Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline Fiber kullanan var mı?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ttnet fiberin sıkıntısı fiyatı, upload hızı (20 Mbps'ye kadar hızlı FİBERNET paketlerinde upload hızı 1 Mbps, 24 Mbps ve daha üst hızlarda hizmet sunan FİBERNET Paketleri'nde ise 2 Mbps'dir. ) ve superonlineda olup da ttnette olmayan turbo vb hizmetler
24mbps fullimitsiz alsam 2mbps upload var 230tl fiyatı
hiç mantıklı gelmiyo bana (aynısı superonlineda 5mbps upload sunuyo)
superonlineda 25mbps 99tl kampanyası var bu arada
arada uçurum var direk 230 nere 99 nere
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya sabahtan beri ugrasiyorum, teknik gelicek insallah

aslinda hersey benim pes etmisligimden :( turkcell tv yi extenderdan salonda almak istiyorum dedim ama yok olmaz dediler, yahu extenderi bu is icin kullanmicamda ne yapicam? espri olsun diyemi sirket ethernet cikisli extender yolliyor?

amca israr etti yok illa modeme bagli olmali diye, neden diyorum iste oyle diyor filan

neyse bunlar kucuk odadaki televizyonun yanina printer ustune kurdu iste, igrenc bir sekilde gecirmisler kabloyuda. bunalr gitti extenderi kurdum, turkcell tv yi bagladim salona cayir cayir calisiyor

neyse bi toparliyim kablo cumbusunu dedim, yolladiklari dandrik routerin hicbir ozelligi yok, printerimi bile bagliyamiyorum usb den haydi bi onceki asus routeri ayarla modem yerini degsitir filan derken bozdum iste

kablolari oynatiyorum 100mbit aliyorum bazen, sirf kabloda sorun hani bariz belli ki cagri merkezide oyle dedi pffff

kurulumu yapanlar keske 3 cihazi yanyana yigip ortaligin icine ediyim, arkamdan kafayi yesinler diye takilmasalar :(
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet et gelen ekibi bana ilk ekip geldi yok bu kablo burdan geçmez dedi evin içine gelemiyodu kablo evin içine giren kanal tıkalıymış e dedim sigortaların ordan sokun işte gelmesi gereken yere kadar duvardan gözükmicek şekilde getirin dedim yok diyip gittiler.Aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle tamam size prof. ekip yolluyoruz dediler gerçi o noluyo bilmıyorumda gelen 2 eleman baya iyiydi özür falan dilediler önce ondan sonra 5 dakka içinde çektiler kabloyu hatta baya uzun tuttular ilerde modemi taşırsın belki bol verelim dediler işlerini halledip gittiler
Sosyal ağlarda paylaş

ettim sikayet, kediniz bozdu ise ucret aliriz dediler daha sorunun nasil cozulucegini soylemeden

sonra evde olun gun icinde gelicez dediler, bekledim 18.45 de caldirip kapatmislar ve ulasamadik diye mesaj attilar

aradim merkezi tamam haber verdik dediler ama gelen giden veya arayan yok, disari cikicaktim bok ettiler gunumu :(

keske 10mbit filan demeden turksatimla takilmaya devam etseydim meh
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo hakkaten kediyi niye soktun araya sen direk kablo bozuktan yürücektin.

En kötü eğer çektikleri kblo çok uzun değilse cat6 çekıyolar diye biliyorum al ondan ne kadar lazımsa elektrikçiye taktır.Daha ucuza gelebilir şimdi kablodan da olsa kediye bok atma durumları var
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pcyi odaya taşıyınca kablo yerine şundan aldım.

Cihazlar yakın olunca ping 2-3 ms falan modeme, hız full alabiliyorum.

Bi de superonlineın bazı modemlerinde wireless tırt diyorlar. Bende huawei olanı var baya iyi hız konusunda falan.

Adamların kalitesi de belli ki bağlı oldukları bölgeye bağlı. Aynı sitede iki eve bağlattım ikisinde de çok temiz iş çıkarttılar. Hele sonuncu da adam fiber kabloyu öyle yerlerden geçirdi ki gözle görmek imkansız resmen. Ama iş ethernet döşemek olunca ister istemez kablo kalabalığı oluyor, hele kedi seviyorsa kabloları falan zor
Sosyal ağlarda paylaş

var zaten anakartta cift anten ile 802.11ac detsekli wireless

modem huawei hg255s, ayni modemle ayni banddan telefonla ve tabletle 110-120mbps alirken PC ile alamam super komik yani :D

TKIP+AES acin demis biri, teorik olarak hizin dusmesi lazim ama yapinca en azindan97-98 goruyorum

bununla beraber balkona bile ciksam telefon hala 110~mbps veriyor ahahah

this hurts my ocd :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
19:00'dan beri sürekli kopuyor.

yalnız genel problemden farklı benim durum sanırım, öyle bir kopuyor ki, modem resetleniyor, wireless adı şifresi her şey resetleniyor.
voltajdandır diyip korumalı prize taktım modemi, kopmalar sürüyor, en azından modem resetlenmesi durdu.
summon sharky
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...