Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : " Ghost in the Shell - Stand Alone Complex "

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
Letsgetthesunshine said:

Konu hortlatıyorum kusura bakmayın ama nette aradım ozc fansubların çıkardığı releaselere ulaşamıyorum bi yardım eden çıkar mı?

thepiratebay.org/torrent/9468028/[OZC]Ghost_in_the_Shell_Stand_Alone_Complex_Complete_Series_Batc#filelistContainer
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kahroldum şimdi var ya, en favori seiyumdu off. gerçekten onun motoko performansı hayatımda bir tane son kere dinleyebileceğim bir seslendirme olsa seçeceğim ses olurdu..

şok oldum gerçekten, en son frieren'in hocası flamme olarak duyduğumda ona yakışan bir rol aldığına sevinmiştim ama yaşını öğrenince de "daha uzun süre devam eder umarım" diye düşünmüştüm, adeta içime doğmuş of.

hastalığı söylememiş oğlu isteği üzerine ama japonya için çok genç bir yaş 61 ya. çok çok çok yazık cidden.

huzur içinde uyu, şousa. 😔

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ikinci bölümü tekrar izledim, hüngür hüngür gene ağladım finalde ya. atsuko tanaka'dan bir daha yeni major duyamayacak olmak...... 😭

Alıntı

"No. It was just for a split second, but I felt something when I burned out Kago's brain. "Well, Mom? What do you think of me in my steel body?" It was a strange sensation. It wasn't pride… Or vengeance."

🥹

flamme rolü ona inanılmaz inanılmaz bir uğurlama olmuş gerçekten, iyi ki seslendirmiş. 25. bölüme baktım da şimdi tekrar.. 😔

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...