Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yayın platformu seçimi

ginaly

Öne çıkan mesajlar

ulan doğru yere mi açtım acaba

hacılar, 3 yıllık digiturk üyeliğimi iptal ettirdim. şimdi yerine bişey lazım.
teknoloji bayaa ilerlemiş deyolla, internetten evde tv hizmeti falan oluyormuş.

ne alayım lan? d-smart ya da kablolu mu, yoksa bu tivibu cart curt olayları mı?
evde superonline var limitsiz 25mbps.
tv smart değil, bodoz led.

bilen bi yol göstersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha o zaman iyiymiş sdf.

Şl maçlarını seneye tivibu verecek zaten. Tivibu abonesi olmak için eskiden ttnet interneti bağlı olması gerekiyordu, artık o şart da kalktı.

Bence tivibu al geç. Hem şl maçlarını izlersin hem de standart kanalları. Canın isterse belgesel fln satın alabiliyorsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ha o zaman iyiymiş sdf.

Şl maçlarını seneye tivibu verecek zaten. Tivibu abonesi olmak için eskiden ttnet interneti bağlı olması gerekiyordu, artık o şart da kalktı.

Bence tivibu al geç. Hem şl maçlarını izlersin hem de standart kanalları. Canın isterse belgesel fln satın alabiliyorsun vs.

Bu tivibu akk'dan yiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

SeaGle said:

Ha o zaman iyiymiş sdf.

Bu tivibu akk'dan yiyor mu?

ttnetliysen yemiyo, ama sol da nasıldır bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Digiturk iptal ettirmişsiniz ama şu internete bağlanan akıllı kutuları gayet başarılı çalışıyor. Bilgisayar hatta mobil cihazlar uygulamasıyla bence epeyi başarılı durumda. Ücretini bilmiyorum ama Süper Lig dışında standart paketide belgeselle falan iş görür :)
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

update yapayım da ihtiyacı olan topikten faydalansın.
aldım bu turkcell tv'den, 2 gündür kullanıyorum. gayet güzel, takılma vs. hiç olmadı henüz. kanal geçişleri de digiturkten 2 kat daha hızlı. tavsiye ederim.

hd kanal durumu nasıl bunda? ben de geçmeyi düşünüyorum ama ekran büyük olduğu için sd yayınların 8bit gözükmesinden korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

ginaly said:

update yapayım da ihtiyacı olan topikten faydalansın.
aldım bu turkcell tv'den, 2 gündür kullanıyorum. gayet güzel, takılma vs. hiç olmadı henüz. kanal geçişleri de digiturkten 2 kat daha hızlı. tavsiye ederim.

hd kanal durumu nasıl bunda? ben de geçmeyi düşünüyorum ama ekran büyük olduğu için sd yayınların 8bit gözükmesinden korkuyorum.

Hd'ler bildiğimiz hd, cam gibi yayın. Bildiğim hdler natgeo kanalları, trt kanalları, kanalturk beyaz tv vs. Sd yayınlarda da hiç sıkıntı yok, hatta digiturkten daha kaliteli diyebilirim.

Not: alet 1080i'ye ayarlı, tv 82 ekran
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...