Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hostesler beni yalayarak karşılıyo lan herkesi öyle karşılıyolar sanmıştım dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hostesler düğün makyajı yapmasalar iyiler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 atlas jet derim başka bişi demem agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Telefon yüzünden bir gün acayip kavga edicem ama bakalım, bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sakin olun bence telefon mevzusuna eskiden metroda tramvayda lölö yapıyordu insanlar hatırlatırım,hatta ABS'li araçlarda ha açın konuşun bişi olmaz demiyorum ama,kavga etmeyin,çok sivri olmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Frostbite said: valla son izmir seyahatimde (ankara-izmir 19 mayısdı galiba) köpekler gibi yorgunum,(ex) patronlada papaz olmuşum fırça üstüne fırça yemişim o gün.hostes sağ çaprazımda oturan hırtın birini uyarıp duruyor "telefonunuzu lütfen kapatırmısınız" falan diye çoçuk hiç iplemiyor üstüne üflemeler pöflemeler falan dayanamadım artık "hostesi duymadındı tokyo borsasında hisselerin varda onları mı takip ediyosun adamın asabını bozma" falan dedim oo sonrası bir hürmet sorma,beyefendi tamam sakin olun su istermisinizler,yastıklar falan havada uçuşuyor,izmirde uçaktan inerken baya hoşnutlardı neredeyse eşlik edeceklerdi eheh yada dediler ki bu manyağın,psikopatın suyuna gidelim.. ama hiç bir anlamda tatmin olamadım isterdimki o mal uzatsın konuyu bende o günün yorgunluğunu stresini onda atıyım ama olmadı.. böyle de saçma bi anım işte.. Muz ortayı gidip Sabri gibi tribüne vurmuşsun lan, püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 asdasda işte cümle içerisindeki hiç bir anlamda tatmin olamama kısmı bu yüzden arkamda o kadar insan var konuşamam ben şimdi diye tribe girmiştim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 DoGMeaT said: sakin olun bence telefon mevzusuna eskiden metroda tramvayda lölö yapıyordu insanlar hatırlatırım,hatta ABS'li araçlarda ha açın konuşun bişi olmaz demiyorum ama,kavga etmeyin,çok sivri olmayın :D bokunu çıkaranlar var 8saat otobüs yolcuğunda kulağından indirmeden konuştuydu mk kezbanı gece 12,30 - 8,30 otobüsü. mk kezbanı inşallah aldatılmışsındır ırıspı! 5sene geçti hala unutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 neden bold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben her uçuşta hosteslere sakso çektiriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 çocukları pistten alalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hiç uçağa binmediğim için hiç hosteste görmedim çok fakirim sanrıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bana Hafifçe gülümseyip jest yapıyorlar hafif dokunuşlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hostesler çoğunuzun suratına gülüp, eve gelince hepinizin anasına bacısına sövüyor bunu da bilin. hissettiriyor bazıları hatta eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 O konuda şüphe yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DarKRideR said: hostesler çoğunuzun suratına gülüp, eve gelince hepinizin anasına bacısına sövüyor bunu da bilin. hissettiriyor bazıları hatta eminim Yok ya herkese değil ama aralarında iğrendikleri oluyor... Mesela dana gibi bakıp durursanız... yada bişiler saçmalarsanız bi ara arkadaşım çok fena sinir olmuştu mesela Şerefsiz DOMUZ diye başladı küfürlere :D asflsakfsa çok gülmüştük adam takmış buna filan habire ondan bişiler istemiş vs vs Gıcık olmuş eve gelip resmen kustu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xROVD8r32Lc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 benim hostesin numarasını yazıp verdiği gazeteyi çöpe atan arkadaşım var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sonra çöpten aldıydım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Theridone said: benim hostesin numarasını yazıp verdiği gazeteyi çöpe atan arkadaşım var lan Arkadasin da ne feministmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hosteslerden numara almalar falan ... Sizi gidi çapkınlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hostesten bel soğukluğu kapan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 son zamanlarda valla hiç zevkime hitap eden hostese denk gelemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kabin amiri miydi...artik onlari cogu erkek degil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Çocuk yapan yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar