Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosteslerin herkesi gülümseyerek karşılaması

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

valla son izmir seyahatimde (ankara-izmir 19 mayısdı galiba) köpekler gibi yorgunum,(ex) patronlada papaz olmuşum fırça üstüne fırça yemişim o gün.hostes sağ çaprazımda oturan hırtın birini uyarıp duruyor "telefonunuzu lütfen kapatırmısınız" falan diye çoçuk hiç iplemiyor üstüne üflemeler pöflemeler falan dayanamadım artık "hostesi duymadındı tokyo borsasında hisselerin varda onları mı takip ediyosun adamın asabını bozma" falan dedim oo sonrası bir hürmet sorma,beyefendi tamam sakin olun su istermisinizler,yastıklar falan havada uçuşuyor,izmirde uçaktan inerken baya hoşnutlardı neredeyse eşlik edeceklerdi eheh
yada dediler ki bu manyağın,psikopatın suyuna gidelim..
ama hiç bir anlamda tatmin olamadım isterdimki o mal uzatsın konuyu bende o günün yorgunluğunu stresini onda atıyım ama olmadı..
böyle de saçma bi anım işte..

Muz ortayı gidip Sabri gibi tribüne vurmuşsun lan, püüü
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

sakin olun bence telefon mevzusuna

eskiden metroda tramvayda lölö yapıyordu insanlar hatırlatırım,hatta ABS'li araçlarda

ha açın konuşun bişi olmaz demiyorum ama,kavga etmeyin,çok sivri olmayın :D

bokunu çıkaranlar var 8saat otobüs yolcuğunda kulağından indirmeden konuştuydu mk kezbanı gece 12,30 - 8,30 otobüsü. mk kezbanı inşallah aldatılmışsındır ırıspı! 5sene geçti hala unutamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hostesler çoğunuzun suratına gülüp, eve gelince hepinizin anasına bacısına sövüyor bunu da bilin. hissettiriyor bazıları hatta eminim

Yok ya herkese değil ama aralarında iğrendikleri oluyor...

Mesela dana gibi bakıp durursanız... yada bişiler saçmalarsanız
bi ara arkadaşım çok fena sinir olmuştu mesela Şerefsiz DOMUZ diye başladı küfürlere :D asflsakfsa çok gülmüştük adam takmış buna filan habire ondan bişiler istemiş vs vs Gıcık olmuş eve gelip resmen kustu kız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...