Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yazdığın cümle gayet saygısız. bilmeden etmeden "okuduğunu anla" demem ben kimseye. "yanlış bir ifade kullanmış olabilir miyim?" diye düşünür ve daha detaylı açıklarım. kendinde hata aramadan direk suçu karşıya atmak ukalalık bence. bak hala insanca açıklamaya çalışıyorum nerede hatalı olduğunu düşündüğümü. kestirip atmıyorum yani. tarz farkı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yaş konusu da tamamen "internet çağında hede hödö nesil yetişti" demen ile alakalı. ben büyürken yoktu internet. o yüzden de bilmiyorsun diyorum. bilmeden işkembeden sallıyorsun işte. internet, nesil ve okuduğunu anlamama ilişkisini nasıl kurduğunu bilmem ama o denklemde benim yerim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Deneme süren ne kadar? 2 ay deneme süresi veriyorlarsa gidip bir bakılabilir. Sonuçta farklı bir tecrübe. Ama tatil olayı da çok önemli. Haftalık izinleri biriktirip kullanabiliyor musun bir sormak lazım, 45 güne 15 gün gibi. Eğer öyle bir şey varsa zaten en az 2 yılık schengen vizesi de iste. Bol bol gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 konu yine nerden nereye gelmiş ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 neredeyse 10 sayfa olmuş ama sorulmamıs sanırım nijerya da internet var mı? iş sonrası bi el dotabiliyorsan direkt git yoksa bi düşün yine git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ben de önce "yanlış bir ifade kullanmış olabilir miyim? diye düşündüm. sonra yanlış bir ifade kullanmadığım sonucuna vardım, buna mukabil sorun senin yanlış anlamdan kaynakladığını düşünüp, bu noktaya değindim. evet, vicdanım rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi adamın gelecek derdi yokken fantastik olsun diye nijeryaya gitmesi de saçma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Istari said: ben de önce "yanlış bir ifade kullanmış olabilir miyim? diye düşündüm. sonra yanlış bir ifade kullanmadığım sonucuna vardım, buna mukabil sorun senin yanlış anlamdan kaynakladığını düşünüp, bu noktaya değindim. evet, vicdanım rahat. tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Orasi yazin cok sicak olur, gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 darkrider sinemacı değil miydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nedanko'nun çok güzel bir başlığı vardı evde çalışanlara öğütler verdiği, onu bulup buraya linklemek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Git nijeryaya, giderken mclovinide götür. Öğle Arası şarap peynir yaparsınız Oh, sen tr den, mclovinde babasının zulmunden kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Flassh said: neredeyse 10 sayfa olmuş ama sorulmamıs sanırım nijerya da internet var mı? iş sonrası bi el dotabiliyorsan direkt git yoksa bi düşün yine git ben de ilk ona baktim..dunyada interneti nufus bazinda en cok kullanan 7 .8. ulke ama penetration da 128. bizimki 17.. 97. broadband kullanici sayisi 20 000 mi ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 öbür başlıkta trolllenmekten bulamamıştım ehehehehe http://forum.paticik.com/read.php?25,4280391,4280391#msg-4280391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 [penetration esprisi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DarKRideR said: Biraz garip oldu başlık, komik hatta asdfsd Böyle bir teklif geldi, daha doğrusu bir arkadaş ilgilenir misin ulaştırayım seni dedi 3 gün önce böyle iş konuşması arasında. Yani gel başla tipi değil, torpil vs. de değil ama işte bilemedim. 2 gündür düşünüyorum. Babasının bir tanıdığının firması Nijerya'daki kolu için temsilci arıyor. Orada 3-4 Türk varmış zaten kendi adına çalışan da işte bırakmış herif vs... 5000-6000 dolar arasında maaş veriliyor gidenlere dedi. Zaten normal bir para, görevde öyle tecrübe vs. aranmıyor sadece gitmeyi kabul eden adam arıyorlar biraz da donanımlı olacak vs... Yani Nijerya, çetintaş abi falan da anlatırdı işte nasıl rezil bir ülke olduğunu ve yaşam şartlarını. Milletin gitmeme sebebi ortada. Burada kurulu düzen var işte e-ticaret sitesi vs. ama onları bırakıp gitmek sorun değil, devrederim giderim ne olacak. Aile vs. sorun ama bazen zaten bu soktumun ülkesinden çekip gitme triplerine de giriyorum. Ha çekip gidilecek ülke Nijerya olmamalı tabii ama direkt Hard da ilk yurtdışı çalışma tecrübesi alınırsa ne bileyim sonrası daha kolay da olur gibime geliyor. Bir de benim böyle sikimsonik ülkelere karşı garip bir sempatim var. Ne bileyim millet Brezilya da Sao Paulo tatili hayal ederken ben Şili görmek istiyordum. Herkes Avrupa tatili düşünürken Iran istiyordum ne bileyim TransAsya ve karayolu ile sikimsonik Asya ülkelerini turlamak istiyorum halen bile. Bunun yanında 1.5-2 yıllık sözleşmeler yapılıyormuş sanırım, işte ilk sözleşme süresi bitince dönerim vs. diyordum. Ne bileyim hani böyle 5000 dolar desek, gitmeye değer mi. Boko Haram'a meze olma ihtimali lel Öyle işte, troll serbest, böyle bir imkan geçse elinize dener miydiniz? Yoksa burada 1.5k - 2k alırım rahatıma bakarım mı derdiniz? gitme. yazık olur sana. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sostizm said: lagos'a çok gittim ama uzun zaman geçti anlatacaklarım artık pek de geçerli olmayabilir. ZOR şehir. Tehlikeli. - Artılarından bahsedeyim, zengini çok zengin ve zengin kız tavlamak çok kolay. - Sadece Irkından dolayı saygı görebilirsin. - Güzel para kazanacaksan Guarded Comunity'ler var, halk onlara SAYT gibi bişey diyor nasıl yazıldığını bilmiyorum, site sight falan olabilir, hastanesi berberi marketi klisesi içeride duvarlar arkası küçük zengin siteler var. Her pencerede 3-4 klima dış ünitesi kapıda kurşun geçirmez yelekli AK-47 tutan bekçileri falan. - Beyazların takıldığı birkaç mekan var, bilardo falan masaları var içeride. Senin türk arkadaşlar da oralardadır. - Tavuk yemeklerini çok güzel yapıyorlar. Bol şans. Hocam pek artılık bişey de yokmuş hani, zengin zenci kızını naapak, TRde bile bulmak tanışmak mümkün artık zenci fantazisi lazımsa, zevkler renkler meselesi ama ben hiç beğenmiyorum siyahi kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.kigem.com/calismanin-en-riskli-oldugu-20-ulke.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.uzaklar.com/kesmekesnijerya/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 senko said: http://www.kigem.com/calismanin-en-riskli-oldugu-20-ulke.html 10 tanesinde bulundum ve hatta bazılarında sürekli bulunuyorum. liste bence eksik. Dakka-Bangladeş, Karaçi-Pakistan kesinlikle bu listede ve hem de yukarılarda olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bi prens bulursun artık ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_6obos6sz8E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 boko haram yani ters iliskinin dinimizde yeri yoktur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nijerya yı boşver de batı afrikada ofisleri varsa oraya gitmeye çalış. gana derim özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: sostizm said: lagos'a çok gittim ama uzun zaman geçti anlatacaklarım artık pek de geçerli olmayabilir. ZOR şehir. Tehlikeli. - Artılarından bahsedeyim, zengini çok zengin ve zengin kız tavlamak çok kolay. - Sadece Irkından dolayı saygı görebilirsin. - Güzel para kazanacaksan Guarded Comunity'ler var, halk onlara SAYT gibi bişey diyor nasıl yazıldığını bilmiyorum, site sight falan olabilir, hastanesi berberi marketi klisesi içeride duvarlar arkası küçük zengin siteler var. Her pencerede 3-4 klima dış ünitesi kapıda kurşun geçirmez yelekli AK-47 tutan bekçileri falan. - Beyazların takıldığı birkaç mekan var, bilardo falan masaları var içeride. Senin türk arkadaşlar da oralardadır. - Tavuk yemeklerini çok güzel yapıyorlar. Bol şans. Hocam pek artılık bişey de yokmuş hani, zengin zenci kızını naapak, TRde bile bulmak tanışmak mümkün artık zenci fantazisi lazımsa, zevkler renkler meselesi ama ben hiç beğenmiyorum siyahi kızları. IRKCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar