Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğimizin solak olması..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Solaklar daha zeki olmaz. Hangi eli istiyorsa onu kullansın. Solak olarak yaşayacağı tek sıkıntı, tüm araç/gereçler sağlaklara uygun olarak üretilmesinden kaynaklanabilir. Belki bunun önüne geçmek için sağ eli kullanması için zorlayabilirsin ama gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

BabacumMostors said:

solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler

solaksa çocuk solak kalsın

Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum.

Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu.

anaa bende benzer durumdayım. sağ ile yazıyorum basketbolu, voleybolu, dartı sol elle oynuyorum. masa tenisini 2 elimle oynayabiliyorum. zarı sağ elimle atıyorum. burnumu sol elimle karıştırıyorum.bıçağı sol elimle tutuyorum. aslında hepsini 2 elimle yapabiliyorum fakat solum daha kuvvetli sağım ise daha isabetli.

ayaklarda ise sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum. top oynarken falan sadece sağ.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

DarKRideR said:

BabacumMostors said:

solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler

Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum.

Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu.

anaa bende benzer durumdayım. sağ ile yazıyorum basketbolu, voleybolu, dartı sol elle oynuyorum. masa tenisini 2 elimle oynayabiliyorum. zarı sağ elimle atıyorum. burnumu sol elimle karıştırıyorum.bıçağı sol elimle tutuyorum. aslında hepsini 2 elimle yapabiliyorum fakat solum daha kuvvetli sağım ise daha isabetli.

ayaklarda ise sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum. top oynarken falan sadece sağ.

Peki etin suyunu hangisiyle sıkıyorsun? Esas merak ettiğim bu oldu okurken.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Aiko said:

DarKRideR said:

BabacumMostors said:

Peki etin suyunu hangisiyle sıkıyorsun? Esas merak ettiğim bu oldu okurken.

http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/062/7/d/__Magic_Hands___by_fan_of_pokemon.png
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

annesi taktı o papyonu 1 yaş kutlamasında o resimde :) takma dediğim halde tutturdu papyon diye...

kadınların şu ısrarını anlamıyorum zaten çocuklarının cok guzel olduklarını dusunuyorlar ama palyaçodan hallice oluyorlar genelde. bir de ustune minikler giymek istemiyor zorla giydiyorlar yazık valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...