Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazık , gerçekten çok yazık...


suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Öğlen vakti bir olay geldi başıma ; şirkete doğru yürürken kaldırımın kenarında 14-15 yaşlarında başında siyah uzun başörtülü , siyah elbiseli bir kız çocuğu gördüm. Büyük ihtimal suriyeliydi kendisi ve vücut gelişimi tamamlanmıştı ama suratından ufak olduğu belli oluyordu.

hareketleri ve etrafa bakışları dikkatimi çekti , ürkek ürkek bakıyordu etrafa ama bir yandan da cilveli bakışlar atmaya çalışıyordu. bu sırada kıza yaklaştım , yanına adamlar geliyordu kızın yavaşladım iyice ve bi süre izledim. adamlar kızla birşeyler konuşuyorlardı ve sonra gidiyorlardı yanından. sonra kızın yanına doğru geldim , kız gerçekten çok güzeldi , arap güzeli diye tabir ediceğimiz cinsten. Bir adam vardı yanında ve arkalarından geçerken iyice yavaşladım , adam kıza biryer tarif ediyor gibiydi , kız ı ıh ı ıh diyor filan. dedim büyük ihtimal fuhuş pazarlığı , uzaklaştım tenhaya geçtim ve 155 i aradım. Adam hemen geliyoruz beyefendi bu aralar çok sıklaştı bu tip şeyler ahlak büroyu yönlendiriyorum dedi ve gerçekten 10 dk sonra ekip otosu geldi , kız kaçmak istedi filan ama kızı yakaladılar.

15 yaşında abi 15!!! nasıl da masum nasıl da güzel kıyamam , inşallah ona karakolda vs. de bişey yapmazlar , sonra düşündüm lan iyi bişey mi yaptım diye ama başka bişey de gelmedi aklıma , koca koca herifler ufacık kızın etrafında filan. of ne biliyim...

nasıl bişey oldu bu işler abi , suriyeli hayat kadını doldu etraf , kadın da değil ufacık kızlar. Anadoluda zaten 2. 3. hanım olarak evleniyorlarmış , ufacık kızlarla.. bakireler filna daha çok para ediyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani kız gitmek istememiş, dışarda onu pazarlayanlardan korkuyor olabilir hani yakayı ele verdiği için acısını çıkartacaklar..ee tabi içerde de hoş bir muamele görmeyebilir. Tabiki iyi yapmışsın bence ama...etraf bu kadar çirkin istismarcı insan doluyken neyin doğru neyin yanlış olduğu kavramları da başkalaşıyor. Onlar için ülkede kalıp ölmektense burda kalıp bu zorlukla mücadele etmek hayatta kalmak bir seçenek olduğu için bununla yaşamaya çalışıyorlar...yazık.!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...