forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 futbol bölümün gelmiş geçmiş en gizli trolüsün
fenn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Salih Romada pafa düşmüş galiba, bir yıldız adayı daha kafasızlığından sönüyor. 40 yaşındaki Ziynet Salinin peşindeymiş gerizekalı bebe, ulan hiç mi akıl verecek geçmişte ziyan olan topçuları göstercek kimse yok bunların çevresinde. Ziynet sali nedir o kadar genç varken
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 roma'nın futbolcusu olup ordan ziynet sali mi kovalıyormış lan bu nasıl vizyon.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sostizm said: Fransuxa said: şu maç gerçekten galatasaray'da top oynayan kalecisinden tut top toplayanına kadar hakikaten ne kadar yavşak karakterde olduğunun ispatıdır. profesyonelliğin godoşlukla eşdeğer olmadığını birileri elbet bir gün anlatır. ekmek yediğin klübe kendi iğrenç karakter eksikliklerin yüzünden zarar ettiriyorsan eğer değil o klüpte barınmak seni tekme tokat kapının önüne koymaları lazım. istedikleri zaman köppek gibi top oynayıp istemedikleri zaman eşşekler gibi takıldıklarının en büyük beyanıdır dün akşam ki maç. Haters gonna hate. Performans düşükken nefret et. Çalışıp performansı yükseltince nefret et. Kadroya girince nefret et. Kadrodan kesilince nefret et. Gol atınca nefret et. Gol yediği zaman nefret et... rte nin "değiştim" dediğine de inadın herhalde?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Red said: roma'nın futbolcusu olup ordan ziynet sali mi kovalıyormış lan bu nasıl vizyon. cidden ha mankenliğin başkentinde ve cebinde yüzbinlerce euro ahah kafa işte, bi de akıllı oyun vizyonu çok iyi diyorduk sahada görünce, demek futbol zekasıyla gündelik zeka aynı değil.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abi koyluden ne bekliyosunuz ki? Parayi koyunca da koylu hala koylu. Dil var mi kultur var mi?
S-H Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 kral tv kliplerinden etkilendi herhalde, tam bir hıyarmış.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Iyi ki Roma'ya gitti de "Ya cok iyiydi ama iste tr'de kaldi ondan boyle oldu" denmiyor. Fenerin ben de genc yildiz cikarcam cabasindan baska bisey degildi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 alakası yok, çok saf yetenek ve oyun vizyonu vardı çocukta, Alexin hızlısı genci daha cesuru diyelim. Roma boşuna onca paranın altına girmez zaten her el attığını kaç katına satıyor parlatıp.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 he ya, zaten uluslararası arenada falan çok takip edilen, alt yapısı parmak ısırtan bir takımız ve öyle bir şişirdik ki roma hiç düşünmeden çat diye aldı.
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Red said: roma'nın futbolcusu olup ordan ziynet sali mi kovalıyormış lan bu nasıl vizyon. Belki Romanın ziynet salisine takılıyodur
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Cidden Emre Çolaktan umutluysak artık taraftar gözüylede futbolun ne hale geldiği, ne derece altlara indiği ortada.Zaten ülkemizde yalan olan yıldız kavramının bundan daha aşağılara dibe vurması mümkün değil heralde.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Emre'nin şu saatten sonra genç yıldız olayı kalmadı. Rotasyonda mutlaka kendine yer bulup, beklentileri karşılamak zorunda. Kaldı ki adamı yeniden keşfetmiyor kimse? 3. Terim döneminin ilk şampiyonluğunda takımın ilk 11'inde oynuyordu bu adam; onun ertesi senesinde Arena'da Beşiktaş'ı falan yıkan adam oldu paslarıyla. Sneijder-Melo-Selçuk-Emre(Hamit) orta sahası devam eder muhtemelen, Olcan ve Bruma sonradan şans bulur oyunun durumuna göre. 4'ü de orijini merkez orta saha olan adamlarla bol dikine pas+kaos futbolu oynayacağız başka çare yok şu kadro yapısında. Winger adam tutmuyor bizde malesef
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Fabrika Bakım Montaj Makina Balçova Yaşamspor Bu hafta içi kupa maçımız bu takımlaymış.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 S-H said: he ya, zaten uluslararası arenada falan çok takip edilen, alt yapısı parmak ısırtan bir takımız ve öyle bir şişirdik ki roma hiç düşünmeden çat diye aldı. ne alt yapısından bahsediyosun abi 17 yaşında aldık 19da sattık adamı sanki biz yetiştirdik asdafadas
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 serjuhan said: Fabrika Bakım Montaj Makina Balçova Yaşamspor Bu hafta içi kupa maçımız bu takımlaymış. Yaşamspor diyince banko kürt takımı dedim de bildiğin İzmir'deki Balçova'nın takımıymış. Başkanları 1-2 hafta önce ilk golü atarsak 4'ü buluruz demişti hatta adshashd Allah kolaylık versin Bruma gezdirir koruyu artık
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Trolden cok Captain Obvious demeniz lazim.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 olcan selçuk ve burak tan daha yetoymuş llan oyun disiplinini öğrenenmiş trabzonda şımartmışlar baya bir adam olsa hamiti sağ bek, bunu da öne koyardık
Konn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sostizm said: Fransuxa said: şu maç gerçekten galatasaray'da top oynayan kalecisinden tut top toplayanına kadar hakikaten ne kadar yavşak karakterde olduğunun ispatıdır. profesyonelliğin godoşlukla eşdeğer olmadığını birileri elbet bir gün anlatır. ekmek yediğin klübe kendi iğrenç karakter eksikliklerin yüzünden zarar ettiriyorsan eğer değil o klüpte barınmak seni tekme tokat kapının önüne koymaları lazım. istedikleri zaman köppek gibi top oynayıp istemedikleri zaman eşşekler gibi takıldıklarının en büyük beyanıdır dün akşam ki maç. Haters gonna hate. Performans düşükken nefret et. Çalışıp performansı yükseltince nefret et. Kadroya girince nefret et. Kadrodan kesilince nefret et. Gol atınca nefret et. Gol yediği zaman nefret et... Adamın nefret ettiği şeyler ve nefret etme sebepleri her aşamada farklı dostum. Saçma sapan genelleyip HOTORS GONNO HOTO yazmak seni cool kılmaz. Cool ve Kıl arasındaki inci çizgiyi unutmadan lütfen. Açıkçası takımın kazanmasından memnunum ama benim de içimde huzursuzluk var sırf bu yavşaklık meselesinden. Zihinsel olarak ne kadar geri bir ülke olduğumuzun da ispatıdır bu değişiklik de bence. Yöneticinin değişmesi motivasyon sağlayabilir muhakkak ancak takım içerisinde bir "derin devlet" misali yapı oluşması boktan.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konn said: Adamın nefret ettiği şeyler ve nefret etme sebepleri her aşamada farklı dostum. Tam da bunu diyorum işte. BU KADAR hater bir taraftar kitlesine rağmen bu takım hala başarılı ya, ona da helal olsun. Taraftara RAĞMEN başarılı. Keşke bu GS küçümseme/nefret etme/ hele Türkse zinhar desteklememe/ tribünden kendi sporcusuna küfretme ALIŞKANLIKLARI olan taraftara bir iki yıl Göztepe stajı yaptırabilsek. Küme düştüğünde bile tribünleri dolu, URLA'ye yenildiğinde bile takımı tribüne çağırıp alkışlayan birlkte isyan marşını okuyan SPORSEVER taraftarla biraz zaman geçirse. Liverpool taraftarı gibi mi yoksa GS taraftarı gibi bir taraftar mı isterdin SEN futbolcu olsan? Kendi çocukların futbol oynasın ister miydin kendin bu kafadayken? üfff o kadar yoruldum ki Daha bunları halledicez de, bitiş düdüğünden sonra rakibi alkışlamak, lislerarası maçlarda -futbol ülkelerinde olduğu gibi - tribünleri doldurmak, spor ahlakı falan gibi chapterlara gelicez. oohoooo sonra sosti gizli trol, oldu cnm.
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 TD yi beğenmeyipte , oynadığı futbolu hiç konunun içine hiç katmıyorum, yaptıkları maçlarda olmayan mücadeleleri futbolcuların td ye tavır koyma şekilleridir.Bu tavır aslında futbolcunun karakteriyle 1 e 1 alakalıdır.İyi oynamayabilir bir futbolcu ama mücadelenin kötüsü olmaz.. Gs ye baktığın zaman prandelli zamanında ve hamza zamanında oyunda bana göre öyle abartılı bir baskı aflan yok ama istek mücadele artmış farkediliyo..Oyuncular demek istedikleri adamla oynayıp istemedikleri için takımı dinamitleyebiliyolar. Bu da fransuxa yı son derece haklı yapıyo tepkisinde, karaktersiz sonradan görme adamlara 3-5 milyon tl verince ki asla kulup ayırmıyorum bundan bahsederken, td ve takımın tüm başarısı takımın abileri dediğimiz kişilerin ağzına bakıyo malesef.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 BulletRide said: Sneijder-Melo-Selçuk-Emre(Hamit) orta sahası devam eder muhtemelen, Olcan ve Bruma sonradan şans bulur oyunun durumuna göre. 4'ü de orijini merkez orta saha olan adamlarla bol dikine pas+kaos futbolu oynayacağız başka çare yok şu kadro yapısında. Winger adam tutmuyor bizde malesef İlk şampiyon olunan senedeki taktiğe dönülüyor demek ki, sadece göbekten abanacaklar. Terim kendisi dönmeyi akıl edemedi çırağına döndürecek. Şınayder ve Burak dışında işler gibi aslında, Şınayder isyan edebilir haklı olarak ve Burak yetemeyebilir o seneki forvetlerin yaptıklarına, temel futbol bilgisi yok sonuçta ne Elmander ne Necati Baros kadar.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Hamza bence Terim'den farklı ve daha iyi oynatıyor takımı şu ana kadar. İlk başta Terim'in piyonu olur diyordum ama Terim bu taktik varyasyonları filan bilmiyordur. Mesela Burak'ı o kadar güzel yerde oynatıyor ki adam verimli oluyor. Keza Umut da öyle. Bakalım yalancı bahar mı göreceğiz iki üç hafta içinde.
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: abi kusura bakma ya, sen fenerliymişsin.cimbomlu diyip ayıp ettim.:) (kutun dolu)
Öne çıkan mesajlar