Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Çok noob bir soru olacak ama, sırt çantası tavsiyesi lazım. Aslında thule çantalar güzel ama hepsi "laptop taşıma" olayıyla yapılmış galiba. Gördüğüm tüm modellerde 15" 17" yazısı var. Benim derdim laptop taşımak değil. Gerektiğinde içine 1 kot, 1 ayakkabı, 2 3 tshirt fln da koyabileceğim kadar büyük, suya dayanıklı, ana bölümü önünde de 1 veya 2 ufak gözü olan dayanıklı bir model arıyorum. Marka önerisi rica etmek istedim. İllaki benim ömrümde duymadığım ama bu konuda iyi markalar fln vardır. Ha bir de nereden alınır kısmı var tabii. D&R daydım geçen gün, orada sadece thule fln var hepsi de laptop sırt çantası diye geçiyor Şimdi google da baktım da mesela şunun modeli fln güzel gibi kullanışlı, ama yine laptop diyor, o zaman laptop koymak için bölme ayırıp kullanılır alan azalıyor gibi gelio bana? http://www.desa.com.tr/urun/seyahat/wander-full-39-litre-173-laptop-sirt-cantasi/1532/7148 Bir de mesela "abi bu çok pahalı, şu marka da gayet iyi hem yarı fiyata" fln diyecek biri çıkar belki Not: Vereceğiniz link ve modellere şu an websense olduğu için bakamama şansım yüksek ama akşam mutlaka bakıcam elbet. Troll free demesek de free nasılsa. Teşekkür şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bu sitede baya iyi şeyler var , fiyatları da çok uygun.. sırt çantaları http://www.decathlon.com.tr/C-531550-s%C4%B1rt-cantalar%C4%B1?gclid=Cj0KEQiAtZWkBRC9ibSfhoKEyLYBEiQA5fDxkc_sMxrtOvoubJ1JnzGI7RblZsJHjWCW92xfJrpT7uAaAoR48P8HAQ#page3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ben uzun zamandır Caribee diye bir marka kullanıyorum. İngiltereden almıştım ancak Türkiye'de var mıdır bilemiyorum. www.caribee.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Vulcan_Lionheart said: bu sitede baya iyi şeyler var , fiyatları da çok uygun.. sırt çantaları http://www.decathlon.com.tr/C-531550-s%C4%B1rt-cantalar%C4%B1?gclid=Cj0KEQiAtZWkBRC9ibSfhoKEyLYBEiQA5fDxkc_sMxrtOvoubJ1JnzGI7RblZsJHjWCW92xfJrpT7uAaAoR48P8HAQ#page3 Bu tabii ki websense "shopping" dedi ama akşama bakayım teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Smoke said: Ben uzun zamandır Caribee diye bir marka kullanıyorum. İngiltereden almıştım ancak Türkiye'de var mıdır bilemiyorum. www.caribee.com güzelmiş modeller. tr da satan yer bakayım bunun için de. 70 lt çok büyük ama heralde değil mi? 40 lt fln normal insani boyutlardakiler olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.freedom.com.tr/ Al buradan dostum. Trust me. Hem şık hem büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://www.decathlon.com.tr/srt-cantas-freestyle-siyah-id_8282810.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Shean said: http://www.freedom.com.tr/ Al buradan dostum. Trust me. Hem şık hem büyük. site güzel ama çanta modeli pek bir az. teşekkür yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 70 lt ne abi dev gibi onlar sdf http://vault.sierraclub.org/sierra/201007/images/EN_Backpack3.jpg 30-40 lt max ideal sırt cantası için, ben Overboard kullanıyorum bayadır memnunum çok sağlam canta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 dur şu decathlon a cepten gireyim çok önerildi lasşkdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Lisede aldığım Jansport marka sırt çantam yıllara meydan okuyor resmen. Ne renk attı, ne bir yeri patladı. İlk aldığım günkü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Norak said: 70 lt ne abi dev gibi onlar sdf 30-40 lt max ideal sırt cantası için, ben Overboard kullanıyorum bayadır memnunum çok sağlam canta. he tmm işte 40 mantıklı gibi iyi bak ne güzel topic oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 newfeel çakma marka mı ya 17lt çanta var 10 tl dklasjasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 herschell al. beymende ve apple store da var. baya iyi little america modelleri tarz olarak çok iyi fiyat 300tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi baktım da, yine " 15" macbook alacak kıvamda bölmesi var" fln dio. yoksa modeli şıkmış o little americanın. bir de ufak gibi işte azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Helly Hansen sırt çantasını alalı 16 yıldan fazla oldu, hala kullanıyorum. Daş gibi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 o zaman beymen'de de bakmak lazım belki daha büyük modelleri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 decathlon'un ve ŞOK marketlerin sattığı kocaman kocaman litreli çantalardan var bende, hem ucuz hem sağlam go full pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sırt çantası = north face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 jansport kullanıyorum uygun fiyatlı 90 tl ye falan bulursun ama tabii bütçen daha yukarı çıkıyorsa kamp malzemeleri satan yerlrden çanta bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Dworgian said: newfeel çakma marka mı ya 17lt çanta var 10 tl dklasjaskljnewfeel decathlon'un kendi markası. Ben de 4 euro'ya en ufak modelini almıştım Barcelona'dan, 2 senedir yağmur çamur demeden kullanıyorum spor eşyaları için. Su geçirmiyor yağmurda (Tabi sel olacak kadar sağnakta denemedim). Bir büyük boyunu ve biraz daha fazla gözü olanından alıcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bi karaköy e gidip kamp malzemesi satan yerlere, bir de decathlon mağazasına gidip newfeel e bakmak lazım galiba. ben evlenme arifesinde dockers almıştım ama çakma galiba, dikişler fln dağıldı kljsadlsajk. zaten çok ucuz geldiydi fiyatı anlamam lazımdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ayakkabi ve bot topicinden sonra istenileni verecekmi bakalim burasida link degil lutfen image olarak koyun buraya arkadaslar kullandiginiz ve begendiginiz cantalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Thule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sipeys, thule dedin de ilk mesajımı okudun mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar