ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ulan doğru yere mi açtım acaba hacılar, 3 yıllık digiturk üyeliğimi iptal ettirdim. şimdi yerine bişey lazım. teknoloji bayaa ilerlemiş deyolla, internetten evde tv hizmeti falan oluyormuş. ne alayım lan? d-smart ya da kablolu mu, yoksa bu tivibu cart curt olayları mı? evde superonline var limitsiz 25mbps. tv smart değil, bodoz led. bilen bi yol göstersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Dijiturk iptal etmek istemediği sürece dijiturkunu iptal edemezsin abi, emin ol bundan sfgsda. "Paketinizi iptal ettik" deyip dondurmuş olabilirler üyeliğini haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 yok lan komple kart mart gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ha o zaman iyiymiş sdf. Şl maçlarını seneye tivibu verecek zaten. Tivibu abonesi olmak için eskiden ttnet interneti bağlı olması gerekiyordu, artık o şart da kalktı. Bence tivibu al geç. Hem şl maçlarını izlersin hem de standart kanalları. Canın isterse belgesel fln satın alabiliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ne var tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 dizi ve film izlemek için en iyisi digiturk, diğerlerinin kanalları dandik. eğer tvde bunları izliyorsan digiturkten sonra memnun kalmazsın diğerlerinden belgesel kanalları için teledünya güzel, kablolunun HD'si oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 SeaGle said: Ha o zaman iyiymiş sdf. Şl maçlarını seneye tivibu verecek zaten. Tivibu abonesi olmak için eskiden ttnet interneti bağlı olması gerekiyordu, artık o şart da kalktı. Bence tivibu al geç. Hem şl maçlarını izlersin hem de standart kanalları. Canın isterse belgesel fln satın alabiliyorsun vs. Bu tivibu akk'dan yiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 tivibuya yurt disindan baglanilsa ne guzel olacak ya asiri ucuz bi servis gelistirdiler mi aleti dizi vs. izleniyor mu? film kanali vs. var mi? tr den vpn kiralayip izleme olasiliklarini arastiricam seneye sl maclarini izlemek asil amac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ginaly said: SeaGle said: Ha o zaman iyiymiş sdf. Şl maçlarını seneye tivibu verecek zaten. Tivibu abonesi olmak için eskiden ttnet interneti bağlı olması gerekiyordu, artık o şart da kalktı. Bence tivibu al geç. Hem şl maçlarını izlersin hem de standart kanalları. Canın isterse belgesel fln satın alabiliyorsun vs. Bu tivibu akk'dan yiyor mu? ttnetliysen yemiyo, ama sol da nasıldır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sol için turksel tv plus var. sol fiber isen akk yemiyor ama sol dsl varsa yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Turkcell tv'ye takilma yapiyor vs. demisler nette. Kullanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 update yapayım da ihtiyacı olan topikten faydalansın. aldım bu turkcell tv'den, 2 gündür kullanıyorum. gayet güzel, takılma vs. hiç olmadı henüz. kanal geçişleri de digiturkten 2 kat daha hızlı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 evde ses olsun diye turkcell tv aldim takilma vs yok panpa hatta bayagi bi geri alabilion programlari sikildikca house seyrediom bi dizi kanalinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Kart paylasımlı iyi bir cihaz al(vu duo 2 vs),sky yi kartla paylasımcılardan al,turk kanallarınıda turksattan ızlersın,yeni receiverlar yabancı kanallardaki filmlere bile altyazı ekliyor rahatca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Digiturk iptal ettirmişsiniz ama şu internete bağlanan akıllı kutuları gayet başarılı çalışıyor. Bilgisayar hatta mobil cihazlar uygulamasıyla bence epeyi başarılı durumda. Ücretini bilmiyorum ama Süper Lig dışında standart paketide belgeselle falan iş görür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ginaly said: update yapayım da ihtiyacı olan topikten faydalansın. aldım bu turkcell tv'den, 2 gündür kullanıyorum. gayet güzel, takılma vs. hiç olmadı henüz. kanal geçişleri de digiturkten 2 kat daha hızlı. tavsiye ederim. hd kanal durumu nasıl bunda? ben de geçmeyi düşünüyorum ama ekran büyük olduğu için sd yayınların 8bit gözükmesinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Digiturk Play nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Digiturk Play direk TV izlenecek bir yayın platformu sayılmaz. Anca sağda solda arada PC'de TV izlemek için filan kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Laorx said: ginaly said: update yapayım da ihtiyacı olan topikten faydalansın. aldım bu turkcell tv'den, 2 gündür kullanıyorum. gayet güzel, takılma vs. hiç olmadı henüz. kanal geçişleri de digiturkten 2 kat daha hızlı. tavsiye ederim. hd kanal durumu nasıl bunda? ben de geçmeyi düşünüyorum ama ekran büyük olduğu için sd yayınların 8bit gözükmesinden korkuyorum. Hd'ler bildiğimiz hd, cam gibi yayın. Bildiğim hdler natgeo kanalları, trt kanalları, kanalturk beyaz tv vs. Sd yayınlarda da hiç sıkıntı yok, hatta digiturkten daha kaliteli diyebilirim. Not: alet 1080i'ye ayarlı, tv 82 ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 turkcell tv'de hangi kanallar var? doğru düzgün bi liste bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 fazla kanal yok, bir de takılmalar olduğu yazılmış hep. şansımı denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar