Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hortlatayim bunu. daha yeni basladim 6 bolum falan izledim, cowboy bebop'a benzettim tarz olarak. daginik yan hikayeler, ana hikayede hafif hafif ilerlemeler falan. bayagi iyi (y). bi' de o ufak mecha'lar cok tatli fdjskfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bebop'la alakası hiç yok gibi bişi ehu ama önemli olan izlemen. önemli olan sevmen demiyorum çünkü aksi imkansız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hikaye ilerleyisi anlaminda dedim ya. o da random giderken hafif hafif ana hikayeden veriyordu ya, o anlamda. icerik veya tarz degil yani. bayagi iyi ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gits sac ile cowboy bebop arasındaki tek benzerlik, ikisinin de çok kaliteli diziler olması sanırım. sac'ta belirgin bir arc varken, cowboy bebop biraz daha random takılıyor, arc diyebileceğimiz belirgin bir şey yok. sac biraz daha ciddi, cowboy bebop daha eğlenceli felan. ama güzel tabii mutlaka ikisi de izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Hayır, arc yapısı olarak ikisi direkt aynı patterni izliyor. Monster of the week teması altına gizlenmiş bir main plot var iki animede de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 evet bahsettiklerin dogru. ama bence cizimler kalite olarak benzemese de(bebop cok daha iyi o konuda), ikisi de bati cizgifilmlerini andiriyor bana. major ve chief disindaki karakterler (yeni basladim cahilim aslinda bu konuda) son 10 sene cikarilan animelerdeki gibi degil. onun disinda muzikler ozgun bayagi, ve yine bati agirlikli ikisinde de. bebop arc seklinde vermese de hikayeyi, alttan ilerleyen bir hikaye hep mevcut. gits sac ufak arc'lara sahip evet, ama random bolumler disinda(ki belki ileride bunlar da baglanir henuz bitirmedigimden bos konusuyorum hep alttan giden bi' hikaye var yine. sac'daki espiri acigini mecha'lar ve batou kapiyor :D ki batou nereden tanidik diyordum, kurohige'yi seslendiren elemanmis. gerci adam allah tier sanirim. benim bildiklerimden bebop, gintama, bleach, naruto falan bunlarda da seslendirme yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 batou çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sac'da her bölüm ana hikayeye bir şekilde bağlı, yan bölümler sayılanlar bile hep ana olayı daha iyi özümsemeyi destekliyor veya bir ucundan bağlı politik entrikalarla. ilk izlemede anlaşılmıyor hepsi. sac konu odaklı bir seri, karakter tropelarının güdümünde gitmiyor hikaye yeni serilerin %90'ı gibi. olayları işliyor, komediyle alakası yok. sci-fi polisiye zaten yeri değil. bebop çok daha karakter üzerine kurulu, gelecekte geçmesi haricinde alaka kurulabilecek bir yan da şahsen göremiyorum halen. hikaye akışı benzetilebilecek tonla seri var o hesaba göre bebop'a gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 anlattim abi benzeyenleri :P cidden bayagi iyiymis ama bu. 11. bolum efsane bitti. asylum tarzi yerde gecen bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 18 bolumun sonunu anlamadim. bomba patladiktan sonra neden sadece cocuk hasar aldi? major ground zero'daydi, batou da 1 metre falan otedeydi. onlarin da dagilmasi gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 18 çocuğun hala hayatta kaldığı ve yabancı bakanın sağlam çıktığı gözönüne alınırsa muhtemelen göründüğü kadar kuvvetli bir patlama değildi, motoko ve batou'nun prostetik bedenleri çatışma vs gibi durumlar için özel yapım. ikinci sezonda daha işliyorlar bu konuyu başlarda. hafif hasar görmüş olsalar bile bizim görmediğimiz sırada tamirden geçmiş olabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 18 dogru, o tarz bi' sey aklima geldi. dedim belki arada ufak timeskip vardir, 3 5 gun, major ve batou toparlamistir o arada falan diye. baska bi' tribi var mi diye merak etmistim. saldiri isimleri soyleyip saldiriyi oyle yapan cizgifilm izlemekten, kendi beynimi kullanmamaya basladim fsdjlfksdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ahauh haklısın ama, böyle ciddi yapım artık çıkmıyor yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 20, 21, 22, 23 akilalmazdi. Bayagi efsane bitecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 öyle de oluyor, efsaneler efsanesi. gördüğüm en iyi finallerden biriydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 OHA ABI BOYLE BITER MI YA? offf kasinti basti yemin ediyorum. cok uyuz oldum ahahahfklsdafjldsja. cok iyi (y). 2nd gig devami degil di' mi? farkli hikaye. cocuk gelseydi iyi bi' ekleme olabilirmis ama kadro icin. neyse simdi 2nd gig'e gectim :D yarini beklicektim aslinda fsdjlkfjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Çocuk çoook başka kafalarda o gruba girmek için. Kolay kolay Warui Otoko olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ahahah evet biliyorum. fazla shounen izlemekten hep bunlar, kanimin isindigi karakterleri esas grupta istiyorum fdsjkfsd . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 2nd gig devamı serinin, sss movie de onun devamı. sac bütün bir tam evren diğer gits'lerden ayrı. eheh beğendiğine sevindim. yoksa wot döşemek zorunda kalırdım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 onu biliyorum evet. ama case closed di mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Hocam soru sormak yok. İzlemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ahah jimmyleri dinle. hayatında bir kere tadabileceğin bir lezzet bu seri, spoil olmasını istemezsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ahahhahaha tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 huehe gits fanları olarak aramıza yeni birisi daha katılmış oldu demek ki. sıradaki kurbanımız babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 2 sezonu da animezde yayınlanıyor bu sırada. gece uykum kaçınca bakıyorum ben. 2nd gig bitmek üzere sanırım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar