Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 cd key alabilecegim saglam hizli ucuz bir site ariyorum. gencler siz nerden aliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Rewendor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g2a'dan alıyorum, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 biz zamundadan alıyoruz kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 SeaGle said: Rewendor? af buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Of öm attım sorry :D Rewendor'dan alıyoruz abi biz programları ucuza sfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bilgisayar Oyunları bölümüne actim ama baslik daha iyi olabilir mis. yok benim kastim Game cd key. böyle rus keyleri falan sitelerde oluyor baya ucuz :D g2a ya bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bu arada steam politika değişikliğine gidiyor, marketten alınan item'lara 1 hafta trade yasağı getirdiler. Bu item karşılığı oyun takasına darbe vurdu. Ancak asıl söylentiye göre bütün key'lere takasta region lock gelecekmiş. Yani aldığın key'i ancak o region'da satabileceksin. Biz de lock gelecek bölgeler arasındayız. Bence bu ucuz cd-key'in köküne kibrit suyu eker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 benim bildiğim var siteler de paylaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g2a'dan başka siteden almışlığım çok enderdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 g2a kalmayacak yakında işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://www.gamekeystore.net/store/ Bu site de iyidir g2a tabi cok farkli boyutta ama bu sitenin sahibi de turk. Taksitle vs alinabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 region locku dayadi steam yalan olacak bu siteler artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar