Oski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 su siralar japon viskileri baya revacta yamazaki single malt bu senenin en iyi urunu secildi ayiptir soylemesi britanya daki (irlanda dahil) en buyuk distillery lerden birinin marketing ini yapan bi arkadasim var. baya gezdirdi beni. saatlerce anlatiyor dinliyorum acayip bi kultur. her sekilde mass produce edilen bizim bildigimiz viskilerden ustun viskiler var belki hayatimiz boyunca tadamayacagimiz. cok acayip lan eheh degisik bisey arayanlara ''Peated'' viski tavsiye derim. yanik ficilarda bekleterek yapiyorlar, isli bir kokusu ve tadi oluyor. Connemmara Peated Single Malt var en yaygin. baya saglam delikanli adam evinde bi irish, bi skoc, bi de burbon bulundurur sonuc olarak. Western veya Gone with the Wind falan izlerken burbon, zevk icin irish ve skoc takilinir skjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kojiroh said: Lan için geçin işte, kasmaya gerek yok sdf Yoksa rakı > viski bunu herkes bilir huehuehuehuehuehue brbrbr helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Voys said: en güzel içki içme yöntemi shot atmak bence, shot'ın hemen üstüne de bira içip ağızdaki tadı bastırmak. hem gereksiz enerji içeceği ve meyve sularını içmekten kurtuluyoruz hem de içki tadını en az alıp en iyi kafayı alıyoruz. Postu okuyunca senesi 2007 mi falan diye baktım dsfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 abi adam scotch nosing glass la burbon içmeye kalkıyo, bi de ballı burbon. tanrının varlığını mı ispat etmeye çalışıyosunuz olm? barbu said: Kojiroh said: http://www.jackdaniels.com/sites/default/files/tennessee-honey.png Şu efsane içilir bu bardakla http://wineenthusiast.scene7.com/is/image/WineEnthusiast/f/n/w/465/29980.jpg Edit: Bardağı koymamışım sdf bunun tadı hastane gibi lan. böyle hastane kokusu vardır ya. bunu içince ağzından gitmiyor o koku, tad bir türlü. şikayet ettim seni. genel ban talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 abi isterse şişeden direk içer alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 vizki zenginlik yeaa ben sadece bira içiyorum çünkü gerçek hamalın içeceği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 viski diyince niye bu kadar mala bağlıyorsunuz abi anlamıyorum. biri de gelip bir votka, bir cin hakkında bu kadar muhafazakarlık yapmadı bu güne kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 viski en guzel kolayla gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 votkayı vişneyle içen bi millet olduğumuz içindir o. yoksa onun da adabı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ne muhafazakarsınız arkadaş, herşeye adeti var usulü var. rakıyı sprite ile içen almanları da seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Black-ice said: viski diyince niye bu kadar mala bağlıyorsunuz abi anlamıyorum. biri de gelip bir votka, bir cin hakkında bu kadar muhafazakarlık yapmadı bu güne kadar asdf Hep robdöşambr lı viski kadehli Türk filmi karakterleri yüzünden bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Oski said: su siralar japon viskileri baya revacta yamazaki single malt bu senenin en iyi urunu secildi ayiptir soylemesi britanya daki (irlanda dahil) en buyuk distillery lerden birinin marketing ini yapan bi arkadasim var. baya gezdirdi beni. saatlerce anlatiyor dinliyorum acayip bi kultur. her sekilde mass produce edilen bizim bildigimiz viskilerden ustun viskiler var belki hayatimiz boyunca tadamayacagimiz. cok acayip lan eheh degisik bisey arayanlara ''Peated'' viski tavsiye derim. yanik ficilarda bekleterek yapiyorlar, isli bir kokusu ve tadi oluyor. Connemmara Peated Single Malt var en yaygin. baya saglam delikanli adam evinde bi irish, bi skoc, bi de burbon bulundurur sonuc olarak. Western veya Gone with the Wind falan izlerken burbon, zevk icin irish ve skoc takilinir skjh Dünya kadar hikaye anlatıyor burada. Kulüp rakı güzeldir seviyorum ben. Ballıjack de güzel hafif viski sevmeyen adamların hoşuna gidiyor. Ayrıca çay bardağı tartışıyoruz viski değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Esh said: votkayı vişneyle içen bi millet olduğumuz içindir o. yoksa onun da adabı oluyo votkayı siz de adabıyla içmiosunuzdur ondan karışmıyosunuzdur. viski rakı harici hiçbir içki uğruna böyle bi muhabbet yapılmaz tamamen hype meselesi işte bu yok bardakmış bilmemne. sanki votkanın, cinin, tekilanın özel anavatandan kopma usulleri yok. hype olsa onları da bulurlar onlara da aynı muhafazakarlığı yaparlar. ben sade votkayı bol buz koyup sek içiyorum mesela bundan sonra böyle içmeyen herkese zevksiz muamelesi yapıcam karar verdim. mesela gelip buraya absolut koyana absolut'u votka diye koyan adam gidip kendini köprüden atsın falan dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 isteidğine istediğin muamaleyi yap, biz sadece yanlıs yaptığını sölüyoruz. sonra etrafta zevksiz sornadan görme demesinler diye senı düşündüğümüz için diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ulan adamlar jack daniels'a kötü viski falan diyor. bunu mı kale alayım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Jack Daniels en kötü viskiler sıralamasında ilk 3'e oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Zevk meselesi falan da değil, et yemeye McDonald'sa gidiyorum demek gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 viski ne berbat içkidir öyle, çok çeşidini denedim,hepsi aynı halt. yok ağzımıza alacakmışız,yavaş yavaş dolandırıp tadına bakacakmışız, sonra boğazımızdan salacakmışız. bırakalım bu al pacino triplerini arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 jacki jb'yi johnnyi karıştırıyordur. Queen Anne yoksa daha güzel mesela ama yıllardır görmediğim için içmiyorum gerçi ucuz viski diye içmezsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Timsah avcısı botu giyen insanların forumunda içki kültürü tartışamayacağımı farkettim, ben çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Black-ice said: Esh said: votkayı vişneyle içen bi millet olduğumuz içindir o. yoksa onun da adabı oluyo votkayı siz de adabıyla içmiosunuzdur ondan karışmıyosunuzdur. viski rakı harici hiçbir içki uğruna böyle bi muhabbet yapılmaz tamamen hype meselesi işte bu yok bardakmış bilmemne. sanki votkanın, cinin, tekilanın özel anavatandan kopma usulleri yok. hype olsa onları da bulurlar onlara da aynı muhafazakarlığı yaparlar. hype olayı doğru ama onun dışında viski dediğin single malt'tıdr. güzel bir single maltı da kolayla falan karıştıranın alnını karışlarız haliyle. bardağın aşırı önemi yok, tamam daha iyi koku almanı sağlıyor eyvallah ama içim şekli önemli asıl. sek içicen, buz da olmayacak. tadı öyle alınır güzel viskinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 valla benim pek zkimde değil açıkçası. ben redbulla karıştırıp içiyorum mesela viskiyi. çok seviyorum. özellikle o karışıma hastayım. sonra linçbörg mesela. müthiş bişey. sadece neden bu konu viski üzerinde bu kadar yoğun bunu araştırıyorum. hype işte. özenmişsiniz sizden bir önceki jenerasyondan, medyadan falan göre göre yıllarca, viski denilince herkes muhafazakar oluyor bir anda. büyüklerimiz de rakı konusunda böyleydi eskiden şimdi hype viskide işte. zamanla değişiyor. biri de nedense gelip cin muhafazakarlığı yapmaz. bilinmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sen özenmek diyorsun, ben kültür diyorum. İnsanlar kendi anlamadıkları şeyleri başkalarının anlıyor olmasına bu kadar karşı olmamalı bence. Sen bu konuda fikir sahibi değilsin, ben fikir sahibiyim. Sen başka konularda fikir sahibisin, ben de o konularda fikir sahibi değilim. Ama o konularda fikir sahibi olduğun için sana özenti demem doğru olmaz diye düşünüyorum. Mesela ben photoshop'tan hiç anlamam, sen çok komik Sequo çalışmaları yaptın. Ben sana desem ki, Black-ice da özenmiş photoshop öğrenmiş, bu aralar zaten görsel olaylar çok revaçta, eskiden millet laf sokacağı zaman yazarak sokardı, şimdi bu moda oldu desem bence ayıp olur. Çünkü komik yaptığın şeyler, saygı duymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Xaenin said: Sen özenmek diyorsun, ben kültür diyorum. İnsanlar kendi anlamadıkları şeyleri başkalarının anlıyor olmasına bu kadar karşı olmamalı bence. Sen bu konuda fikir sahibi değilsin, ben fikir sahibiyim. Sen başka konularda fikir sahibisin, ben de o konularda fikir sahibi değilim. Ama o konularda fikir sahibi olduğun için sana özenti demem doğru olmaz diye düşünüyorum. Mesela ben photoshop'tan hiç anlamam, sen çok komik Sequo çalışmaları yaptın. Ben sana desem ki, Black-ice da özenmiş photoshop öğrenmiş, bu aralar zaten görsel olaylar çok revaçta, eskiden millet laf sokacağı zaman yazarak sokardı, şimdi bu moda oldu desem bence ayıp olur. Çünkü komik yaptığın şeyler, saygı duymak gerek. Photoshop ile damak tadı çok farklı şeyler. Ekşi sevmeyen adam ekşi sevmez, photoshop bilmeyen adam oturup öğrenir. Bana black-ice özenmiş photoshop öğrenmiş desen haklı olabilirsin, çünkü özenip öğrenebilirim. Ama özenip viskiyi sevemem. Nasıl ki sen normalde elma yemeyi sevmeyen bir adama banane yemezse yemesin diyip karışmıyorsan viskiyi sadece içine soda koyarak içip adama da nasıl isterse içer diyip karışmamalısın. Eğer ki adam hayatında ağzına bile viski sürmemiş direk kolaya karıştırıp içiyosa mesela bu dediğini söylemene hiç karışmam. Çünkü o adamın mallığıdır önce bir denemen gerekir. Hatta ben her fırsatta deniyorum bu sefer sevicem diye. Özeniyorum çünkü kool bi şekilde viski içenlere buna rağmen zevk alamıyorum. Damak tadı, zevk denen şey üzerinden insanların kültür ve damak anlama kapasitesini yargılayamazsın. İyi bir içki servisine sahip olduğunu iddia eden bir bara gidip bunları söyleyebilirsin, iyi bir içki gurmesi olduğunu iddia eden adama gidip bunları suratına vurabilirsin, ama evinde canı viski-redbul içmek istemiş adama gidip bunları söyleyemezsin. Adam viskinin sekken damağında yarattığı acı taddan rahatsız oluyor ancak redbulla tatlandırınca verdiği kekremsi ama aynı zamanda şekerlenmiş olan tad hoşuna gidiyordur. Ve öyle içiyordur. Adam kültürünü alır herşeyini öğrenir ama öyle içmeyi sevmez. Bu yüzden ben viski konusunda kültürlüyüm demek daha baştan yok etmesi kolay bir argüman. Viski kültürü dediğin şey insana viskinin tadından zevk alma özelliği de katabilseydi haklı olurdun. Ayrıca özenmek dediğim şey burada hmm ne karizmatik bende böyle olcam gibi bişey değil. HYPE bu. Bir tek viskide var, eskiden rakıda vardı aydın boysanla beraber azalarak bitiyor işte o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Acquired_taste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar