Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Böyle iş mi olur arkadaş. Atacaksın böyle adamları anında. Ah ben personel müdürü olacam saniyesinde yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ben personel müdürü olsam çalışan devir hızı yüzünden insanlar başvuru yapmak bile istemez iş ilanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bu arada resimdeki yeşilli kızı buldum Federica Gasparini imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 monoscope said: Bu arada resimdeki yeşilli kızı buldum Federica Gasparini imiş işte böyle çalışkan gençler kurtaracak ülkeyi *alkış* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 uçkurumu kontrol edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 monoscope said: Bu arada resimdeki yeşilli kızı buldum Federica Gasparini imiş Buldum falan hoş olmuyor yalnız kardeş, biz ev açacaz diyoz sen buldum diyon, namusumuz artık bi yerde bu bizim, aynı forumun çoçuğuyuz şurda bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi bir şeyi merak ettim, alarm çaldıysa ve kızın alarmları sökmediğini anladıysan niye devam ettin ki bu seferde başka mağazaya girerken ötecektin hırsız muamelesi yiyebilirdin falan amacın neydi sdsdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 DoGMeaT banlansin kizi ayarlayamamis icinde patlamis. gelmis baslik acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Gizli said: vivavale said: gideri var mıydı panpa önemli olan soru bu aaa olmadı bu kuzum. senin gibi bir izlam alimi bu tarz davranışlarda bulunmamalı. bir de çirkin diyip aşağılamışsın cık cık cık cehenneme gidersin baq töbe et abi ciddi değilsin dimi. ben de insanım lan. arada sırada komiklikler şakalar yapıyorum. bir işte çalışıyorum, kız arkadaşım var, günde 1 defa sıçıyorum genelde. böyle uzar gider yani, ötekileştirmene gerek yok abi :( @seele +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ciddi değildim de bendeki yüksek izlam nefreti nedeniyle ciddi gibiydim de pardon lan kırıldıysan gel sarılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 DoGMeaT said: Jaegerjaquez said: mutlu son var diye geldim :( e seni eli boş göndermek olmaz geçen hafta simit sarayındaki kasiyer kızla ayak üstü muhabbet ettik,en son "tabi tabi sizin işinizde zor valla" fln diyordum,2 tane(1değilbak) üçgen peynir sıkıştırdı kız elime gülümsedi bile,o kız da fare suratlı ve şirin birşeydi yeterince mutlu oldu mu sonu ? tabi lan ekstradan protein cepte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Gizli said: ciddi değildim de bendeki yüksek izlam nefreti nedeniyle ciddi gibiydim de pardon lan kırıldıysan gel sarılalım np bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Seele said: DoGMeaT banlansin kizi ayarlayamamis icinde patlamis. gelmis baslik acmis. =( kahretsin deşifre oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dogmeat iğrenç bir kişiliğe sahip bence yazdıklarına göre. ayrıca en gıcık olduğum şeydir tamam o da insan dedim sustum, sakin kaldım aaaaaaaa ama bu kadar da olmaz yani triplerine. len dingil, eğer sabrediyorsan, anlayışlı biriysen zaten kombo yemeye hazır olacaksın. zaten patlamaya yer arayan kişinin yeterince haklı olabilmek için beklemesi ile erdemli beklemeyi birbirine karıştırıp da bununla prim yapanlara gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 chrome said: dogmeat iğrenç bir kişiliğe sahip bence yazdıklarına göre. ayrıca en gıcık olduğum şeydir tamam o da insan dedim sustum, sakin kaldım aaaaaaaa ama bu kadar da olmaz yani triplerine. len dingil, eğer sabrediyorsan, anlayışlı biriysen zaten kombo yemeye hazır olacaksın. zaten patlamaya yer arayan kişinin yeterince haklı olabilmek için beklemesi ile erdemli beklemeyi birbirine karıştırıp da bununla prim yapanlara gıcık oluyorum. ne diyon la değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Gizli said: ciddi değildim de bendeki yüksek izlam nefreti nedeniyle ciddi gibiydim de pardon lan kırıldıysan gel sarılalım Bu aralar forumdaki östrojen miktarımız iyice arttı abicim, hazır Şükrü de yokken Editör ve Forgiverın buraları resme boğmaları lazım düzelmemiz için:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 la tatar yoldan çıkarma patileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 "Tatar Ramazan" said: Gizli said: ciddi değildim de bendeki yüksek izlam nefreti nedeniyle ciddi gibiydim de pardon lan kırıldıysan gel sarılalım Bu aralar forumdaki östrojen miktarımız iyice arttı abicim, hazır Şükrü de yokken Editör ve Forgiverın buraları resme boğmaları lazım düzelmemiz için:( bana ahlaksız diyen tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 MasterHapLo said: nal gibi faturası var. sulalesi rahat orda. yillar yillar once migrostan biseyler aldik. Herkes sırayla kasiyer kıza sakalar komiklikler falan yapti kız da sakalasti. Sira geldi bizim F.Y ye. Kadın migros kartınız var mı diye sordu. Bu da GENCLIK KARTIMIZ VAR dedi. Kadın sinirlendi, kalkti ayaga, actı agzını yumdu gozunu. Sonra olaylar olaylar. Fatura olsa nolcak yaşayacağı strese değer mi anlamadım ben hala niye dönüp gittiğini aynısı annemin başına geldi o alarmı sökmeyen mağazayı başlarına yıkıyordu kasiyerlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Birileridatmin olmayı çok yanlış anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 fare yuzluyu iyi anlamda kullaniyor adam. siyirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ..hayir ornek de vermis ..bildigin baby face e fare surat diyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi isyerinde bana yazan bok suratli tatli mi tatli bir hatun var o aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 şikayet ederdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar