Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

işte senin yüzünden orhan ak gibi adamlar belinde silahla geziyor anladın mı? senin iğrenç holiganlığın yüzünden adam tekme tokat dayak yeme korkusuyla mı gezsin 50 kişiden her allahın günü? senin zihniyetindeki insanları iş başındayken öldürmek devlet tarafından teşvik ve primlerle desteklenmeli ki memlekette nefes almak biraz daha rahat olsun.

ahahahahah kim geziyor lan silahla bu hayvanların dışında, sneijder alex xelcuk mtopal
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Millet twitter/facebookda evi barkı satın fener - başakşehir maçında fenere oynayın yazmış zuh zuh!
besiktas macinda da oyle yaziyolardi
nitekim iceride disarida yendik
hakli ciktilar
Mesaj tarihi:
olm yemin billah gerizekalısınız ya bir tane mesajımı bulup buraya çıkarın koyun emre çok harika bir insan, saha içinde de melek gibi biri aslında mı dedim ne dedim lan ben bilmediğim?
Mesaj tarihi:
dayak yedi diye emre'nin savunulacak bir tarafı var olmuyor aniden.

spor içinde ve dışında gayet ahlaksız ve saygısız hareketlerini tüm medyanın ifşa ettiği bir kişi kendisi.

dayak atmak da doğru değil tabi, hukuken atanın bulunup cezalandırılması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
çok sallama o haber bence. hayal gücü çalışmış gibi. top canerde patladı filan. basmıştır da topa da tekme atmıştır da. o top at kadar adamın suratında patlamaz ya. hafifçe gitmiştir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...