Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ABİ BUNLAR NE HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hayatı boyunca düzgün mouse bulamayıp, QWERTY tuşları ile eziyet çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Solakların çoğu normal mouse kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Saeros said: FDSAF oha hatırlamıyorum bile bunları yazdığımı ahaha 2 sene olmuş altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bazı partlar gerçekten yaratıcı ama.. (tu) Devamını istiyoruz Saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 G300 kullanıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Solaklar daha zeki olmaz. Hangi eli istiyorsa onu kullansın. Solak olarak yaşayacağı tek sıkıntı, tüm araç/gereçler sağlaklara uygun olarak üretilmesinden kaynaklanabilir. Belki bunun önüne geçmek için sağ eli kullanması için zorlayabilirsin ama gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DarKRideR said: BabacumMostors said: solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler solaksa çocuk solak kalsın Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum. Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu. anaa bende benzer durumdayım. sağ ile yazıyorum basketbolu, voleybolu, dartı sol elle oynuyorum. masa tenisini 2 elimle oynayabiliyorum. zarı sağ elimle atıyorum. burnumu sol elimle karıştırıyorum.bıçağı sol elimle tutuyorum. aslında hepsini 2 elimle yapabiliyorum fakat solum daha kuvvetli sağım ise daha isabetli. ayaklarda ise sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum. top oynarken falan sadece sağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 30 yıldır solağım bir yamuğunu görmedim. sadece lise hayatında onunde masa olan tekli sandalyelerin sol tarafta olanlarından bulmak işkence gibi geliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Aiko said: DarKRideR said: BabacumMostors said: solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler solaksa çocuk solak kalsın Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum. Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu. anaa bende benzer durumdayım. sağ ile yazıyorum basketbolu, voleybolu, dartı sol elle oynuyorum. masa tenisini 2 elimle oynayabiliyorum. zarı sağ elimle atıyorum. burnumu sol elimle karıştırıyorum.bıçağı sol elimle tutuyorum. aslında hepsini 2 elimle yapabiliyorum fakat solum daha kuvvetli sağım ise daha isabetli. ayaklarda ise sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum. top oynarken falan sadece sağ. Peki etin suyunu hangisiyle sıkıyorsun? Esas merak ettiğim bu oldu okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 osbir önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 salagi solagi birak, sen simdi o cocuga papyonu takmissin da, onu cok alistirma. yas 10u gectikten sonra papyon takmasin. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Xaenin said: Ben solağım ama mouse'u kendimi bildim bileli sağ elimle kullandım, kimse de öğretmedi yani öyle olması gerektiğini. Bazı şeyler öyle oturuyor. Makasta problem yaşanıyor ama. Bir de joystick alayım dedim, hepsi ters ibnelerin. o yüzdenmi aim'in kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 annesi taktı o papyonu 1 yaş kutlamasında o resimde :) takma dediğim halde tutturdu papyon diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Aiko said: DarKRideR said: BabacumMostors said: solakken sağa alıştırılan biri olarak yapmayın etmeyin, hani gaming mouse bulurken zorlanabilir ama bunlar ufak şeyler solaksa çocuk solak kalsın Ben solağım, hiçte zorlanmadım ama mouse'u sağda kullanıyorum. Tenise giderken raketi sağ kullandım, masa tenisinde sağ kullanıyorum. Basketbolda sağ elimde şut çıkarıyorum vs. ne bilim bir çok etkinlik böyle kullanıyorum. Sadece yazarken sol, futbolda sol ayak kullanıyorum o kadar, bir de bazen baskette solden penetre ederken işime yarıyordu. anaa bende benzer durumdayım. sağ ile yazıyorum basketbolu, voleybolu, dartı sol elle oynuyorum. masa tenisini 2 elimle oynayabiliyorum. zarı sağ elimle atıyorum. burnumu sol elimle karıştırıyorum.bıçağı sol elimle tutuyorum. aslında hepsini 2 elimle yapabiliyorum fakat solum daha kuvvetli sağım ise daha isabetli. ayaklarda ise sol ayağımı sadece yürümek için kullanıyorum. top oynarken falan sadece sağ. Peki etin suyunu hangisiyle sıkıyorsun? Esas merak ettiğim bu oldu okurken. http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/062/7/d/__Magic_Hands___by_fan_of_pokemon.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Annem bizim oğlanda bi acaiplik var diye zorla sağ ele çevirmiş beni , hala sol elle yazarken yazım daha güzeldir ama çok yavaş yazıyorum. mesela sol elim daha güçlü , bıçağı sol elle kullanıyorum. ne olduğum belli değil yani.. onun için bırakın çocuk nasılsa öyle kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: annesi taktı o papyonu 1 yaş kutlamasında o resimde :) takma dediğim halde tutturdu papyon diye... kadınların şu ısrarını anlamıyorum zaten çocuklarının cok guzel olduklarını dusunuyorlar ama palyaçodan hallice oluyorlar genelde. bir de ustune minikler giymek istemiyor zorla giydiyorlar yazık valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynen ya, papyon neymiş saçmalıyosun dedim bu sefer sanane diye fırçaladı beni bide..1 yaşına birkere basıcak şık olsun diye tutturdu.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 blackhavvk said: sağa alıştır, sol iktidar olmaz. yanlış yerdesin sen birader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 at cope o papyonu gitsin. cocuk o papyonu normal birseymis gibi algilamasin. bir de renkli renkli sacma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Xaenin said: Benim oğlum Leonardo da Vinci gibi solak. Benim oğlum Barack Obama gibi solak. Benim oğlum Bill Clinton gibi solak. Benim oğlum Michaelangelo gibi solak. Benim oğlum imamizer gibi sağlak. Yani... ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Çocukken ben de heves etmiştim papyona. Neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi gecen bi adamla tanistim. kot pantalon ustune beyaz gomlek, mavi ceket, her sey normal, ustune kirmizi papyon takmis. PWC da calisiyomus hollandada. yas 33 falan minimum. adami ciddiye alamadim resmen. bildigin gormezden geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 babalar oğullarına lütfen oğluşum demesin tenku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ateş parçam, aslanım, delikanlım fln mı desin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar