Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=1073421162683424 nereya atsam bilemedim, izleyin istedim o yüzden konu açtım :) kusurumuz olduysa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bilioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 çok yetersiz bir video yapmışlar, adam 20. yüzyılın en büyük lideri ve düşünürü yahu, sadece askermiş gibi gösteriyorlar hala bizim ülkede bile. o devirde o imkansızlıkta 5000 kitap var okuduğu, ki unuttuğu küçükken okuduklarını da eklesen nasıl bir kültür ve zekaya sahip olduğu ortada. onun zekası, vizyonu ve kültüründe başkası olmadığı için başa M.Kemal geçti, yoksa daha hırslı veya daha iyi asker olduğundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bence de çok yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Video kasıtlı olarak yetersiz yapılmış. Alttaki yorumları okuyup güleyim az ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 eski video değil mi bu yahu? çeyreğini izleyip attım ben bilemedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 oldu bittiye getirmişler videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bu osmanlıyı savunuyorum diyen muhafazakar tipler genelde eski türkleri hiç ağızlarına almazlar. Onlara göre en iyi adam müslüman olandır. Türk olan değil. Böyle de bir kafa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 fenn said: Su soldaki sutun icin kaynak var midir? Ya da padisahlarin alakali konusmalarinin tamami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 not düşmek lazım, burada "türk" olarak bahsedilen şahıslar, göçebe ve yörük aşiretleri ve benzerleri gerçi bütün bir kitleye haricilerin "türk" demesine rağmen, osmanlının kendini bundan ayrı sınıflandırması zaten hoş değil, diğer taraftan neredeyse bütün devlet adamlarının devşirme, analarının yabancı, hocalarının ise yine benzer olduğu bir düzenden bahsediyoruz burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 gerçi türklüğün mucizesi de bu zaten, selanik doğumlu bir sarışın tarafından diriltilmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=10204912537964751 herkes mad men videoyla alakasız yorum: savaşları kazanmanın verdiği sanayi rehaveti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ah bi de sesli olaymis video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 @fenn reaya 1. isim Bir hükümdarın yönetimi altındaki halk 2. Tanzimattan önce Osmanlı Devleti'nin Müslüman olmayan uyrukları "Buradaki Türkler de tek tük reayayı görmemezliğe gelebiliyorlardı." - A. Ş. Hisar 3. Hristiyan ilk maddeden fail sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar