choner Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Valla bize kazık attın durumunu bende anlayamadım. Ama epey sinirlendiği belli. Tam tersi müdür o cümleyi bana söyledi kaç yıllık çalışan adam "iş dünyası kimseye güvenmiyceksin" falan diye söylendi. Hayır burda bi iki güzel iş yaptığımı azından kaçırdı da öyle uçup kaçmadım aq. Nie bu kadar seni ben keşfettim modunda takıldı anlamadım. Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkcası:) Seni ben keşfettim derken söylemeye çalıştığı geç mezundun cv in dandikdi işe aldım falan heralde. NOT: Bu arada konu dışı olacak ama bazı arkadaşların özelden soruları oluyor fakat posta kutuları dolu olduğu için cevaplayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Ben götümü yırtar gecemi gündüzümü tatilimi h.sonumu feda ederim ama paranın alasını alırım diyorsan düzgün bir küçük firmaya girer orada eşşek gibi çalışır birkaç sene sonra kurumsal firmada çalışan arkadaşlarının maaşını katlarsın. Hayatına ve kendine daha az vaktin kalır, ama o vakitte harcamak için daha fazla paran olur. Kendini daha fazla geliştirebilir, ama çok daha stresli bir iş hayatı yaşarsın. Ben rahatıma bakarım, öyle çok parada gözüm yok, ama prestijli ve iyi yaşam sürmek isterim, insanlara çalıştığım yeri söyleyince bi-iki adım gerilesinler şöyle dersen kurumsal firmaya çalış. Maaşın daha düşük olur, ama zamanın daha esnek, daha sana göre olur, düzgün bir kurumsal firmaysa zaten mesai dışı zamanın sana kalır, tatilini kafana göre planlarsın, izin hakkın yenmez, maaşın zamanında hesabına yatar, sinir stres az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Rewendor said: Ben rahatıma bakarım, öyle çok parada gözüm yok, ama prestijli ve iyi yaşam sürmek isterim, insanlara çalıştığım yeri söyleyince bi-iki adım gerilesinler şöyle dersen kurumsal firmaya çalış. Maaşın daha düşük olur, ama zamanın daha esnek, daha sana göre olur, düzgün bir kurumsal firmaysa zaten mesai dışı zamanın sana kalır, tatilini kafana göre planlarsın, izin hakkın yenmez, maaşın zamanında hesabına yatar, sinir stres az olur. Abi istediğim hayat genel olarak bu. Parada çok gözüm yok katlar yatlar almaya çalışma yerine yaşiyim. Hayatım işim olmasın. İş yaşamak için aracı olsun. Ama açta kalmiyim hasteneye gidincede sigortam olsun özel sağlık tabi.Birazda bi yerde yemek yerken nası ödiycem lan hesabı demiyim. İş bana çok acı yaşatmasın az acı olcak tabiki. Yani genel isteklerim bunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 O zaman kurumsal firma daha uygun sana. Küçük firma hızlı yükselmek, daha fazla para kazanmak ve gelişmek için avantajlı. Kurumsal firmada her şey daha statik, ama hayat daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 memur gibi çalışmak istiyorsan kurumsal. iş yapmak faydalı olmak, eğlenceli işler (işini seviyorsan) istiyorsan özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kurumsal for life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 abi yalnız kurumsalla/devlet memurluğunu karıştırdınız herhalde biraz. biraz daha hedef/ satış baskısı olan kurumsal firmalarda uyku uyuyamıyor millet stresten. kurumsal firma tamam da ne iş yaptığında çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 O firmadan çok senin mesleğinle ilgili, satış departmanındaysan veya iyi organize olmayan bir firmanın proje yönetimi vb kısmındaysan dediğin biraz daha doğru, ama üretim, geliştirme, vb gibi departmanlarda günlük yapacakların belli, planın programın belli, iş yükün belli oluyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bazilariniz dunya uzerinde 1 tane kurumsal 1 tane kucuk firma ve bu firmalarda 1'er tane pozisyon var gibi yorumlar yapmis arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 fazla biliyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Rewendor said: O firmadan çok senin mesleğinle ilgili, satış departmanındaysan veya iyi organize olmayan bir firmanın proje yönetimi vb kısmındaysan dediğin biraz daha doğru, ama üretim, geliştirme, vb gibi departmanlarda günlük yapacakların belli, planın programın belli, iş yükün belli oluyor genellikle. Üretimde ve planlamada sıkıntı oluyor ya. Hele satış bölümündeki elemanlar "HER ŞEYİ ALALIM ÇOK SATIŞ YAPALIM PRİM ALIRIZ" kafasındaysa, günde 20 kez gelip plan değiştirtmek için zırlayabiliyorlar. Üst yöneticiler de "ne var canım satalım daha çok satalım hep satalım $$$ " diye düşünüyorlarsa, ki hep öyle oluyorlar sanırım, üretimciyle planlamacı boku yedi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kurumsalda 3-5 sene arasında çalışıp küçük firmada yönetici olmak mmmppphhh benim hedefim bu şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Binicen üstüne milletin kırbacı vurucan di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 tabii lan en mantıklısı babacum'un olayı. sen şimdi o firmada ezilen adamsın, git bi kurumsalda 3-5 sene takıl orada biraz oturaklı hale getir kendini, aynı eski firmaya yönetici olarak dönersin 5-6 katı maaşla. benim eski iş öyle işte. şimdi gitsem, net 2 katı maaşla müdür müdür gezerim, ama gitmem niye gitmem? çünkü sahiplerini biliyorum, müdür de olsan it gibi davranacaklar çalışanına. şimdi ki işimde kötü yoksa iyi değil yani ama 1 tık daha kurumsala yakın olunca daha kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Önünüzde iyi bir fırsat yoksa mevcut işinizden macera olarak ayrılmayın.5.5 milyon insan işsiz lan, daha da kötü olacağız gibi duruyor biraz akıllı olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 RamsesII said: Önünüzde iyi bir fırsat yoksa mevcut işinizden macera olarak ayrılmayın.5.5 milyon insan işsiz lan, daha da kötü olacağız gibi duruyor biraz akıllı olun... Dediğin doğru kapanan bi çok yazılım firması duydum bu aralar çalışan sayısıda 50-100 adamların ama genel problem amcanın oğlu belediye başkanı olan adam ihaleyi alıp şirket kuruyor ve iş yapmaya başlıyor. Amcasının oğlu gidince şirkette gidiyor gibi bi durum oluşuyor. Neyseki ben diğer işimi bulduktan sonra ayrılıyorum. Bulmadan çıkma gibi bi macera gerçekten çok hatalı bi karar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Hangisinde güzel karılar varsa orada çalışın. Sonuçta ekmeğimize bakıyoruz, onun için çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Masakari said: Hangisinde güzel karılar varsa orada çalışın. Sonuçta ekmeğimize bakıyoruz, onun için çalışıyoruz. Kısa iş yaşantımda gördüm ki iş yerinden sex olayına girmeyin, sıkıntı olma ihtimali 90%. Hiç gerek yok abi. Aynı iş yerinden sevgili bile olmamak lazım.Küpe olsun herkesin kulağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 aynen. işyerinde macera sağlam risk içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 RamsesII said: Masakari said: Hangisinde güzel karılar varsa orada çalışın. Sonuçta ekmeğimize bakıyoruz, onun için çalışıyoruz. Kısa iş yaşantımda gördüm ki iş yerinden sex olayına girmeyin, sıkıntı olma ihtimali 90%. Hiç gerek yok abi. Aynı iş yerinden sevgili bile olmamak lazım.Küpe olsun herkesin kulağına aynı iş yerinde aynı departmandan iki arkadaş evlendi bildiğin kriz oldu burada, en sonunda kızı başka genel müdürün altında bir departmana gönderdiler öyle çözdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: aynen. işyerinde macera sağlam risk içeriyor. macera için yaşamıyor muyuz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 BabacumMostors said: RamsesII said: Masakari said: Hangisinde güzel karılar varsa orada çalışın. Sonuçta ekmeğimize bakıyoruz, onun için çalışıyoruz. Kısa iş yaşantımda gördüm ki iş yerinden sex olayına girmeyin, sıkıntı olma ihtimali 90%. Hiç gerek yok abi. Aynı iş yerinden sevgili bile olmamak lazım.Küpe olsun herkesin kulağına aynı iş yerinde aynı departmandan iki arkadaş evlendi bildiğin kriz oldu burada, en sonunda kızı başka genel müdürün altında bir departmana gönderdiler öyle çözdüler anlatsana babacum neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://galeri4.uludagsozluk.com/108/anlat-panpa-dinliyoruz_183326.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Babacum detaya inebilir misin biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 K: kız E: erkek Kk: kızın kız kardşei (dileyen kemal kılıçdaroğlu diyeiblir o da ayrı bir tad) K ve E management trainee olarak başlarlar ve bir aylık eğitim süresinde yakınlaşarak sorna çıkmaya başlarlar, diğer arkadaşlarla kıllanıyorduk bu ikisinden sonra bir gün ben Kk yı fb da stalklarken (kendisi voleybolcu aynı zamanda) K ve E nin nişan fotoğrafını gördüm tıtıtıt tabii kendileri açıklayana kadar müdüre falan söylemedim ahah müdür müdür yardımcısı falan yanımda arkalarıdan geyik vüeçviriyorlar "lan bunlar çıkıyormuş falan ahaha" diye ben de gelecek olan dramayı bekleyerek içten içe eğileniyordum sonunda o gün geldi çocuk askere gitmeden gittiler müdüre sölyediler, sonra GMY ile toplantı yaptılar, durumu İK GMY si ile irdelediler ondna sorna holding İK dan görüş alındı falan. sıçtıları nokta şu oldu aynı GMY altında eşler çalışamaz dendi ama başka GMY altında farklı departmalarda çalışan bir çift vardı onalr emsal gösterildi sonra bizim GMY kabul etmeyinde çare aranmaya başlandı en sonunda yeni kurulan bir departmana kızı yolladılar, aslında çocuk departman değiştirmek istiyordu o kaldı aynı yerde sdf le FİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar