Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 1 saat benim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ttnet fiberin sıkıntısı fiyatı, upload hızı (20 Mbps'ye kadar hızlı FİBERNET paketlerinde upload hızı 1 Mbps, 24 Mbps ve daha üst hızlarda hizmet sunan FİBERNET Paketleri'nde ise 2 Mbps'dir. ) ve superonlineda olup da ttnette olmayan turbo vb hizmetler 24mbps fullimitsiz alsam 2mbps upload var 230tl fiyatı hiç mantıklı gelmiyo bana (aynısı superonlineda 5mbps upload sunuyo) superonlineda 25mbps 99tl kampanyası var bu arada arada uçurum var direk 230 nere 99 nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 şu gece kuşu akk bitince o da bitiyo ama bunu fixlemeleri lazım AKK bitsede 12 den sonra o hızı almam lazım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Dun baglattim ama 100mbit alamiyorum bir turlu, ilk baglanditinda aliyodumda kedi kablolarin arasinda gezdikten sonra yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 sıkıntı vardır sende ben günlük alınca tam 100 geliyo bi ara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 yok ya sabahtan beri ugrasiyorum, teknik gelicek insallah aslinda hersey benim pes etmisligimden :( turkcell tv yi extenderdan salonda almak istiyorum dedim ama yok olmaz dediler, yahu extenderi bu is icin kullanmicamda ne yapicam? espri olsun diyemi sirket ethernet cikisli extender yolliyor? amca israr etti yok illa modeme bagli olmali diye, neden diyorum iste oyle diyor filan neyse bunlar kucuk odadaki televizyonun yanina printer ustune kurdu iste, igrenc bir sekilde gecirmisler kabloyuda. bunalr gitti extenderi kurdum, turkcell tv yi bagladim salona cayir cayir calisiyor neyse bi toparliyim kablo cumbusunu dedim, yolladiklari dandrik routerin hicbir ozelligi yok, printerimi bile bagliyamiyorum usb den haydi bi onceki asus routeri ayarla modem yerini degsitir filan derken bozdum iste kablolari oynatiyorum 100mbit aliyorum bazen, sirf kabloda sorun hani bariz belli ki cagri merkezide oyle dedi pffff kurulumu yapanlar keske 3 cihazi yanyana yigip ortaligin icine ediyim, arkamdan kafayi yesinler diye takilmasalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 şikayet et gelen ekibi bana ilk ekip geldi yok bu kablo burdan geçmez dedi evin içine gelemiyodu kablo evin içine giren kanal tıkalıymış e dedim sigortaların ordan sokun işte gelmesi gereken yere kadar duvardan gözükmicek şekilde getirin dedim yok diyip gittiler.Aradım müşteri hizmetlerini dedim böyle tamam size prof. ekip yolluyoruz dediler gerçi o noluyo bilmıyorumda gelen 2 eleman baya iyiydi özür falan dilediler önce ondan sonra 5 dakka içinde çektiler kabloyu hatta baya uzun tuttular ilerde modemi taşırsın belki bol verelim dediler işlerini halledip gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ettim sikayet, kediniz bozdu ise ucret aliriz dediler daha sorunun nasil cozulucegini soylemeden sonra evde olun gun icinde gelicez dediler, bekledim 18.45 de caldirip kapatmislar ve ulasamadik diye mesaj attilar aradim merkezi tamam haber verdik dediler ama gelen giden veya arayan yok, disari cikicaktim bok ettiler gunumu :( keske 10mbit filan demeden turksatimla takilmaya devam etseydim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 kedi niye dedin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Ohoo hakkaten kediyi niye soktun araya sen direk kablo bozuktan yürücektin. En kötü eğer çektikleri kblo çok uzun değilse cat6 çekıyolar diye biliyorum al ondan ne kadar lazımsa elektrikçiye taktır.Daha ucuza gelebilir şimdi kablodan da olsa kediye bok atma durumları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 dogru cunki kedi surekli kablolarin arasindaydi soylememem lazimdi ama :( sark kurnazlari ile ugrasirken durustluk pek ise yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 deneye yanilma ile cozdum ama ismdiki sorun su telefondan (mobile kapali) speedtest yapinca tam hizi aliyorum ancak pc de 70mbps ustune cikmiyor 5ghz ayni baglantidan deniyorum cildiricam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Ben pcyi odaya taşıyınca kablo yerine şundan aldım. Cihazlar yakın olunca ping 2-3 ms falan modeme, hız full alabiliyorum. Bi de superonlineın bazı modemlerinde wireless tırt diyorlar. Bende huawei olanı var baya iyi hız konusunda falan. Adamların kalitesi de belli ki bağlı oldukları bölgeye bağlı. Aynı sitede iki eve bağlattım ikisinde de çok temiz iş çıkarttılar. Hele sonuncu da adam fiber kabloyu öyle yerlerden geçirdi ki gözle görmek imkansız resmen. Ama iş ethernet döşemek olunca ister istemez kablo kalabalığı oluyor, hele kedi seviyorsa kabloları falan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 var zaten anakartta cift anten ile 802.11ac detsekli wireless modem huawei hg255s, ayni modemle ayni banddan telefonla ve tabletle 110-120mbps alirken PC ile alamam super komik yani :D TKIP+AES acin demis biri, teorik olarak hizin dusmesi lazim ama yapinca en azindan97-98 goruyorum bununla beraber balkona bile ciksam telefon hala 110~mbps veriyor ahahah this hurts my ocd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 superonline 1 saat önceden beri patladı var mı aynı sorunu olan gerçi twitterda millet başlamış sövmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 1 saat önce superonline da bende de net gitti, dns ı değiştirince düzeldı. OpenDNS te sorun yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 aynen zenmate açınca problem yok kapatırsamda her siteye giremiyorum paticik dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 benim de gider gibi oldu google dnsi otoya degistirince bi toparladi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bende bi problem yok. istanbul göztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 zenmate açmassam twitch yayınları açılmıyo hala paticik girdi ama bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Dl/upload sıkıntı yok ama online oyunlarda delay var Lanet pedofilileri aradım ss alip mail atin diyolar sanki yalan söylüyoruz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 19:00'dan beri sürekli kopuyor. yalnız genel problemden farklı benim durum sanırım, öyle bir kopuyor ki, modem resetleniyor, wireless adı şifresi her şey resetleniyor. voltajdandır diyip korumalı prize taktım modemi, kopmalar sürüyor, en azından modem resetlenmesi durdu. summon sharky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 internet yok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mersinde sıkıntı yok, poe falan oynadım ki hassas oyun baya. Gerçi köy yerinde kim niye internetimizi kessin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mersinde SOL olmasi bile mucize lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar