Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Peaky Blinders Cillian Murphy, belfast, gang, ira, communism, badass cop, ve daha bişeyler bişeyler. BBC dizisi haliylen kısa sezonlar her biri 6 bölümlük 2 sezon. devamı gelicek. Boardwalk empire bitti napcaz ya diyenler için gayet güzel tadında bir dizi(ilk 3 bölüm izlenimi). imdb linki yukarıda zaten puanı hiç fena değil, 7 ödül 3 adaylığı falan var.Çok fazla anlamam fakat bana kostüm ve müzikler falan gayet iyi geldi. Meraklısına duyrulur.. İyi seyirler. Ha bide 2.sezonda Tom Hardy diziye girimiş daha izlemedim.çoheyi diyollaa. aramaya inandım ama bulamadım o yüzden yeni konu açtım. varsa eğer affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 baya guzel dizi su gibi bitti valla 2 sezonda. yalniz tom hardynin bazen kendini kaptirip bane ses tonuyla konusmasi super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 İlk iki bölümü izleyebildim.Fena değil gibi.Özellikle şu an yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ilk sezon bitti baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 çok bir olayı yok. Sezonların 6 bölüm olması iyi, çok sıkmadı. Sonuçta walking dead izliyoruz bunu mu izlemiyim. Arthur bir yerde gelibolu gibi kokuyor diyor tütün için. Savaşla ilgili hiçbir şey yok, boşuna heveslendim. Trde de 80li yıllarda işbirlikçi hükümet komünist öldürsün diye böyle çeteleri beslemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 TLC de bi bölüme denk geldim. Haberim yoktu diziden de önce Cillian Murphy ardına Tom Hardy görünce vay anasını diyip izledim. Gayet güzel, aktı gitti ama hiçbir bok anlamadım doğal olarak. Tom Hardy olduğuna göre ikicni sezon izledim ki doğal. Bir ara baştan başlayacağım. Ama oyunculuklar vs. akıyor. Aşırı kaliteli yapım bir de belli. Hikaye vs. oturmadı kafamda o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama ilk izlenimim 7.5/10 direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 çok iyi dizi be, müzikler efsane https://www.youtube.com/watch?v=qFPZukGNiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 iyi ki uplamışsın ya sayende yeni diziye başladım. güzel dizi bencede 2.bölümü bitirdim harika gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Patide gerekli ilgiyi gormemesi ilginc, dizi benim cok hosuma gitti. Herkese tavsiye ederim , oyunculuk ve cekimler kaliteli. (tu) Sezon 3 (kucuk spo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben ilk duydum mu ne gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 NEtflix'te ingilizce altyazi olmadigi icin izleyemiyorum. Dinleyerek nasil anlar ki insan su dizinin konusmalarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 çingene ingilizcesi çünkü. netflixte yoksa kendin ekleyebilirsin altyazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 or dizibox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yeni keşfettim bunu başlığı varmış. başarılı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 bende başladım bugün netflixten ingiltere özlemimi dindirmeye çalışıyorum varsa başka ingiliz dizileri önerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Peaky Blinders tarzi belki biraz Ripper Street veya Taboo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 mükemmel dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 3.sezondayım. Gerçekten çok iyi dizi. İnanılmaz sardı atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Oski said: Peaky Blinders tarzi belki biraz Ripper Street veya Taboo olabilir ripper yakın dönemde geçiyor diye olabilir ama baya altında bunun. bu arada müzikleri efsane, BBC tüm şarkılardan playlist yapmış: https://www.bbc.co.uk/music/playlists/zzzzqp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 4. sezon gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 baya oldu geleli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Virus said: 4. sezon gelmis eyv, 5. sezonu da 6 ay sonradan haber ver de kaçırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Razz yeni sezon cikar cikmaz yazsaydinda bende kacirmasaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 4. series biraz tirtti ya malesef. kendi parodisine donustu dizi. her serienin villainini o seriede yenmek zorundamilar anlamiyorum adrien brody bi 6 bolum daha giderdi rahat. cok alelacele baglandi BBC yurtdisinda cok populer olup hayvan gibi para getiren dizilere hep yapiyor bunu cilkini cikartip. 5. yi de cekiceklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 trailer dustu. bu seride gecen seri gibi unlu doldurmamislar. bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar