liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 nokia android'le gelecek 2015'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 android tabletleri gelecek, o kısmın ms ile alakası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 lumia 920 kullanıyorum, 25 aydır elimde alet, yokuşlarda mı sürünmedi, 2. kattan mı düşmedi hala aynı kasa tek parça sadece sol üst köşede çatlak oluştu o da yeni kasa sipariş verdim. Uygulama anlamında şu son 6 ayda muhteşem atakta, aynı ivmeyle devam ederse diğer platformlardan çok bir farkı kalmaz zaten çöp uygulama yüzdesi diğerlerine nazaran çok çok az. Üstelik ilk çıktığından bu yana geçirdiği evrime tanık olmak da çok keyifli. Windows 10 ile de kullanılabilirlik coşacak (bkz: windows 10 preview videoları - konseptler değil!) Ek olarak eski bir iOS ve Android kullanıcısı olarak hiç bir pişmanlığım yok neden aldım şeklinde. Üstelik Androiddeki geçişlerdeki o saçma gecikmeden eser yok. (donanımın ne olursa olsun var bu gecikme) üstelik 1 yıl daha gideri var telefonun ama lumia 935 çıktığında almayı düşünüyorum (söylenti olarak çıktı ortaya ama geliyor bu specte bir alet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ya 820 ve 920 arasinda (925 32 gig bulamiyorum bir turlu overpriced olmadan - cok aman aman artisi yok sanirim 920'ye gore de ?) kaldim, aradaki 250 tl civari fiyat farkina deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Remus said: 700 Tl civarı ne var ki başka? Alınır alınmasına da oradan değil kargo dahil fiyatı ile https://www.epttavm.com/tr/item/4630801_nokia-lumia-925-white buradan alırsan kargo parası da cebinde kalır. Buna alternatif benim önerebileceğim ki başka da muadil olan başka ne var bilmiyorum tabi ki asus zenfone serisi... Asus Zenfone 5 : http://www.bulabilirim.com/asus-zenfone-5-beyaz-akilli-telefon.html Asus Zenfone 6 : http://www.bulabilirim.com/asus-zenfone-6-siyah-cep-telefonu-distributor-garantilidir.html Bu telefonlarda pişmanlık yaşamazsın çünkü verdiğin paranın birebir hatta daha fazlasını alıyorsun bence. Birde ufak not telefon alacaksan 1 Ocaktan önce al yine vergiler artıyormuş malum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 tercih olayı tamamen oha hepsiburada da 750TL mi 920 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Aldım Nokia yorumlar için teşşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 olm son çıkanı hangisi bunun ? 1k lı numaralar mı yoksa 920 mi ? g3 vs lumia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 920 ilk model 1520 son çıkan arada geliyor diğer modeller 3 haneli fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bu arada bugun gazetelerdeki haber elektronik esyaya otv kesin..% kac bilmem de cep telefonu bilgisayar televizyon hepsine hasirt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ne zaman gelicekmiş vergiler? 1 Ocak? Ona göre bilgisayar alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Haberi biliyorum, ama tarih önemli ay sonu param olacak bilgisayar alıcam çört diye 2k'ya alabiliceğim bilgisayar 2.5K olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 nokia gidiyor ms olacak hepsi geyigi var peki,o nasil etkileyecek garanti ivir zivir bakimindan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 distribütör garantisi altında oluyor yine kim dağıtacaksa kvk, teleservis vb. evet artık microsoft lumia diyecek çıkacak, nokia FİNito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Garanti etkilenmez. Guncelleme de etkilenmeyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 neyse ya aldim gitti 820'yi sarji daha azmis sanirim 920'ye gore, mesaide zaten hep sarjda duruyor haftasonu da gidiversin artik 10 12 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 10 12 saat dedin de bende 925 var, internet falan açınca 2.5-3 saatte finiş bataryası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 10 12 saat dediği ekran açık süre değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Remus said: Haberi biliyorum, ama tarih önemli ay sonu param olacak bilgisayar alıcam çört diye 2k'ya alabiliceğim bilgisayar 2.5K olmasın. sen sanslisindir abi kesin olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Demin elime geldi, pil az ken açamamak dışında sevdim. Androidden daha kolay kullanımı. En kötü yanı pil değiştirmek için servise gitmek gerekiyor. Birde micro sim kullanıyo 20 Tl'de ona bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 520 525de pil harici, hepsi öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bedava beriyolar o mikro simi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 makasın varsa zaten bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 miyaw33 said: Bende de note 2 var, iki yılı geçtik, bir yıl daha rahat gider. Açamadığı program yok, pil değişebilir zaten. şu, vallahi. 3 sene s3 kullandım, baya baya düşürdükten sonra artık iç ekran gitti. dış ekrana da birşey olmadı alet direniyor. ama dediğim gibi geçen gün note 4 alıcaktım baktım en iyi ihtimal 1700 e alabiliyorum. halbuki 700 e note2 var ve halen piyasadaki kral telefonlardan. düşünki 2-3 sene önce cıkarmış oldukları aletle halen her işini halledebiliyorsun. microsoft içinse ; telefonlarını çok begeniyorum ama benim için olmazsa olmaz şeylerden birisi büyük klavye. bu microsoft klavyeleri boyuna uzun, bana enine geniş lazım. alan herkes de memnun bu telefonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar