Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : " Ghost in the Shell - Stand Alone Complex "

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

gits sac ile cowboy bebop arasındaki tek benzerlik, ikisinin de çok kaliteli diziler olması sanırım.
sac'ta belirgin bir arc varken, cowboy bebop biraz daha random takılıyor, arc diyebileceğimiz belirgin bir şey yok.
sac biraz daha ciddi, cowboy bebop daha eğlenceli felan.
ama güzel tabii mutlaka ikisi de izlenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bahsettiklerin dogru. ama bence cizimler kalite olarak benzemese de(bebop cok daha iyi o konuda), ikisi de bati cizgifilmlerini andiriyor bana. major ve chief disindaki karakterler (yeni basladim cahilim aslinda bu konuda) son 10 sene cikarilan animelerdeki gibi degil.

onun disinda muzikler ozgun bayagi, ve yine bati agirlikli ikisinde de.

bebop arc seklinde vermese de hikayeyi, alttan ilerleyen bir hikaye hep mevcut. gits sac ufak arc'lara sahip evet, ama random bolumler disinda(ki belki ileride bunlar da baglanir henuz bitirmedigimden bos konusuyorum hep alttan giden bi' hikaye var yine.

sac'daki espiri acigini mecha'lar ve batou kapiyor :D ki batou nereden tanidik diyordum, kurohige'yi seslendiren elemanmis. gerci adam allah tier sanirim. benim bildiklerimden bebop, gintama, bleach, naruto falan bunlarda da seslendirme yapmis.
Sosyal ağlarda paylaş

sac'da her bölüm ana hikayeye bir şekilde bağlı, yan bölümler sayılanlar bile hep ana olayı daha iyi özümsemeyi destekliyor veya bir ucundan bağlı politik entrikalarla. ilk izlemede anlaşılmıyor hepsi. sac konu odaklı bir seri, karakter tropelarının güdümünde gitmiyor hikaye yeni serilerin %90'ı gibi. olayları işliyor, komediyle alakası yok. sci-fi polisiye zaten yeri değil.

bebop çok daha karakter üzerine kurulu, gelecekte geçmesi haricinde alaka kurulabilecek bir yan da şahsen göremiyorum halen. hikaye akışı benzetilebilecek tonla seri var o hesaba göre bebop'a gelene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

18

çocuğun hala hayatta kaldığı ve yabancı bakanın sağlam çıktığı gözönüne alınırsa muhtemelen göründüğü kadar kuvvetli bir patlama değildi, motoko ve batou'nun prostetik bedenleri çatışma vs gibi durumlar için özel yapım. ikinci sezonda daha işliyorlar bu konuyu başlarda. hafif hasar görmüş olsalar bile bizim görmediğimiz sırada tamirden geçmiş olabilirler belki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...