıyor. yurt dısı serverlara pingim de 80 leri hic gecmiyor. kotayı upload ve download beraber hesaplamaları da cabası. hangi kafa ile abone olduysam bu gerizekalılara bu evde. faturaya itiraz ettim. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 tarifeler kampanyalar hic bir yerde yazmıyor. siteden eskiden tarife degistiriliyordu artık yok. tam tüccar agzına donmüşler. finans birimimiz faturaniz bir baksın indirim yaparlar belkiler falan. turkcell de zamanında ay ortasında habersiz ara odeme faturası cıkartıp kafasına gore hat falan keserdi. aynı kafa aynı mantık. turksat ın gozunu seveyim ben ya. devlet bunlardan iyi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 lol. 20 megabit oldu speedtest. sitenin hatta bütün semtin tamamı superonline kullanıcısı oldugundan (doğu atasehir), pazar gunleri tüm semt yüklenince yeri opuyorlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Ataşehir doğunun tüm bandwidth i bende şu an. 100mbit upload yapıyorum geberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 turkcell ve digiturk bu imam zihniyetine devrolduğundan beri iyice saçmalamaya başladı alışmışlar vatandaşı kerizlemeye aynen devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 gece kusundan baska tarifeye gecilmez superonline da 50 tl lan 12-6 kota da yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Youtube şu an resmen iptal, 100mbps internet var 144p video yükleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aynen, yandex dns den sanıyordum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ben de sıkıntı yok 1080p 60fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya bu sol fiberde dns falan girsem bile 4chan imgur vs açılmıyor wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kaede said: ya bu sol fiberde dns falan girsem bile 4chan imgur vs açılmıyor wtf Modem kaynaklı bir olay o. Ne kadar dns değiştirirsen ya da vpn ile bağlanırsan bağlan kendi dnslerini kullanmaya zorluyor seni. Go go Open WRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 nasıl kullanıcam abi ben bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Selam, Ne modemlerde, ne de modemleri yöneten HDM de böyle bir şey yapılmıyor. İstediğiniz herhangi bir DNS 'i kullanabilirsiniz. Network seviyesinde transparent bir yönlendirme de yapılmıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Aynen ya bodoz dns yazıorsun girio her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Allah allah. Eve gidince dns degistiriyim flush falan atiyim ama pek umutlu degilim :( huawei 255s galiba modemin modeli onemliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 255s en yeni çıkan modemi. Bendeki ve muhtemelen buradaki diğer kişilerde de 253s var. dns sorunu yok. (253s de) 255s çok iyi alet. wifi si falan aşırı güçlü ama belki bu modelde dns sıkıntısı vardır. firmware ile falan kitlemişlerdir bir şekilde. edit: dh den bir kaç alıntı Güzel modem, sinyal seviyesi falan kaliteli epey. Ancak DNS değiştiremiyorum. 4-5 cihazda denedim, modem dns değişimine izin vermiyor. Var mı aynı sorunla karşılaşıp çözebilen acaba? HG255S modeli ile değiştirdiler. Yeni modem büyük 5 GHZ destekli falan helelöy diye sevinirken sevincim kursağımda kaldı. Önce DNS değiştiremediğimi farkettim , modem arayüzünden yapılabildiğini keşfettim fakat 5-10 Dk süre sonrasında tekrar DNS yokmuş gibi davranmaya devam ettiğini öğrendim. Bu sorunu DNSJumper isimli küçük bir programcıkla hallettik. Yıllardır kullanıp ciddi bir problem yaşamadığım internetim bu modem değişikliğinden sonra beni çileden çıkarmaya başladı. Günde bir kaç kez kesilmesi , internetin olmasına rağmen hiç bir sayfaya girememesi , yavaşlıktan ölmesi. Çoğu zaman modeme reset atmak bile çözmüyor bu problemleri. Bir de yeni yeni ping musallat oldu başıma , standart olarak 50-60 ms arasında ping alırken download ve upload hızı aynı kalmasına rağmen bu ping 200-300 ms arası gidip gelmeye başladı. HG255s modem ile DNS leak( sızıntı ) problemi başlıyor. Modem yazılımı yoksa başka bir işlem mi şuan için birşey diyemiyorum. dnsleaktest.com ipleak.net bu adreslerden kontrol edebilirsiniz, DNS problemi var ise anlarsınız zaten. Superonline cıkmaması gerekiyor gerekli dns işlemlerinden sonra.. 82.222.179.54 cdns_34krtl_02.superonline.net Tellcom Iletisim Hizmetleri A.s. Turkey Şuana kadar tek kurtuluş yolum, openvpn + opendnsDnscrypt eklentisi halledebildim. Bu şekilde de benim işime yaramıyor her zaman VPN e bağlı kalmak istemiyorum bakalım nasıl bir çözüm ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bende de sol var evde, dns girmeme rağmen açmıyor imgur falan. Zenmate açıyorum hatta bi imgur linki geldiğinde. Modem ayarlarından bişey mi yapmak lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 255s modemin genel sorunu sanırım. Sorun mu yoksa bilinçli yapılan bir şey mi o da muamma. Muhafazakar sol diyebiliriz belki. Yukarıdaki alıntıda bahsedilen ping problemi muhtemelen arkadaşın kullandığı dns jumper yüzünden falan oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ha bu arada superonline online işlemlere giriş yapıp , wifi bağlantımı düzelt seçeneğine bastığınızda , en son firmware'a otomatik güncelleme alıyor alet dün öğrenmiş oldum.Belki sıkıntılarınıza çare olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kablosuz ağ şifresini bile değiştirebiliyorsun. erişimin bokunu çıkarmışlar. bir şekilde root şifresini öğrenip uzaktan kontrolü kesebilsek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 :) TR069, TR111 kasın onun yerine. Zira root erişimi ile yapmıyoruz bunu. Tekrar diyorum, herhangi bir modemde ve networkte DNS spesifik bir işlem yapılmıyor. İstediğiniz DNS 'i kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Poff kablo varken negzeldi ya hic boyle sikintilar yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Hiç bir farkı yok ki bu konunun kablo ya da wifi olmasının ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Kablo derken eski kablonet yani simdiki turksat Yeni eve tasininca sevinmistim sol var diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 SOL da pişman olunacak bir problem yok ki. Bariz şekilde en iyi şartları sağlayan fiber ISS SOL. Sadece 255s yeni model modeminde dns problemi var -mış, hepsi bu. Bir önceki model 253s modem isteyin onda sorun yok veya bekleyin güncelleme ile düzeltirler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar