senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 lot's of dad issues... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 herkes icilmez demis, turklugunuzu bu kadar belli etmeyin eu da yemekhanesi olan fabrikalarda bile oglen yemeginde bira yada sarap alabilirsin yemeginin yaninda ama kultur farki iste, onlar insan gibi yemegin yaninda 1 kadeh icip kalkiyorlar, bizde yapsan ayni uygulamayi aksama kadar herkes dut gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 sen şimdi böyle deyince türklüğümden utandım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Şimdiye kadar 4 fabrika gezdim, hiç birinde öğlen yemeğinde alkollü içecek alınamıyordu. (gezdiklerim de Caparol, Wacker, BASF, Dow) edit : hepsi Almanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 almanci cok diye kaldirmislardir belki orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 İçilen örnekler söylesene araştırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 baya bizim şu anda ofiste şarap içiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Holy said: İçilen örnekler söylesene araştırmak istiyorum. surada gayet oglen yemeginde iciliyor misal,ben ictim, sarap yada bira veriyorlar ufak sise Selex ES S.p.A - A Finmeccanica Company - Registered office: Piazza Monte Grappa n° 4 - 00195 Rome - Italy -VAT # 10111831003 | Selex ES Ltd - A company registered in England and Wales, no. 2426132 - Registered office: Sigma House, Christopher Martin Road, Basildon, Essex, SS14 3EL, UK - VAT # GB 849 7746 58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 fransız şirketlerinde şarap içmek mecburi içmicez diyoruz burnumuzu kapatıp içirtiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Mc_Lovin said: babam iki üç seneye şirketin yönetimini bana bırakacak. yaşı da baya ilerledi zaten. o bıraktığında ben onu bırakmayacağım ama. consigliere olarak yanımda tutacam. baya baya odama dan diye girebiliyor. ekmeğini ben veriyorum durumu var çünkü. babamın şirketinde maaşlı olarak çalışıyorum zaten. oğluyum diye böyle davranıyor olabilir tabi. kendi oğlum olup yanıma almadan anlayamam. aga diyelim patron oldun,baban elini ayağını çekti şirketten,arada sırada geliyor bakıyor sadece eğer sana gereken saygıyı göstermiyor,seni hala "çocuk" gözüyle görüyorsa,o gün geldiğinde harbi kendi kararlarını alamassın,gelir her bi şeye burnunu sokar,senin verdiğin kararları takmaz,olur olmadık yerlerde sinirini bozar o yüzzden diyorum babana artık "adam" olduğunu hissettirmen lazım ben mesela,babam ben istemeden sekreterimi kovsa,cebimden maaşını sigortasını öder,ve o kızı tutardım orda,baban önce kızar buna,ama sonra helal olsun der,sana saygı duyar kapını calmadan girip geldiğinde,"baba birgün bu şirket bana kalıcak,sırf göstermelik olsa bile kapımı çalıp girsen,bunu gören herkes beni çocuk yerine koymadıgının farkına varacak,ve bu ikimize de pozitif yansıyacak" bunu diyebilsen babana,ister istemez seni daha fazla saymaya başlıyacak adamcağız ne bilim,böyle küçük küçük şeylerden,kendine has bi karakterin oldugu mesajını vermen lazım babana,böyle böyle seni saymaya başlıyacak ve bir insan olarak seni sayması,şirketin,senin ve babanın geleceği için çok gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kendinizi boş işlerle doldurmayın, yaptığınız işten ekmek yiyen adamlar var, işin selametine kafa yorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 DoGMeaT said: burnunu soksun sokmasın, imza yetkisi bende olacağı için farkmaz. son karar benim. zaten babamı emekliye ayırmam hiçbir zaman. canı istediği gibi gelsin gitsin. erkeklere emeklilik yaramıyor pek. emeklilik niyetine uzun bir tatile çıkıp bir işin başına (göstermelik bir iş de olsa) dönmeleri lazım sonrasında. dövizcinin başına geçer belki. benim sekreterimin olaylar biraz karışık. açmayalım o mevzuyu şimdi. :D ne kadar büyürsem büyüyim dünkü çocuğum ben babamın gözünde. senin babanla ilişkin nasıldır bilemiyorum, benimki beni sadece benim bilgimin tam olduğunu düşündüğü konularda dinler, onun dışında da baba oğul ilişkisi var. saygısızlık gibi bir durum söz konusu olmaz ama beni bir başkasından da ayırmaz iş ortamında. ha şarap mevzusu şımarıklık tabi ama o kadar da olsun. zaten bir bardak içiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sakıncalı fikriler, bir aile şirketini daha hiç olmasın, yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ashes2ashes said: Holy said: İçilen örnekler söylesene araştırmak istiyorum. surada gayet oglen yemeginde iciliyor misal,ben ictim, sarap yada bira veriyorlar ufak sise Selex ES S.p.A - A Finmeccanica Company - Registered office: Piazza Monte Grappa n° 4 - 00195 Rome - Italy -VAT # 10111831003 | Selex ES Ltd - A company registered in England and Wales, no. 2426132 - Registered office: Sigma House, Christopher Martin Road, Basildon, Essex, SS14 3EL, UK - VAT # GB 849 7746 58 İtalya'da içilebiliyor, ama alkolizmin sıkıntı olduğu Kuzey ve Doğu Avrupa ülkelerinde kesinlikle içilmez. Mesela Çek Cumhuriyeti'nde sürücüler için sıfır promil, fabrikalarda da ara ara kontroller yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar