pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Istasyonda metro durunca önce inen vatandaşlara izin verilir. Kapıya hunharca hucüm edilip insanları çiğnemeyin, korkmayın dışarıda kalmazsınız. Birçok vilayet gezdim gerek Türkiye gerek vasat dediğimiz Doğu blok ülkeleri. Oralar da bile insanlar metroyu nasıl kullanacağını biliyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 istanbulda da fark yok daha durakta otobüs nasıl beklenir bilmiyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Abi hafta içi 5-7 arası metrobüse alıyım ben seni bir bin bakalım. Bursa ilaç gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 daha yürüyen merdivenlerde durmasını bilmiyorlar. neden bahsediyorsunuz ya. afedersiniz sik gibi ülkeyiz ya. küfür için özür dilerim. Çok sinir oluyorum bu duruma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Lütfen yerlere çöp atmayınız diye tabela asılıyor bu ülkede. Metro kullanmayı bilen insan elit kategoriye girer, cok yerde rastlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 uzunçayırda 3 şerit otobüs durağı var oldukçada geniş bir bekleme kaldırımı var ama yayaların kaldırım yerine 2 şeridi işgal etmeleri sebebi ile her gelen otobüs yanaşamadığı için bütün yolu tıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ya daha forum kurallarına uyulmuyor, siz neden bahsediyorsunuz efendiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hayır bir de metro gelmeden önce anons yapılıyor sürekli, lütfen inenlere öncelik tanıyınız gibi sfdfda sinir olduğumda bazen omuzluyorum ben, iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yazılan her şey İstanbul için de geçerli. Ulan İstanbul'un beşiği Levent'te klasik CHP'li aydın teyze modeli insanlar bile yapıyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 çimlere basanlara ne demeli peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yer kapma heyecani iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 barbu said: daha yürüyen merdivenlerde durmasını bilmiyorlar. neden bahsediyorsunuz ya. afedersiniz sik gibi ülkeyiz ya. küfür için özür dilerim. Çok sinir oluyorum bu duruma da. ben burda küfür göremedim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu tarz şeyler hep çocuklukta yaşanan travmalarla alakalı. özellikle kalabalık ailelerde büyüyen bireyler hayatın her alanında sürekli bir saldırı halinde oluyorlar. hızlı yemek yemek ortak özellikleri. -sarı ışığı gördüğünde durmaya hazırlanmak yerine gaza basmak. -sırayla girilen bi yerde sıranın en önüne geçmeye yönelik refleksler göstermek. -trafikte yan şeridin 1-2 metre fazla ilerlediğini farkettiğinde derhal o şeride yönelmeye çalışmak -sürekli bir hakkının yendiği telaşı, dünyadaki herkesin onun hakkını yemeye çalıştığına dair paranoyalar. ekonomik olarak rahat yaşayan bir kaç nesil sonra bu özellikler baya toparlanıyor. türkiyenin batısında ekonomik düzeyi yüksek kesimin çocuklarında bu durumun daha azaldığını görüyorum fakat doğuda bu refleksler tam gaz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kadıköy kartal metrosu rezalet o konuda köylü dolu sdfdsf taksim metrosu daha iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oo ülkeye kin kusuyoruz, alırım. Dünyada metrolara bakın 150-100 yıl önce kazmış herifler, bize 2010'da metro gelirse böyle saldırır anadolu çomarları. Metrodan çıkarken yol vermeyenlere laf anlatılmaz, bu cahillik ile her şeyi hakediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kendi sehrim diye demiyorum, gercek bir koylu sehri bursa, barzolukta batinin yildizi. istanbul'da her yere yaza yaza ogretiyorlar bunlari gerci, bursa'da oyle bir caba da yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Laorx said: oo ülkeye kin kusuyoruz, alırım. Dünyada metrolara bakın 150-100 yıl önce kazmış herifler, bize 2010'da metro gelirse böyle saldırır anadolu çomarları. Metrodan çıkarken yol vermeyenlere laf anlatılmaz, bu cahillik ile her şeyi hakediyoruz. dünyanın en eski 2. metrosu istanbulda diye biliyorum, karaköy - taksim arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 tünel metrosu evet, 500metre olabilir o asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ülkenin geneli böyleyken bizi başka ülke alsa da gitsek ya diyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bursa'daki metro diil olm, tren sdf. Hafif raylı sistem diye geçen hede. Ve evet, cidden çok büyük sıkıntı var inme-binme konusunda. Daha vatman park frenini çekmeden kapı açma düğmelerini spamlıyolar dışardan sdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu özellikler dna'ya yazılıyor ve nesilden nesile aktarılıyor. ankaralılar da metro merdivenlerinde durur mesela. native skill gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ülkemiz insanları hakkında bir tahlilde bulunmak istiyorum: öncelikle öz güven eksikliğinden kaynaklı kendini tam hissedememe durumu mevcut. Buna dayalı olarak her durumda önce kendi eksikliğini gidermeye çalıştığından etrafındaki insanları pek düşünmüyorlar. Haliyle otobüste metroda yürüyen merdivende "önce ben" durumu hakim. Bu öz güven eksikliği de cehaletten ve eğitim eksikliğinden geliyor. Sonuç olarak eğitim şart ancak eğitim sistemimiz pardon sistem mi dedim? Eğitim şeyimiz şey olmadığı için ondan şey oluyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Iyy Bursaraya biniyor pis fakir Bende fakirken öyle dertlerim vardı sürekli kavga ederdim neyseki omuz atarak yolumu açıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bursa da bursa lı kaldı mı beya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 izmirliler de öyle.burda otobüs için sıraya bile girmiyorlar, hurra oluyor bir anda.ankara'da böyle değil ama, herkes sırasını biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar