Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Problemi Tahmini Ekran Kartı

Jo_jixu

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Ekranım benim bu şekilde oluyor, ilk başta açılırken bir şey yok ancak windows loading gelir gelmez bu beyaz çizgiler oluşmaktadır. Daha yeni ram aldım onları taktım bir gün sonra böyle oldu, şahsen onlar ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum. Driverını yükledim, kartı çıkardım temizledim taktım.

Device manager dan error 43 olduğunu gördüm ekran kartı için. Zaten yüklediğim driverları da tanıyamıyor, çözünürlük default gelen değerler var 4 seçenekli istediğimi seçemiyorum.

Format daha denemedim ancak kart mı bozuldu diye endişe ettim.

Asus rampage formula anakart,

palit gtx 570 sonic platinum 1 gb lik 300bitlik ekran kartı

şahsen çok üstüne düşmezdim ancak komple bilgisayar değişmesi demek olacak artık bu çünkü pci slot 2.0 16x destekliyor.

Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha ayrıntılı şöyle açıklayayım o zaman, 2*2gb lik eski ramlerim vardı, onların yanına ek olarak 2*2 yeni ram aldım, 1-3, 2-4 yerlerine ayrı ayrı ayrı takıldı. 24 saat bir şey olmadan çalıştılar, daha sonrasında yeni ramleri de çıkarıp sadece eskiler kalacak şekilde de denedim, ancak değişen bir şey olmadı. Yeni ram bunu yapmasını anlayabilirim ama anakartta tamam farklı bağlantıları olan ramler ve ekran kartı nasıl olur da device manager da ekran kartı için error code 43 veriyor anlayamadım. Ramler ile yaptıklarım da işe yaramadı, öneri için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

yoktu eski anakartım benim asus rampage formula, onda yok onuda denedim, başka ekran kartım olmadığından deneyemedim, ancak monitör değiştirdim falan bir çok şey yaptım. Kartı açtım kurcaladım ancak en çok kafamı şüphenelndiren ekran kartı olmasının nedeni ilk açılışta normal gibi ancak windows loading gelince çıldırıyor görüntü, her seferinde driver yüklememe rağmen bir türlü tanıyamıyorum ve device manager kısmında tek problemli gözüken hep ekran kartı, şahsen başka bir şey gelmiyor aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Asus GTX760-DC2-2GD5-SSU aldım, ancak delircem yaaa, eskiden rastgele olarak mavi ekranım oluyordu arada bir, pc eski de yinede iyi yani, şimdi wow dan 132 error u olmaya başlamıştı onu çözüp çözemediğimi göremeden dün chromde da di.fm dinlerken wow açtım 3 kere üst üste mavi ekran çıldırdım, ram de sıkıntı yok test ettirdim ama mmtest mi ne bir program var mış onunlada baktıracağım, ancak açıkçası sorunun sebebi nedir bilemiyorum artık ve camdan aşağı atacağım aleti o derece....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...