niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 asıl başlığı açıcam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 yaptım ettim deyip kaçmış yapanlar tuğberk olm dökülün biraz anlatın beklediğiniz gibi miydi yoksa 1 dkda fıslayıp kenara çekilip onları mı izlediniz naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mmf yapanlar dp de yaptı mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hemde bantlayıp yapmıslr segıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 masters of sex'lik bir konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 dp ne? bilmeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 doldurma parfüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Liebe said: yaptım ettim deyip kaçmış yapanlar tuğberk olm dökülün biraz anlatın beklediğiniz gibi miydi yoksa 1 dkda fıslayıp kenara çekilip onları mı izlediniz naptınız nsfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 SeaGle said: mmf yapanlar dp de yaptı mı lan? dp tp her türlü kardeşim bu pipi neler gördü ne dehlizlere girdi bi bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 dog pet gibi bir şey herhalde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kuddusi amca bi dur klşasdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Potansiyel partnerlerin uyumu önemli yanlız, mmf de m'lerin ortalama aynı fiziksel yapıda olmaları önemli, ffm de f'ler için aynı şey söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Liebe said: yaptım ettim deyip kaçmış yapanlar tuğberk olm dökülün biraz anlatın beklediğiniz gibi miydi yoksa 1 dkda fıslayıp kenara çekilip onları mı izlediniz naptınız üni hazırlık döneminde işte bi kız arkadaşımdan hallice kız vardı, friends with benefits modeli, onunla hani çıkmaya 2 kala halindeyken aradaşıyla gelmişti laf lafı açtı muhabbet şu bu konu bel altına indi sanırım nası olay oraya geldi yeminle hatırlamıyorum, bunlar böyle ufak ufak gıdıklama bilmemne kanepede otururken oynaşma moduna girince bende LAN BENİM NEYİM EKSİK bize de düşer diye espri yaptım, gel dediler geldim sdfkjsfşk. olayın özeti bu ıslak rüyalar gibi oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Komşusu açken 2 tane dürüm yiyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 askerliğim biteli 3. günü mmf ye denk geldim cok kötü cok hani yapmadım diyip yapmaya kalkarsanız üzülürsünüz. mmff iyi değil m yi atın m yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 abi zaten mmf ne saçma bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bende anlatacak bir şey yok ya hayvan gibi alkollüydüm bir bok anlamadım, umarım yanlışlık olmamıştır. :( zaten planlı değildi arkadaş koydu bana gönderdi sonra ben de gelişine koydum (aynı yatakta oluyor bunlar) sonra bendeyken o da girişti noluyor allah falan derken olaylar gelişti işte. Kızı da bir daha görmedim, şimdi ne yapıyordur acaba...Efendi bir makine mühendisiyle evlenip çocuk falan yapmıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 mmf yaptım diyen 3some diye gelmesin zaten mmf said: "vurdurmaya merak vardı çaktırmadan meyilli miyim değilm miyim onu da öğrenmiş oldum" duble alıntı yaptım red gibi parmaklatmayız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ah ah, işte bunlar hep u.....u atatürk'ün gençliği ne halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 zipzip said: dp ne? bilmeyenler var. double penetration... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 önce bi milli olak da geris gelir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 üzgün kaslı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Jaegerjaquez said: önce bi milli olak da geris gelir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kaşınıyorum galiba ama. du bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar