dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Bey/Hanim cekmeye o kadar negatif yaklasmiyorum acikcasi. Kurumsal sirkette genel mudure abi cekenler daha itici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 topkek diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 işçiye usta, amire bey kıdemliye hocam çaycıdan başkasına abi denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben diyorum o da bana "lan" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Xaenin said: Baggio said: - Patron şirketinde yeterince zaman geçirir ve sevilirsen gün gelir genel müdüre bile "abi" dersin günlük konuşmada. Kurumsal denen belada senden bir mevkii büyüğe bile (senden genç bile olsa) 24 saat "Bey/Hanım" çekeceksin. Türk şirketi veya bankada çalışmıyorsa yanlış bir genelleme bu baya. yabancı patron şirketi mi var türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ya sen bi okuduğunu anlasana önce aptal çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ooo yeni dizi Yabanci Patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Yoo , kurumsal bir firma'dayım direk isimle veya abi falan deniliyor. Genellemen yanlış dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sonucta insan faktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kurumsal firma abi, vizyon katıyor hiç olmazsa. Tabi international ya da overnational olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 overnational ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Illuminatinin askerleri. http://www.newscientist.com/article/mg21228354.500-revealed--the-capitalist-network-that-runs-the-world.html#.VQgAnOErDns Bak yeni bir şey daha öğrendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 overnational ne? açıklama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 P&G gibi şirketler ulusüstü şirket oluyor aslında. Bizim burada yurtdışına ihracat yapan firmalarımız da uluslararası oluyor. Bence böyle. Literatürde hepsi international olarak anılabilir. Ama gerçekçi olmak lazım. Ya da multinational denilebilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Anhora said: Kurumsal firma abi, vizyon katıyor hiç olmazsa. Tabi international ya da overnational olmalı. http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Ricky-Gervais-Facepalm-Laugh-Reaction-Gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Gülmeyin ulan asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 overnational değil o. terimleri bilmeden bir de artistlik yapmışsın. international var. multinational var. transnational var. Transnational sınır yokmuş gibi hareket edebiliyor. International sınırlar çok net şekilde çizilmiş şekilde hareket edebiliyor. Multinational ise diğerlerinden başka bir terim. Birçok yere ofis açmış ama bu ofisler de kendi başına hareket edebileek kadar büyümüş firmalar olarak düşün. Multinational'ı tam açıklayamadım ama bu şekilde hayal edebilirsin. Mesela Coca-Cola bir multinational ama Mavi Jeans bir international marka gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 İşe alsana beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Hani ben gene az buçuk bildiğimi düşünüyorum bu terimleri ama ben bile artistlik yapmadan 2 defa düşünürüm. Tam cahil cesareti var sende sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Olmalı abi. Düşünmeden hareket ediceksin ya. Yoksa bir yere gelemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 geçen gün e-commerce diye e-trading kullandı cahal hayır ingilizce bilmiyorsan neden bu kadar ingilizce terim kullanacam diye kasıyorsun ki? uluslararası de, çok uluslu yapıya sahip kurumsal şirketler de. e ticaret de. kim yadırgayacak seni türkçe kullandın diye. böylesi daha kötü bilmeden cahil cahil şeyler yazıyorsun kendini komik durumlara düşürüyorsun. geçen gün yine ne vardı global work sector mu ne yazmıştın başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Daha iyi açıklayacak, kaynak göstererek anlatacak varsa en güzeli o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 http://akakce.cubecdn.net/snopy/snopy-sn-209-x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar