Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 s2 nin son complex episodeları direk tırmanış ve o malum tachikoma sahnesinde bildiğin ağlıycaksın hüngür hüngür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 daha gelmedim dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi... tachikoma :( yalniz bu seriyi de oburu gibi bitirdiler boyle. basicam kafalarina. olacak is degil. dert yarattim kendime durduk yere ya afsdlksdjl. bilsem bitirmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hadi sss filmini de seyret hemen. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yas tutayim biraz bence fsdjalkfsdaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Tachikomalara üzüldügüm kadar gerçek ölümlere üzülemedim, o derece sevdirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya zaten normal birşey o, taşikomaların etkileşime girdiği, kendilerini keşfettiği, ufuklarını açtığı kadarını yapamayan bütün cast'lerin toplamı var kaç seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 tachiko-maaan, tachiko-man, does whatever a tachiko can. bugun de filmi izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konu hortlatıyorum kusura bakmayın ama nette aradım ozc fansubların çıkardığı releaselere ulaşamıyorum bi yardım eden çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 ozc'nin kendi sitesinde gümlemiş nyaa gittiği için arşiv torrent'ler, yanlış hatırlamıyorsam bakabt.me'de vardı ama oraya da giremedim şimdi. üyeliğin varsa orayı bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Letsgetthesunshine said: Konu hortlatıyorum kusura bakmayın ama nette aradım ozc fansubların çıkardığı releaselere ulaşamıyorum bi yardım eden çıkar mı? thepiratebay.org/torrent/9468028/[OZC]Ghost_in_the_Shell_Stand_Alone_Complex_Complete_Series_Batc#filelistContainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 @bone @sam Beyler çok teşekkür ederim sizlere yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 https://www.ign.com/articles/how-ghost-in-the-shell-stand-alone-complex-went-from-massive-risk-to-beloved-anime-classic 20. yıl şerefine serinin nasıl hazırlandığını güzel anlatan bir yazı olmuş, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Ana filmler v SAC serilerinde Motoko'yu seslendiren rip: https://www.oricon.co.jp/news/2341087/full/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kahroldum şimdi var ya, en favori seiyumdu off. gerçekten onun motoko performansı hayatımda bir tane son kere dinleyebileceğim bir seslendirme olsa seçeceğim ses olurdu.. şok oldum gerçekten, en son frieren'in hocası flamme olarak duyduğumda ona yakışan bir rol aldığına sevinmiştim ama yaşını öğrenince de "daha uzun süre devam eder umarım" diye düşünmüştüm, adeta içime doğmuş of. hastalığı söylememiş oğlu isteği üzerine ama japonya için çok genç bir yaş 61 ya. çok çok çok yazık cidden. huzur içinde uyu, şousa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 haydaa çok üzüldüm. frieren'de flamme'yi, jujutsu kaisen'de hanami'yi seslendiriyordu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 (düzenlendi) şimdi ikinci bölümü tekrar izledim, hüngür hüngür gene ağladım finalde ya. atsuko tanaka'dan bir daha yeni major duyamayacak olmak...... Alıntı "No. It was just for a split second, but I felt something when I burned out Kago's brain. "Well, Mom? What do you think of me in my steel body?" It was a strange sensation. It wasn't pride… Or vengeance." flamme rolü ona inanılmaz inanılmaz bir uğurlama olmuş gerçekten, iyi ki seslendirmiş. 25. bölüme baktım da şimdi tekrar.. Ağustos 20, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2024 Rip major 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar