Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ters Zamanlı Evren Teorisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni ortaya atılmış.
bir sürü paralel evren muhabbetinden daha mantıklı ve ilgi çekici geldi bana.

http://aljazeera.com.tr/haber/ters-zamanli-evren-teorisi
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2868238/Did-Big-Bang-create-mirror-universe-time-moves-BACKWARDS-New-theory-explain-past-future.html
Mesaj tarihi:
Dün benzer bi şey vardı national'da. Büyk patlamadan sonra tüm parçacıklar birbiriyle bütün kombinasyon ihtimallerini kullanarak evren yaratıldıysa ve evren sonsuzsa, bizim aynımızdan başka galaksilerde de olması lazım falan diye.
Mesaj tarihi:
hayır fringe'teki paralel evren muhabbetiydi böyle belli bi frekanstaki evrenle şaapıyolardı.
bu teoride 1 tane evren var ve nasıl olduğuna dair hiçbir fikir yok. insan bile yoktur belki.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Dün benzer bi şey vardı national'da. Büyk patlamadan sonra tüm parçacıklar birbiriyle bütün kombinasyon ihtimallerini kullanarak evren yaratıldıysa ve evren sonsuzsa, bizim aynımızdan başka galaksilerde de olması lazım falan diye.

evrenin sınırı sonsuz olabilir olmayabilir ama içinde sonsuz miktarda parçacık olduğu anlamına gelmez bu. gelir mi yoksa?
Mesaj tarihi:

bir belgeselde karanlık enerjinin boşlukta, maddenin olmadığı yerlerde çok fazla olduğunu ancak atomlarla dolu yerlerde güçsüz olduğunu duymuştum. bence birden fazla evren tek bir boşlukta genişliyor. samanyolu ve andromeda gibi düşünün mesela.

bunların her biri farklı evrenler, atomlar bir araya toplanıyor. evrenler arası mesafe inanılmaz boyutlarda ve karanlık enerji sayesinde sürekli artıyor

artık kimse benim bilime katkı sağlamadığımı söyleyemez

Mesaj tarihi:
Gizli said:

bir belgeselde karanlık enerjinin boşlukta, maddenin olmadığı yerlerde çok fazla olduğunu ancak atomlarla dolu yerlerde güçsüz olduğunu duymuştum. bence birden fazla evren tek bir boşlukta genişliyor. samanyolu ve andromeda gibi düşünün mesela.

bunların her biri farklı evrenler, atomlar bir araya toplanıyor. evrenler arası mesafe inanılmaz boyutlarda ve karanlık enerji sayesinde sürekli artıyor

artık kimse benim bilime katkı sağlamadığımı söyleyemez

kimse yapmamis dayanamadim

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
huun said:

Genwa said:

evrenin sınırı sonsuz olabilir olmayabilir ama içinde sonsuz miktarda parçacık olduğu anlamına gelmez bu. gelir mi yoksa?

Gelmez.

Parcacıklar farklı kombinasyonlarda sonsuz çeşitlilikte madde oluşturabilir bence ama sonludur.

Sanırım.
  • Yeni Oluştur...