Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nietzsche anlatmak istediği şey farklı; dans etmek isteyen bir insanın bu işin okulunu bitirdiği gün bacaklarını kaybetmesi sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olması fakat bunun sonunda her şeyi bırakıp köşeye çekilmek yerine daha da bu işi özümseyip o sandalyede harikalar yaratması. bu kişinin zihinsel olarak bir çok insandan ileri olduğu söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hayata tutunmak denir ona, seni öldürmeyen şey güçlendirir lafı şeytan ayetidir, şeytan evliyasının lafını gelip hayatıyla ilgili karar verecek adamın başlığına yazıp artislik taslamanın lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu arada 6000 USD yetmeyebilir ha. orada yaşayan avrupalı, amerikalı expatların yazılarını okusana. interview gibi yazılar mevcut. güzel yerlerde yaşayacaksan acayip pahalıymış. Hatta firma sana ev vermezse afford edemeyebilirsin diyorlar. sonra trafik berbatmış, güvenlik vs yüzünden de sürücü kiralaman lazım. O da ayrı para. merak edip okudum bir amerikalı hatunun 2013'te gitmişler. gayet güzel filan diyor banana island ama çok pahalı diye anladım yazdıklarından. kısaca 6000 usd'ye kral olamayabilirsin. EV-ARABA-SÜRÜCÜ-GÜVENLİK VE GÜZEL HİZMETÇİ İSTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 harbi ha..restarti traineri cheat codu u yok bu isin..yeni kasa da toplayamiyorsun.. havanlari mayinlari gectin ***na kodugumun sivrisineginin biri sokar seni ugrasir durursun.. al burda kac para aliyorsun 3 orada kac alacaksin 5 ..git kime sorarsan sor sana ustune 2 lira daha vereyim ama seni 1 ay boyunca her gun kafana cuval gecirip doverim vs desen kaci kabul eder. ha ben ederim diyorsan sequo olur senko olur versinler ederi neyse..al sana eglence tek duzelikten siyrilma sansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ne oldu en son kestıler mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 zihinsel olarak güçlü oluyorsun, o zaman zaten. of, kime ne anlamaya çalışıyorum. adam şeytan, filan başlamış. neyse ben bir kedi kanı içip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mc_Lovin said: hayata tutunmak denir ona, seni öldürmeyen şey güçlendirir lafı şeytan ayetidir, şeytan evliyasının lafını gelip hayatıyla ilgili karar verecek adamın başlığına yazıp artislik taslamanın lüzumu yok gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Istari said: zihinsel olarak güçlü oluyorsun, o zaman zaten. of, kime ne anlamaya çalışıyorum. adam şeytan, filan başlamış. neyse ben bir kedi kanı içip geliyorum. bana anlataman zaten, entelektüel kapasiten yetmez, hadi naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 islamın white knight'ı mc lovin yine spawn olmuş biri müslüman, islam veya muhammed mi yazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu da burada dursun https://www.osac.gov/pages/ContentReportDetails.aspx?cid=13917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/149437/90lardaki-satanist-gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 1998'den beri nijerya'da prensim. gelmeyin bok gibi ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Istari said: bazı arkadaşlar güvenlik sorunundan bahsederken sanki, isviçre'de ya da kanada'da yaşıyormuş gibi bir tavır takınıyorlar. alt tarafı ucuz ölümlerin ülkesi türkiye'de yaşıyorsunuz, bence git seni öldürmeyen şey güçlendirir. nijerya ile türkiye ortamını (hele hele ist, ank vs) karşılaştırmak için bayağı kasmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sonunu düşünen kahramanm olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Dworgian said: Istari said: bazı arkadaşlar güvenlik sorunundan bahsederken sanki, isviçre'de ya da kanada'da yaşıyormuş gibi bir tavır takınıyorlar. alt tarafı ucuz ölümlerin ülkesi türkiye'de yaşıyorsunuz, bence git seni öldürmeyen şey güçlendirir. nijerya ile türkiye ortamını (hele hele ist, ank vs) karşılaştırmak için bayağı kasmak gerek. yoo, mesela geçen gün ''ne baktın'' tartışması yüzünden sokak ortasında önümde iki kişi bıçakladı, çok zor olmadı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DarKRideR said: lagos sanırım. zaten uluslar arası şirketlerin neredeyse tamamı lagos'ta diye biliyorum. Abuja da sadece devlet daireleri, başbakanlık vs. var. Başka da şehir bilmiyorum oradan zaten asdfsa lagos'a çok gittim ama uzun zaman geçti anlatacaklarım artık pek de geçerli olmayabilir. ZOR şehir. Tehlikeli. - Artılarından bahsedeyim, zengini çok zengin ve zengin kız tavlamak çok kolay. - Sadece Irkından dolayı saygı görebilirsin. - Güzel para kazanacaksan Guarded Comunity'ler var, halk onlara SAYT gibi bişey diyor nasıl yazıldığını bilmiyorum, site sight falan olabilir, hastanesi berberi marketi klisesi içeride duvarlar arkası küçük zengin siteler var. Her pencerede 3-4 klima dış ünitesi kapıda kurşun geçirmez yelekli AK-47 tutan bekçileri falan. - Beyazların takıldığı birkaç mekan var, bilardo falan masaları var içeride. Senin türk arkadaşlar da oralardadır. - Tavuk yemeklerini çok güzel yapıyorlar. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 O kadar suç dünyanın her türlü kozmopolitinde var. Ben çok güvenli bir yerdeyiz demiyorum ayrıca. Ama nijerya'da adamlar sokakta ellerinde keleşle geziyor. Beyaz insan direk target orada? Evine girip kaçırsalar daha kimse haber alamaz senden. TR ile Nijerya bir argümanın desteksiz ve saçma. Savunmak istediğin kadar savun sen bilirsin ama Türkiye Nijerya kadar riskli bir ülke değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Istari; gidip görmüş insanın şu anlattığı bile yeter. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Konya, Çorum vs nerede var abi elinde otomatik silah taşıyan güvenlikler? sostizm said: ZOR şehir. Tehlikeli. hastanesi berberi marketi klisesi içeride duvarlar arkası küçük zengin siteler var. Her pencerede 3-4 klima dış ünitesi kapıda kurşun geçirmez yelekli AK-47 tutan bekçileri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ben ikisi eşit demedim, türkiye'de çok güvenli değil dedim, arada ciddi bir nüans farkı var. bu internet çağında okuduğunu anlamayan tuhaf bir nesil yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nüans farkı diyebilen nesilden iyiyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bir de uyandırayım, okuduğumu anlayacak kapasitedeyim. Istari said: bazı arkadaşlar güvenlik sorunundan bahsederken sanki, isviçre'de ya da kanada'da yaşıyormuş gibi bir tavır takınıyorlar. alt tarafı ucuz ölümlerin ülkesi türkiye'de yaşıyorsunuz, bence git seni öldürmeyen şey güçlendirir. Şu cümlen gayet "abi ha nijerya ha türkiye ne fark eder" olarak algılanabilir ki öyle algıladım. O zaman da iki ülkeyi benzer/eş/yaklaşık tutmuş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ufak bir nuans farki olabiliyor bazen nesiller arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 nüans farkı sorunsalı edit: sorunsal kelimesine de kılım ha bu arada ondan yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Mesela örneğin, ben kendim, kapalı salonda, nüans farkı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Kendini ifade önemli mevzu. Valla. Hani her zaman karşındaki salak/aptal/anlayışsız fln olmayabilir. Sen de kendini ifade edememiş olabilirsin. Gayet doğal. Hemen kalkıp "mehe okuduğunu anla" dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar