blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 içinizde vardır ulan şununla savaş çıksa keşke diye. israil i yıkıp,oradan iran ver elini çin şeklinde isterdim ben açıkcası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 niye savaş çıksın istiyorsun, manyak mısın kardeş? rahat mı battı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çin mi? savaşmak isteyeceğin son ülke emin ol... savaşa gerek yok çıkmasın savaş falan o yüzden hiçbiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ne güzel 3lü yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 akboya bak izraili yıkacakmış sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 normal olduğumuzdan içimizde yok keşke şununla savaş çıksa diye bir şey. keşke dediğim tek şey savaşa sadece savaş isteyenlerin katılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 remove liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Başlık : Savaşa karşı bakış açınız? İçerik : HANQİSİYLE SAVASHAQUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Forumca toplanıp ot içmeye mi başladınız? "Tecavüz edebilseydiniz kime tecavüz etmek isterdiniz?" gibi bir şey olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 BalisticGel said: Forumca toplanıp ot içmeye mi başladınız? ot kırmıyo artık kafamızı,damardan bonzai içiyok keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ya bi tane foto vardı 2 tane asker,yerde silahlara fln bakıyor birbirlerini kavramış şekilde "aay bu ne be" der gibi bana o resmi bulun dürümleri yağdıracam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 haha la niye atarladınız neticede bugün hala savaşlar oluyor. sanki buzlu badem sorusu sorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 atarlanmıyoz,dalga geçiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 savaşa karşı bakış açım 34 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 DoGMeaT said: atarlanmıyoz,dalga geçiyoz. abi tarih kısımındaki performansın sebebiyle senin dalga geçmen de mahsur yok. bilgili adama saygı sonsuz.hhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 DoGMeaT said: ya bi tane foto vardı 2 tane asker,yerde silahlara fln bakıyor birbirlerini kavramış şekilde "aay bu ne be" der gibi bana o resmi bulun dürümleri yağdıracam valla dürümler için adres atim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Geç kaldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: dürümler için adres atim mi? haahha çok iyi ya,aha abi savaşa karşı bakış açım bu benim hanene dürüm yazdım,acıktıgında ver adresi harbi yollucam,dürüm olmak zorunda deil ne istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 oh beleş yemek baldan dadlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 BalisticGel said: Forumca toplanıp ot içmeye mi başladınız? "Tecavüz edebilseydiniz kime tecavüz etmek isterdiniz?" gibi bir şey olmuş..bedelli başlığında askerliği savunan adamdan ne bekliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://3.bp.blogspot.com/_V-Y3SXrrpfo/TJX_dO9PHmI/AAAAAAAABps/FR3kguBKfVc/s1600/17%2Bnisan%2B2005%2Bfenerbah%25E7e%2Bbe%25FEikta%25FE%2Bderbisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 yunanistan yeriz, nükleer filan da yok, temiz iş olur. nükleeri olan ülke ile dalaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Suark said: http://3.bp.blogspot.com/_V-Y3SXrrpfo/TJX_dO9PHmI/AAAAAAAABps/FR3kguBKfVc/s1600/17%2Bnisan%2B2005%2Bfenerbah%25E7e%2Bbe%25FEikta%25FE%2Bderbisi.jpg abi beşiktaşlıyım, adamın nikine atfen öyle resimledim. yoksa http://www.youtube.com/watch?v=NqWNfXvk4jw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kuzey kore. bitirelim kimland'i de japonya ve güney kore rahat etsin, parayı orduya değil anime üretmeye harcasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar