Tori Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ya bu kampanyaların hepsi bilmece gibi, hepsi bir yerden indirim yapıp diğer taraftan sizi söğüşlemeye çalışıyor falan. Şu anki en iyi internet+ev telefonu tarifesi hangisi? TTnet mi Türkcell Superonline mi? Hatta bir de Turk.net varmış galiba. Siz hangi tarifeyi kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 fiber ikisi birden yoktur zaten evinde büyük olasılıkla. hangisi varsa onu bağlatıp geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bende superonlıne fiber ve ip üzerinden 0850 li ev telefonu var.sorunsuz kullanıyorum,tavsıye ederım,3 yıldır tek hataları olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ev telefonu cok amacsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Superonline kullaniyorum ben ama ev telefonu kullanmiyorum. numara var para oduyorum gerci de kullanmiyorum. ayda bes tl zaten. Modemin arkasina takiyorsun. valla bence turkcell hic soguslemiyor. 25 mb 75 gb akk ve ev telefonu 55 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Turk.net'i salla direk. Superonline varsa superonline en iyi. Müşteri hizmetleri falan canavar. Zaten hız yavaşlamasını falan otomatik olarak çözüyorsun call center'ı arayınca; müşteri temsilcisi falan uğraştırmıyor seni. TTNET'te de fiyatlar fena değil son dönemde ama çalışanlar meh direk. Ben İstanbul'daki evde 50mbit fiber + ev telefonuna 50 lira mı ne veriyorum; Kütahya'da yaşadığım yerde fiber yok, orda da TTNET var 16mbit adsl + telefona 59 lira veriyorum. İki kampanyayı da kendileri telefonda teklif ettiler; öncesinde 5-10 lira fazla veriyordur daha düşük hızlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Superonline in online islem merkezinde wifi baglantimi iyilestir falan diye bisey var tikliyosun. Portunu mu ne bisey degistiriyo duzeliyo o derece.sdfss Musteri hizmetlerini bile aramiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 oha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 TTNET varsa bile fiberi satmamak için elinden geleni yapabilirler, en azından Göztepe'de bizim başımıza gelmişti. Hiç düşünmeden Superonline varsa al zaten ev telefonundan ücrette almıyor ihtiyacın oldukça kullanıp ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bu hafta kablonetten almayı düşünüyorum (50 geliş 4 gidiş 250 GB akk), hızdan ziyade AKK için. Oyunlarda performansı nasıl, bilen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bende var fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kzpmaza said: Superonline in online islem merkezinde wifi baglantimi iyilestir falan diye bisey var tikliyosun. Portunu mu ne bisey degistiriyo duzeliyo o derece.sdfss Musteri hizmetlerini bile aramiyosun. Çok yalan birşey o bağlantımı iyileştir olayı,modeme reset atıp wireless kanalını değiştiriyor sadece.Neye göre değiştiriyor bilmiyorum da bende hiçbir faydası olmuyor.Huawei modemde en verimli ve stabil hızı auto channel yaparak alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 ttnet vdsl var çakma fiber 50mb 200gb adil kota 2 sene tahahhüt modem onlardan ilk sene 85 tl aylık ikinci sene 95 tl. Telefon yok yalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 superonline ın artısı kesınlıkle verdıklerı hız sozunun altına düşmüyor hız,hatta çogu zaman bir ust paketi kullanıyorsun.Benim hız 20mb,ayın yarısında 50mb hız kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 açıkcası ev telefonu kullanmadan internet bağlatınca 15 tl gibi bir ücret sokuyorlar. onun yerine aynı fiyata ev telefonu bağlatıp aylık beleş bir sürü konuşma kazanma şansınız var. tabii kullanır mısınız bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 http://tr.tooway.com/ bu niye bu kadar pahalı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar