mawiman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 10 bin tl'den biraz fazla paran var ve neyaptısam param sürekli değer kaybediyor ... siz olsanız 10 bin liranızı nasıl değerlendirebilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bitcoin al sat yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 zekat ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 10 gece Rus çağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hepsini 1 dolarlik banknotlar yap, rusyaya git sonra clubde http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2010/07/Bir-dolar-karaborsada-1.jpg artan kizlari da bize getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 elma hesabı denedim bir aynda 24 lira gibi bir kazanç sağladım sonra kendim fonalımı yapdım ben daha düşükte kaldım 23 tl gibi ücrete kaldım ... dolar altın gibi yastık altıda nekadar güvenli bilmiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 "Tatar Ramazan" said: 10 gece Rus çağar 20 olması lazım degil mi artık onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hayır aylık ortalama enflasyon oranında bir kazan sistemi istiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Sistemli iddia kuponu yap ilk yarı ikinci yarı üzerine. Bir şekilde daha fazlasını kazanırsın... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 EKİM 1.90 KASIM 0.18 arkadaşlar ekim ayının enflasyon değerlerinin 1.90 olması sonucu ve hiç gelir sistemin Yüzde 1.9 vermemesi üzerine zarar ettim ... sadece paramın enflasyona yenilmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Enpara 77.5 tl gelir 32 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 her gerizekalının yaptığı gibi biraz daha para koy üstüne araba satın al eğer istanbulda yaşıyorsan. daha fazla değer kaybetsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bu sene taşıt vergisini artmadan yakalayanlar şu anda ülkenin en zeki insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hiç komik espiriler yapılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 çıkar vur masaya paralari naapcan 10k ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Eğer acelen yoksa savunma sanayı sırketlerıne aıt hisse al.Daha sılah fırmasının zarar ettıgı gorulmemıstır helede bu yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yatır misli.com'a çifte şanslı 3 maç yap, oranların çarpımı 1.30 bile olsa 13k olur, ordan yürü sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 stuttgarta oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mawiman said: 10 bin tl'den biraz fazla paran var ve neyaptısam param sürekli değer kaybediyor ... siz olsanız 10 bin liranızı nasıl değerlendirebilirsiniz ? pazartesi sabah: euro/usd buy 4 lot. pazartesi öğlen: euro/usd quit. profit: 3k$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Tuğla al, evet kırmızı tuğla al ve şehirdışı bir yerde zulala. dünya savaşı bitince her yer dümdüz olunca millete altın karşılığı sat. Koç bunun kiremitli versiyonuyla Koç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 10k'ye bi bok yapılmıyor manalı, anca kendi masrafını kapsarsın. evi yalıt neblim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Borsa'dan sağlam ama güncel fiyatı düşük olan hisse al. (Bist 100 olsun en az) Otokar Aselsan Brisa Goodyear Tupras fena değil gibi. En azından uzun vadede kazandırır. Ha bu arada yatırım tavsiyesi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: Tuğla al, evet kırmızı tuğla al ve şehirdışı bir yerde zulala. dünya savaşı bitince her yer dümdüz olunca millete altın karşılığı sat. Koç bunun kiremitli versiyonuyla Koç olmuşaha risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar