Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

"Volkan Demirel" said:

Soyunma odasına girer girmez tüm arkadaşlarından özür dileyen ve tüm sorumluluğu üzerine alan tecrübeli oyuncu, “Bir anlık konsantrasyon kaybım nelere yol açtı. Böyle bir durumun bir daha yaşanmayacağına dair hepinize söz veriyorum” dediği öğrenildi.

ya şöyle haberlere bayılıyorum, evet evet, soyunma odasına girer girmez böyle demiştir kesin. B)-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1- FABRİKA İŞÇİSİ GİBİYİZ
İdman olsun olmasın sabah 9'da tesislere gelen akşam antrenmanı varsa saat 20.00'de yoksa 17.00'de Samandıra'dan çıkan futbolcular, isyan noktasına geldi. Psikolojik olarak yıpranan oyuncular, "Fabrika işçisi gibiyiz. Gelip gidiyoruz. Ailemize vakit ayıramıyoruz. G.Saray maçı öncesi de aynı sistemde çalıştık. O gün doğruydu. Ancak G.Birliği maçı öncesi de kampa girdik yine devam ettik. Samandıra'da boş boş oturup stres yaşadık. Üzerimizde fazla baskı var. Her şey bitmiş değil ancak bu sıkı kurallar kalkarsa takım rahatlar" dediler.

sizin şu oyuncular hiç zorluğa gelemiyor, hemen isyan. ismail'in de başını yicekler matmazel..
Sosyal ağlarda paylaş

Aralık'tan beri paralarını alamayan futbolcular, bu durumdan ister istemez etkilendi. Ancak kaptanlar 'mali krizi' dindirmek için takım arkadaşları ile sık sık görüşme yaptı. Yine de oyuncuların uzun süredir maaşlannı alamaması, Samandıra'nın üzerindeki kara bulutların dağılmasına da mani oluyor.

Sigorta primleri düzenli yatıyor ama ya. Ona şükretsinler. :D
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

"Volkan Demirel" said:

Soyunma odasına girer girmez tüm arkadaşlarından özür dileyen ve tüm sorumluluğu üzerine alan tecrübeli oyuncu, “Bir anlık konsantrasyon kaybım nelere yol açtı. Böyle bir durumun bir daha yaşanmayacağına dair hepinize söz veriyorum” dediği öğrenildi.

ya şöyle haberlere bayılıyorum, evet evet, soyunma odasına girer girmez böyle demiştir kesin. B)-

Volkan su cumleleri baka baka yazamaz lan, nasil soylucek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi volkan ayı mayı falan ama düzgün ve yürekten konuşuyor yeri gelince.

geçen hafta iyice anladım bu adamın psikolojisini, bu adam ne yapıyorsa hakikaten fenerbahçeyi çok sevdiği için yapıyor kendini kaybediyor bu uğurda şuursuzca hareketler yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Y-w04kuzWao
Sosyal ağlarda paylaş

abi aziz ile volkan apayrı şeyler ya, volkan kendini kaybedip sahada adam kovalar diziyle toşaklarını patlatır yer 5 maç oturur, yapabileceği en fena şey budur. götüyle mötüyle top tutar falan işte. aziz hakkında yorum yapmıyorum ben o apayrı bişi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...