BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Aramada hatta googleda aradım forumda başlığı yok gibi, açıyorum bende o halde. Çoğunuz oyunu duymuştur da duymayanlar için açıklayayım. Minecraftın uzayda geçeni gibi bir şey. Fakat çok daha komplike. 2 modu var. Survival dediği hayatta kalmak üzerine elbette ve creative mode var ondada kaynağa ihtiyaç duymadan istediğinizi inşa edebiliyorsunuz. Temelde ihtiyaca göre küçük, büyük, savaşçı, madenci herhangi bir türde gemileri inşa edip hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. http://www.youtube.com/watch?v=atK87HDhlIU Şu anda 15.5 lira steamde. Early access almayacağım bir daha dedim kendime ama bu oyun için vaz geçtim. Pişmanda değilim henüz. Steam komünü sayesinde oyuna yeni modlar eklenebiliyor. Multiplayer mevcut. Dedicated serverlarla 32 kişiye kadar destekliyor sanırım, direk oyun içinden kurulan server 16 kişiyi destekliyor. Öğrenme evresi biraz sıkıntılı yalnız. Oyun size çok fazla şey açıklamıyor. Bir çok şeyi youtube vidyolarından öğrendim. İşin temelini öğrendikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=W1FAF9PAUbU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 benim de ilgimi çekmişti, dediğin gibi öğrenme safhası yüzünden sıkıldım ne bir bilgi var ne bir şey oynadığım kadarıyla güzeldi bir yerlerde zorlandım çözemedim bıraktım kafa yoramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kötü bir oyun bence. en azından ben aldığımda öyleydi. 2 tane asteroid var kazıyorsun, base yapıyorsun. gemi yapıyorsun cep uzayında artık ne kadar sandbox yaşanabilirse o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 işin kötü yanı koca bi gemi inşa ediyosun ama uzay bomboş diye hareket ettiğini bile anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Var mı beraber oynamak isteyen? Baya bir şeyler eklendi oyuna. Uzay artık bir parça daha yaşam dolu. Random uzay istasyonları, gemiler falan spawn oluyor. Eskisi kadar sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 nienna said: işin kötü yanı koca bi gemi inşa ediyosun ama uzay bomboş diye hareket ettiğini bile anlamıyosun. sağolsunlar işin kötü yanını çözmüşler. bugün update geldi gezegenler eklendi. inip inşa etmek falan mümkün. girip denicem yarın. http://forum.keenswh.com/threads/update-01-108-planets.7372785/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 baya iyi olmus ya. loadingsiz falan iyi halletmisler. direk kalkip gordugun gezegene ve uydusuna gidebiliyosun. procedural da guzel calisiyor. asil simdi oldu oyun. ilk early accessten beri oynuyodum ama iki uc goktasi etrafinda takilmak sikiyodu. uzayda gecen minecraft sevenlere tavsiye ediyorum. cok acayip mekanizma ve modlari var full atolye destekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Oyunda yapacak sey yoktu genel sorun oydu. Ama steamde gördüğüm en başarılı early access oyun sanırım. Haftada bir update bilgi, feedback'e göre feature ekleme. Sonuç iyi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Oyun steamde %50 indirime girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Bunu ilk çıktığı zamanlar almıştım da ölümüne sıkılıp bırakmıştım. Geçen gün yine bir denedik bir arkadaşla, epey zevkli hale gelmiş. Temel mantığını öğrenip "uzay minecraftı" moduna girme hızı oldukça ideal, sonrasında kafayı kırıp tüm detaylarıyla saçma sapan şeyler inşa edecekseniz ona da güzel izin veriyor falan. Planets da gelince güzel olmuş baya. Bazı early access'ler gibi temelini atıp, parayı toplayıp, ayda bir minor bugfix yapıp paranın üstüne yatmaca değil. Türü sevenlere (özellikle sale dönemlerinde) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 selam, tutuyu oynuyorum da, jetpack tutosunda no gravity field'a girince state flying oluyor, geri gravity'nin 1g olduğu yere geliyorum ama hala uçuyorum. Bu bi bug mı, yoksa bi şeyi yanlış mı yapıyorum? Niye yere düşmüyorum? Edit, buldum. jet pack kapanınca oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 oyun baya değişmiş güzelleşmiş ya. kasmadan star system haritası falan oynayabiliyorum. arkadan interstellar ost açıp kendimi triton'un buz gibi kanyonlarına bıraktım. dünya'ya dönmeyi görev belledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar