Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 o kim? neyi açıklayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 adnan oktar related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 motorcu hoca,bu ülkenin gördüğü en hızlı adamlardan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 oo guzel siniflama olmus kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 forgiver said: adnan oktar related ya onu açıklayamıyorum benim beynim yetmio valla. ayrıca adamın stereotip i çok kötü valla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bizim bayrak yildiz yapmis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 dana22 said: oo guzel siniflama olmus kutlarim.. tişikkir aslında "ağzının laf yapması" kısmı da bir değişken ama onu katmadım o zaman çok dallanıo budaklanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ee ustte basta yok..tip de yok..ne yapacaksin..sermayeyi dile yukleyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Resmi spoiler e almayı öğren ama ya lkasjdslaj bak 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 O resim beni spoiler'a aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 dana allah belanı vermesin ofisteyım direk topakı açınca senın gıf geldı kocaman.. asdafdfdf spoilere al bari şunu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 O nasıl bir dilmiş ya.. Ben bi hoş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 RamsesII said: deadwoll said: dana22 said: "Tatar Ramazan" said: , yolcunun da skor şansı devam ediyor demektir sdf nakit odemedikce zor be tatar.. Abi çok mu çirkinsiniz. Forumda bir seks için ödeme kültürü aldı yürüdü son zamanlarda. Çok yakışıklı havalı değilseniz bardaki en güzel kız değil de yanındaki "şirin" kızı hedefleyin; "süt gibi hostesi" değil de torpille gireni harraslayın. Birader, sen yurtdışından katılıyorsun galiba. Denemedik mi zannediyorsun, uğraşmadık mı sanıyorsun?İlla güzel diye mi direttik sanıyorsun? Ama TR de burnu havada olmak, kendini bulunmaz hint kumaşı gibi düşünmek için cinsiyetinin kadın olması yeterli.Başka ekstra bir özelliğe gerek yok. Bacak arandaki malum şeyi taşıdığın sürece türkiyede sana talep hep inanılmaz olacaktır... Abi sen Antalya'nın 2 yıldızlı tatil köylerinde animatörlük falan yaptın mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ahahahahhahahhahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 @ xaenin çok ortamda bulundum.Ama animatörlük yapmadım.Nereden çıktı bu sen neyin peşindesin kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar